با سلام چطور می تونم لینک عکس های وردپرس را حذف کنم ؟ منظورم عکس های مطلب هست ؟
MahdiY راهبر انجمن 15/3/13 #2 با سلام چطور می تونم لینک عکس های وردپرس را حذف کنم ؟ منظورم عکس های مطلب هست ؟
jafar1374 کاربر عضو 16/3/13 #4 سلام تو ویرایشگر وردپرس و بالای ارسال مطالب یه ایکونی داره که لینک رو می شکنه رو عکس کلیک کن و رو ایکون بزن اینم عکسش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
سلام تو ویرایشگر وردپرس و بالای ارسال مطالب یه ایکونی داره که لینک رو می شکنه رو عکس کلیک کن و رو ایکون بزن اینم عکسش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
MahdiY راهبر انجمن 16/3/13 #5 بستگی به قالب داره... کلیک کنید تا گسترش یابد... میشه بفرمایید چطور و بستگی به چیه قالب داره ؟ من هدفم از اینکه می خواهم این لینک ها را حذف کنم اینکه بعدش بیام و تمامی عکس ها را به آدرس پیوستشون لینک کنم اگر می تونید از این راه استفاده کنید که بدون حذف لینک ها مستقیم همه را به آدرس پیوستشون لینک کنیم سلامتو ویرایشگر وردپرس و بالای ارسال مطالب یه ایکونی داره که لینک رو می شکنه رو عکس کلیک کن و رو ایکون بزن اینم عکسش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنون عزیز از اینکه کمک کردی منظورم اینکه همه را نه یکی یکی تمامی عکس هایی که بوده و هست و خواهد بود یه تابع یا کد می خواهم
بستگی به قالب داره... کلیک کنید تا گسترش یابد... میشه بفرمایید چطور و بستگی به چیه قالب داره ؟ من هدفم از اینکه می خواهم این لینک ها را حذف کنم اینکه بعدش بیام و تمامی عکس ها را به آدرس پیوستشون لینک کنم اگر می تونید از این راه استفاده کنید که بدون حذف لینک ها مستقیم همه را به آدرس پیوستشون لینک کنیم سلامتو ویرایشگر وردپرس و بالای ارسال مطالب یه ایکونی داره که لینک رو می شکنه رو عکس کلیک کن و رو ایکون بزن اینم عکسش لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد... ممنون عزیز از اینکه کمک کردی منظورم اینکه همه را نه یکی یکی تمامی عکس هایی که بوده و هست و خواهد بود یه تابع یا کد می خواهم