خرید از codecanyon

حسن غویشه

کاربر عضو
با سلام و عرض ادب

با توجه به تجربه ای که دارم و میدونم استفاده و یا خرید محصولات نال چه دردسر هایی داره میخواهم یک اسکریپت رو از سایت زیر بخرم

لطفا کسانی که میتوانند این خرید را انجام دهند در پاسخ به تاپیک اعلام نمایند

3 تا سوال دیگه هم دارم

35 دلار به تومان چه قدر میشه

عجرت خرید اسکریپت چه مقدار هستش (خریدار چه مقدار برای خودش در نظر میگیره)

اگر اسکریپت، روی دامنه ir. باشه از طرف سایت فروشنده مشکلی پیش میاد (چون ایران تحریمه)

ممنون که وقت میزارید و پاسخ میدید

باتشکر :)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
از طریق سایت payment24.ir خرید کنید

Qalekhani

قلعه‌خانی
با جناب عمید (کاربر viasky در انجمن وب هاستینگ تاک ایران) در ارتباط باشید. هر دلار رو 3550 انجام میدن براتون.

Alaric

کاربر عضو
از طریق سایت  payment24.ir افدام به خرید کنید براتون انجام میدن بدون دردسر و عجرت اضافی

Alaric

کاربر عضو
البته این سایت که فرمودید اجرت اضافی می گیرند. هر دلار رو 3766 تومان دارند محاسبه می کنند.
تفاوت قیمت 7 هزارتومنه ولی خوبیش اینه که تو پنل خودتون محصول رو تحویل میگیرید که کس دیگه ای هم دسترسی بهش نداره!

حسن غویشه

کاربر عضو
سلام

با تشکر فراوان از تمامی عزیزانی که راهنمایی کردند :)

و سوال دیگه ای هم داشتم 

اگر از این سایت برای دامنه با پسوند ir. خرید کنم ممکنه برای لایسنسن مشکلی پیش بیاد (ایران تحریم هستش)

Alaric

کاربر عضو
تا اونجایی که من اطلاع دارم اکثر محصولاتی که روی مارکت های envato هستن یک api برای بروز رسانی محصولات دارن که شما با وارد کردن نام کاربری و کلید api و سایر ملزومات مستقیما برای شما آپدیت امکان پذیر میشه، با این حال قبل از خرید میتونید از فروشنده سوال کنید، چونکه Envato به خاطر تغییر ثبت شرکت از استرالیا به آمریکا مجبور به تحریم کابران شده. شاید فروشندگان در زمینه محصولات خودشون چنین رویه ای رو لحاظ نکنند.

حسن غویشه

کاربر عضو
سلام

کسی از عزیزان میدونه درگاه پرداخت سایت   چی هست؟!

برای خرید از سایت  payment24.ir  باید درگاه سایت مقصد رو مشخص کنم!!!

caduspro

کاربر عضو
سلام

کسی از عزیزان میدونه درگاه پرداخت سایت   چی هست؟!

برای خرید از سایت  payment24.ir  باید درگاه سایت مقصد رو مشخص کنم!!!

نحوه پرداخت را می خواهند، پی پال یا مسترکارت. شما اعلام کنید پی پال

بالا