A alirezaroosta تازه وارد 11/9/16 3 0 1 14/10/16 #2 هنگام نصب ارور ( این بسته نمیتواند نصب شود.PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Invalid archive structure ) رو میده. لطفا راهنمایی کنید
هنگام نصب ارور ( این بسته نمیتواند نصب شود.PCLZIP_ERR_BAD_FORMAT (-10) : Invalid archive structure ) رو میده. لطفا راهنمایی کنید
MahdiY راهبر انجمن 25/1/13 2,191 88 48 اینترنت! 14/10/16 #3 از قسمت افزودن افزونه، woocommerce را جستجو کنید و نصب کنید نتیجه را اعلام کنید
A alirezaroosta تازه وارد 11/9/16 3 0 1 18/10/16 #4 MahdiY گفت: از قسمت افزودن افزونه، woocommerce را جستجو کنید و نصب کنید نتیجه را اعلام کنید کلیک کنید تا باز شود... از اون روش نصب شد ولی مشکل من نبود برگه سبد خرید؟(گفتم با نصب دوباره و نصب برگه ها برمیگرده ، بعد از نصب برگه ها بازم برگه سبد خرید بر نگشت
MahdiY گفت: از قسمت افزودن افزونه، woocommerce را جستجو کنید و نصب کنید نتیجه را اعلام کنید کلیک کنید تا باز شود... از اون روش نصب شد ولی مشکل من نبود برگه سبد خرید؟(گفتم با نصب دوباره و نصب برگه ها برمیگرده ، بعد از نصب برگه ها بازم برگه سبد خرید بر نگشت
MahdiY راهبر انجمن 25/1/13 2,191 88 48 اینترنت! 19/10/16 #5 alirezaroosta گفت: از اون روش نصب شد ولی مشکل من نبود برگه سبد خرید؟(گفتم با نصب دوباره و نصب برگه ها برمیگرده ، بعد از نصب برگه ها بازم برگه سبد خرید بر نگشت کلیک کنید تا باز شود... ووکامرس -> وضعیت سیستم -> ابزار -> نصب برگه های ووکامرس
alirezaroosta گفت: از اون روش نصب شد ولی مشکل من نبود برگه سبد خرید؟(گفتم با نصب دوباره و نصب برگه ها برمیگرده ، بعد از نصب برگه ها بازم برگه سبد خرید بر نگشت کلیک کنید تا باز شود... ووکامرس -> وضعیت سیستم -> ابزار -> نصب برگه های ووکامرس