خطای عجیب در وردپرس FM

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
سلام .. وبلاگها در وردپرس یا سفید شدن صفحه خطای FM نمایش میدهند ..

دسترسی به پنل ورپرس دارم اما با تغییر قالب هم هیچکدوم از  وبلاگها بالا نمیاد . به نظر شما مشکل از کجاست ؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

ورژن php سایت رو به 5.4 ارتقا بدید احتمالا مشکل رفع بشه اگر ورژن بالاتر هم دارید 5.5 یا 5.6 هم قابل استفاده است فقط فعلا سراغ 7 نرید چون احتمال مشکلات زیادی هستش.

موفق باشید

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
با سلام
دوست عزیز
ورژن php سایت رو به 5.4 ارتقا بدید احتمالا مشکل رفع بشه اگر ورژن بالاتر هم دارید 5.5 یا 5.6 هم قابل استفاده است فقط فعلا سراغ 7 نرید چون احتمال مشکلات زیادی هستش.
موفق باشید
تغییر دادم تاثیری نداشت  متاسفانه 

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
خطای 

Notice: Constant WP_DEBUG already defined in /home/........................./public_html/wp-config.php on line 95

من کد زیر را به wp-config.php اضافه کردم چنین خطایی داد . 

error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors', 1);

define( 'WP_DEBUG', true);

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

در وبلاگ لینک شده مشکل رفع شده  ولی تغییری در php شما دیده نشد البته سایت اصلیتون مشکلش به قوت خودش انگاری باقیه شاید نیاز باشه وردپرس شبکه رو ارتقا یا بروزرسانی کنید.

موفق باشید

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

در وبلاگ لینک شده مشکل رفع شده  ولی تغییری در php شما دیده نشد البته سایت اصلیتون مشکلش به قوت خودش انگاری باقیه شاید نیاز باشه وردپرس شبکه رو ارتقا یا بروزرسانی کنید.

موفق باشید
ممنونم از شما که پیگیر هستید من شبکه را ارتقا دادم به اینصورت شد .. 

یعنی اون خطا رفع شد اما هنوز موفق نشدم وبلاگها را بالا بیارم

میدیوماه پیامک

کاربر عضو
با بروزرسانی مجدد وردپرس و برخی رفع خطاها توانستیم وبلاگها را بالابیاوریم اما نمیتونیم وارد پنل  وبلاگها شد درصورتیکه در وارد شدن به پنل مدیر کل مشکلی نداریم .. حتی میتوان قالبها و افزونه ها را غیرفعال کرد .. اما در ارتقای شبکه خطایی مشاهده میشه

هشدار! مشکل در به‌روز رسانی . شاید سرویس‌دهنده شما نمی‌تواند با سایت‌هایی که روی آن اجرا می‌شوند ارتباط برقرار کند. خطا:  Recv failure: Connection reset by pee

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

مشکلی روی این آدرس دیده نشد 

بهتره از طریق دیتابیس هاست اقدام به رپیر و سپس اوپتیمایز دیتابیس کنید احتمالا یک کد ناخواسته یا یک افزونه داره ایجاد اختلال میکنه اگر با روش اول مشکل حل نشد افزونه ها رو غیر فعال کنید شاید تداخل افزونه ای دارید ضمنا برای اطمینان فایل htaccss رو هم بررسی کنید ببنید تغییری داره یا خیر .

امیدوارم مشکلتون زود حل بشه.

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا