mostafa98
کاربر عضو
سلام
متاسفانه همونظور که میدونید کپی کردن مطالب بین وبسایت های ایرانی رایجه
از این رو یه افزونه پیدا کردم که از سایت اصلی دانلودش کردم بدون دستکاری و یا نال کردن افزونه
فقط تنها بدی که داره توی فوتر سایت یه لینک میزاره. و قالبم رو خراب میکنه
این افزونه کد شده که من دیکدش کردم و میخوام لینکش رو بردارم
یه فایل به اسم script.htm که فایل هاش از اونجا بررسی میشه که لینک فوتر حذف نشده باشه
بعد غیر فعال کردن کد ها خطا میده و افزونه غیرفعال میشه لطفا راهنمایی کنید چطور درستش کنم
دانلود افزونه
فایل های کد شده داخل فایل index.php هست
این خط فانکشن کد شده
اینم دیکدش
اینم خط بررسی لینک کد شده
متاسفانه همونظور که میدونید کپی کردن مطالب بین وبسایت های ایرانی رایجه
از این رو یه افزونه پیدا کردم که از سایت اصلی دانلودش کردم بدون دستکاری و یا نال کردن افزونه
فقط تنها بدی که داره توی فوتر سایت یه لینک میزاره. و قالبم رو خراب میکنه
این افزونه کد شده که من دیکدش کردم و میخوام لینکش رو بردارم
یه فایل به اسم script.htm که فایل هاش از اونجا بررسی میشه که لینک فوتر حذف نشده باشه
بعد غیر فعال کردن کد ها خطا میده و افزونه غیرفعال میشه لطفا راهنمایی کنید چطور درستش کنم
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
دانلود افزونه
فایل های کد شده داخل فایل index.php هست
این خط فانکشن کد شده
کد:
ZnVuY3Rpb24gY29weXJpZ2h0cHV5ZGkoKSB7DQogICAgZWNobyAnPHNtYWxsPlRoaXMgc2l0ZSBpcyBwcm90ZWN0ZWQgYnkgPGEgaHJlZj0iaHR0cDovL3dwLWNvcHlyaWdodHByby5jb20vIj5XUC1Db3B5UmlnaHRQcm88L2E+PC9zbWFsbD4nOw0KfQ
echo '<small>This site is protected by <a href="http://wp-copyrightpro.com/">WP-CopyRightPro</a></small>';
}
}
کد:
function copyrightpuydi() {
[/B]
اینم دیکدش
PHP:
add_action('admin_menu', 'config_copypro');
add_action('wp_head', 'copyrighthead');
//Register the method upgrade notice to show a message
add_action('all_admin_notices', 'upgrade_notice');
/* Link FOOTER */
$link_copyfooter = img_panelcopy('copy_link');
if ($link_copyfooter == "y") {
add_action('wp_footer', 'copyrightpuydi');
}
[/LEFT]
[CODE]YWRkX2FjdGlvbignYWRtaW5fbWVudScsICdjb25maWdfY29weXBybycpOw0KYWRkX2FjdGlvbignd3BfaGVhZCcsICdjb3B5cmlnaHRoZWFkJyk7DQoNCi8vUmVnaXN0ZXIgdGhlIG1ldGhvZCB1cGdyYWRlIG5vdGljZSB0byBzaG93IGEgbWVzc2FnZQ0KYWRkX2FjdGlvbignYWxsX2FkbWluX25vdGljZXMnLCAndXBncmFkZV9ub3RpY2UnKTsNCg0KLyogTGluayBGT09URVIgKi8NCiRsaW5rX2NvcHlmb290ZXIgPSBpbWdfcGFuZWxjb3B5KCdjb3B5X2xpbmsnKTsNCmlmICgkbGlua19jb3B5Zm9vdGVyID09ICJ5Iikgew0KICAgIGFkZF9hY3Rpb24oJ3dwX2Zvb3RlcicsICdjb3B5cmlnaHRwdXlkaScpOw0KfQ==[/PHP[B]][/CODE]