دانشجوی موفق و پرتلاش :من در سخت کوشی تحت تاثیر هنرمند اخلاق دکتر سامی یوسف هستم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

modernfa

تازه وارد
دانشجوی موفق و پر تلاش دانشگاه پیام نور جهرم:اقتصاد مقاومتي را مي توان با نگاهي فناورانه تبديل به الگويي جهاني توسعه كرد من در سخت کوشی تحت تاثیر هنرمند اخلاق دکتر سامی یوسف هستم

به گزارش روابط عمومي دانشگاه پيام نور جهرم، علي مصلي نژاد از ايده پردازان رشته فناوري اطلاعات مي باشد كه داراي كارنامه بزرگي از فعاليت هاي علمي و پژوهشي در زمينه هاي مختلف با محوريت فناوري اطلاعات مي باشد. براي آشنايي بيشتر با او گفتگوي مفيد با وي داشتيم كه پاسخ به چند سوال زير و ده ها سوال ديگر ما را در بر داشت.

چرا بخشي از كتابتان را به موضوع اقتصاد مقاومتي اختصاص داديد؟

تعريف شما از اعتدالگرايي در فناوري اطلاعات چيست؟

انگيزه شما براي معرفي واژه جديدي به جاي واژه معلول چه بود؟فناوري اطلاعات تا چه حد مي تواند به مشكلات اين عزيزان كمك كند؟

ارتباط بين فناوري اطلاعات،موسيقي و....چيست؟

دليل طراحي پروژه كمپين فارسي لايوفيد و حمايت از برنامه جهاني غذا چه بود؟

الگو شما در تلاش ، سخت كوشي و.. چه كسي مي باشد؟

و....

خود را به صورت كامل معرفي كنيد؟

- علي مصلي نژادمتولد 1370/6/12 در شهر تهران هستم. پدر و مادر و اجداد من همگي اهل استان فارس هستند، من دانشجوي رشته مهندسي فناوري اطلاعات از دانشگاه پيام نور شهرستان جهرم هستم.

از چه زماني فعاليتتان را در زمينه فناوري اطلاعات آغاز نموديد آيا پيش از اين هم در زمينه فناوري اطلاعات فعاليت داشتيد؟

- راستش من در دبيرستان و پيش دانشگاهي علاقه زيادي به رشته هاي گرايش نفت و شيمي داشتم و در زمينه فناوري اطلاعات هم فعاليت داشتم ولي به اين گستردگي نه! ودر دانشگاه به صورت باور نكردني از رشته اي سر در آوردم كه زمينه قبلي جدي اي از آن نداشتم. من با ورود به دانشگاه فعاليت هام را در زمينه فناوري اطلاعات به صورت گسترده آغاز نمودم.

الگو شما در تلاش ، سخت كوشي و.. چه كسي مي باشد؟

من هميشه زندگي نامه شخصيت هاي مختلف(مثل امام خميني(ره))،پيامبر،ائمه رو مورد مطالعه قرار ميدم اينها الگوهاي كم نظيري هستند.من داستان هاي زندگي شخصيت هايي خارجي زيادي هم از جمله گاندي،بابي ساندز، نلسون ماندلا و.. مطالعه مي كنم و هميشه سعي كردم از نكات مثبت افراد در زندگي ام استفاده كنم. من در سخت كوشي و تحت تاثير هنرمند اخلاق،دكتر سامي يوسف بوده و ايشان هميشه مورد توجه ام بوده اند، من از ايشون ياد گرفتم كه با اطرافيانم شاد برخورد كنم، لبخند بزنم، در برابر مشكلات و ناراحتي ها صبر با تامل داشته باشم، درباره ظاهر آدم ها قضاوت نكنم و هميشه پر تلاش باشم و كار جديد ارائه دهم، كاري بسيار متنوع تر،با ارزش تر. و لحظه اي دست از تلاش بر ندارم .

شنيديم شما موسقي هم كار مي كنيد كمي در اين مورد توضيح دهيد؟

بله مدت زيادي هست موسيقي هم كار مي كنم، تقريبا از سال 2003 بود كه فعاليت هام رو در زمينه موسيقي با مطالعه و تحقيق درمورد نت هاي معروف شرقي و غربي آغاز نمودم. در بحث موسيقي معمولا كار تيمي انجام مي دم، تاكنون چندين اثر هم منتشر كرديم كه معروف ترين آنها تك آهنگ شب آرزوها بود، در تلاشم با همكاري گروه صوتي تصويري مدرن فا، بزودي از اولين آلبوم موسيقي ام با نام "هر آنچه كه بخواهي "كه تركيبي از موسيقي شرقي و غربي مي باشد رونمايي كنيم. به نظر من موسيقي يك زبان جهاني براي انتقال پيام هاي اخلاقي در سطح دنيا است از اين رو بايد از آن در مسير درست استفاده نمود.من معتقدم فناوري اطلاعات و موسقي با توجه به ويژگي هاي منحصر به فردي كه دارند مي توان از آنها براي رسيدن به اهداف متعالي و حل مشكلات،از جمله مشكلات اجتماعي استفاده نمود.

ادامه در

You must be registered for see images attach

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا