خطا در نصب پوسته gon-farsi-v1.3.7

mohamadbolouri

تازه وارد
با سلام و احترام
در هنگام بارگزاری پوستهgon-farsi-v1.3.7 نصب پوسته مطابق تصویر پیوست با مشکل مواجه می شود. ضمنا نسخه وردپرس و ووکامرس سایت بنده به شرح ذیل است لطفا راهنمایی فرمایید.
<meta name="generator" content="WordPress 4.8.8" />
<meta name="generator" content="WooCommerce 3.5.2" />

با تشکر

You must be registered for see images attach

masoud ashoori

کاربر عضو
با سلام و احترام
در عکس ارسالی توسط شما درج شده است پوشه این قالب از قبل وجود دارد، و برای همین ارور نصب با مشکل مواجه شد نمایش داده می شود.

راهکار:
1- به بخش نمایش >پوسته ها مراجعه کنید و در صورتی که پوسته نصب شده است از آنجا فعالش کنید.
2- وارد هاستتون بشید و در پوشه تم هاتون پوشه قالب gon رو حذف کنید و بعد میتونید:

1. همونجا فایل قالب رو آپلود و اکسترکت کنید و بعد برید در بخش نمایش >پوسته ها و در سایتتون فعالش کنید.
  2. یا میتونید کار بالا رو نکنید و از همون بخش نمایش >پوسته ها پوسته رو مجدد نصب کنید (من راه اول رو ترجیح میدم)

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohamadbolouri

تازه وارد
[SIZE=10pt]اوکی شد، خیلی ممنون از راهنماییتون[/SIZE]

[SIZE=10pt]یه سوال دیگه من از قالب قبلی که استفاده کردم یه سری محصولات داخلش بود که این ها رو نمایش میده ولی محصولات جدید توی لیست نشون نمیده، ضمنا مشکل دیگه ای که دارم اینه که برای هر محصول آشپز مشخص کردم که داخل صفحه غذا مشخصه آشپزش کیه ولی وقتی روی اسم آشپز کلیک میکنم لیست محصولات مرتبط با وی رو نمایش نمیده. ممنون[/SIZE][SIZE=10pt][/SIZE]

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
احتمالا شما افزونه های مربوط به این قالب رو در کنارش نصب نکردید. مثل Visual Composer

بالا