دانلود افزونه انتقال کاربران از MyBB به ورد پرس

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahdi66

کاربر عضو
سلام

دوستان کار این افزونه انتقال کاربران از مای بی بی به وردپرس هست

این افزونه رو تازه پیدا کردم و روی هیچ سایتی معرفی نشده بود گفتم احتمالا خیلی ها بهش نیاز دارند و تصمیم گرفتم روی پرشین اسکریپت قرار بدم

کاربران با عضویت در مای بی بی می تونند وارد وردپرس هم بشوند

از دوستان خواهش دارم اگه تونستند از این افزونه استفاده کنند یه آموزس کوچیک هم به ما بدهند

فقط بگم این افزونه برای وردپرس هست و مثل سایر افزونه ها نصب و فعال میشه

فایل رو ضمیمه کردم تا نیاز به عضویت و ارسال پست در سایت اصی نباشد و راحت دانلود کنید

صفحه این افزونه

پیوست‌ها

• mybb-external-database-authentication.zip
    188.2 کیلوبایت · بازدیدها: 118

mahdi66

کاربر عضو
دوستان کسی نمیدونه تنظیمات این افزونه رو باید چی بذارم؟

یه راهنمایی کوچیک می کنید؟

jing

کاربر عضو

mahdi66

کاربر عضو
دوستان من تونستم این افزونه رو نصب کنم الان توضیح میدم تا شما هم راحت نصبش کنید

اولا این افزونه رو از لینک پست اول دانلود کنید و لینک دوم که جینگ داده فرق میکنه چون لینک اول مخصوص mybb ادیت شده تا کار باهاش راحتتر باشه

و اما کار این افزونه چیه؟

کارش اینه که شما بعد از نصب و وارد کردن تنظیمات میاد اطلاعات یوزر ها رو از بانک مای بی بی می خونه و وارد ورد پرس میکنه!

به این صورت که از این به بعد کاربران باید تو mybb عضو بشن و این افزونه اونهارو به وردپرس هم منتقل میکنه

برای اینکار سیستم عضویت وردپرس رو ببندید و حتی در صورتی که نبندید این افزونه اجازه ثبت نام از طریق وردپرس رو نمیده!

حالا شروع کار نصب

مثل بقیه پلاگین ها این پلاگین رو نصب و فعال کنید!

قبل از هر چیزی مطمئن بشید که یوزر ادمین وردپرس توی مای بی بی هم وجود داره! این خیلی مهمه!!!

یعنی یک یوزر با نام و پسورد ادمین ورد پرس باید توی مای بی بی وجود داشته باشه!!!

خوب دیگه کاری نداره فقط در قسمت External Database Authentication Settings اطلاعات مربوط به بانک اطلاعاتی رو وارد کنید

مثل نوع بانک ، نام،یوزر و پسورد بانک اطلاعاتی مای بی بی دقت کنید برای مای بی بی رو باید وارد کنید

در قسمت User table باید جدول مربوط به کاربران مای بی بی رو وارد کنید که بصورت پیشفرض mybb_users هستش!

در قسمت دوم تنظیمات یعنی External Database Source Fields هم باید دقیقا همون چیزایی که من تو عکس وارد کردم وارد کنید دقت کنید دقیقا همونا نه کم نه زیاد جاهای خالی هم باید خالی بمونه!!!!!!!!! اینجا نباید یوزر و پسورد خودتون رو وارد کنید!!!!!!!!!!!

در قسمت Other هم هر چیزی که دوست دارید بنویسید و میتونید از html استفاده کنید و نتیجش رو توی عکس دوم می بینید که توی یه کادر زرد رنگ در صفحه لاگین مشخصه البته نمیدونم چرا لینکه کار نمیکنه فکر کنم چون توی لینک باکسه اینجوریه

بعد از سیو کردن قبل از اینکه از ادمین خارج بشید حتما با یه مرورگر دیگه وارد ادمین بشید تا مطمئن بشید اطلاعات رو درست وارد کردید یعنی اگه بدون مشکل صفحه لاگین بیاد و شما وارد ادمین سایت شدید یعنی اینکه افزونه درست نصب شده!

به این خاطر گفتم خارج نشید که در صورت بروز مشکل بتونید اطلاعات رو ویرایش کنید در صورتی که اطلاعات درست نباشه دیگه نمی تونید وارد ادمین بشید!

بازم اگه به هر دلیلی نتونستید وارد ادمین بشید کافیه این افزونه رو دستی پاک کنید تا همه چیز مثل اولش بشه

اینم بگم این افزونه بعد از نصب نمیاد کل کاربران رو به وردپرس انتقال بده بلکه هر کاربر برای اولین بار که بخواد تو وردپرس لاگین کنه اطلاعات به وردپرس منتقل میشه و به لیست کاربران وردپرس منتقل میشه!

در کل به نظرم خیلی افزونه خوبیه و تنظیماتش خیلی راحته

دیگه فکر نکنم کسی بتونه این وسط سوالی طرح کنه و یا مشکلی داشته باشه :دی

عکس ها رو هم حتما ببینید تا دقیقا متوجه بشید

عکس اول دقیقا همون تنطیماتیه که من روی لوکال هاستم انجام دادم و کار کرده!

عکس دوم هم تغییراتی که توی صفحه لاگین ایجاد میشه رو نشون میده!

از مدیران هم می خوام این پلاگین رو روی سایت قرار بدن تا دوستان دیگه هم بتونن استفاده کنند!

پیوست‌ها

• Pic.zip
    100.5 کیلوبایت · بازدیدها: 70
آخرین ویرایش توسط مدیر:

aydin

تازه وارد
ممنون از توضیحاتت

ولی من می خواستم در وردپرس ثبت نام کنند و در mybb هم بتونند وارد شوند...

تنظیمات رو اعمال کردم

ولی وقتی می خوام در وردپرس لاگین کنم این پیام رو میده: Unknown database mybb

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdi66

کاربر عضو
ممنون از توضیحاتتولی من می خواستم در وردپرس ثبت نام کنند و در mybb هم بتونند وارد شوند...

تنظیمات رو اعمال کردم

ولی وقتی می خوام در وردپرس لاگین کنم این پیام رو میده: Unknown database mybb
من چیزی که اینکارو کنه ندیدم چون بهر حال mybb تعداد افزونه های کمتری داره و نمیشه این کارو کرد

در مورد ارور هم به احتمال زیاد تنظیمات رو اشتباه وارد کردید!

شما می تونید الان وارد ادمین بشید؟

mahdi66

کاربر عضو
در صورتی که نمیتونید وارد ادمین بشید پلاگین رو حذف کنید وارد ادمین بشید و دوباره نصب کنید تا بتونید تنظیمات رو ویرایش کنید!

aydin

تازه وارد
دوست عزیز ممنون از بابت همه چیز...

توضیحات هم عالی بود

فقط یه چیزی، اینکه بعد از اجرای پلاگین

کاربرانی که قبلا در mybb ثبت نام کرده بودند، بدون هیچ مشکلی هم به wordpress و هم به mybb می تونند وارد بشند

اما کاربرانی که قبلا در wordpress ثبت نام کرده بودند دیگه نمی تونند در wordpress و حتی mybb وارد بشند...

آیا بعدا امکان بازگشت هست؟ مثلا بخواهیم انجمن رو حذف کنیم ولی کاربران به wordpress بازگردند؟

راستی کاربران شما فقط در mybb ثبت نام می کنند و فقط هم در mybb لاگین کرده و پست ارسال می کنند؟

یا برای ارسال پست در wordpress وارد می شند؟

می خوام کاربران تو wordpress لاگین کنند و بعد از لاگین بجای اینکه به صفحه پروفایلشون در wordpress هدایت بشند، به یک صفحه خاص دیگه منتقل بشند که فقط اعضا دسترسی به اون رو خواهند داشت

با تشکر و سپاس

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdi66

کاربر عضو
اما کاربرانی که قبلا در wordpress ثبت نام کرده بودند دیگه نمی تونند در wordpress و حتی mybb وارد بشند...
بله متاسفانه این مشکل رو داره چون کل اطلاعات رو از DB سیستم MyBB می خونه

آیا بعدا امکان بازگشت هست؟ مثلا بخواهیم انجمن رو حذف کنیم ولی کاربران به wordpress بازگردند؟
ببینید هر کسی که تو mybb هست بعد از اولین ورودش به وردپرس اطلاعاتش به وردپرس منتقل میشه و در صورتی که انجمن رو ببندید باز می تونه به وردپرس وارد بشه! ولی متاسفانه درصورتی که قبلا اصلا وارد وردپرس نشده باشه نمی تونه وارد وردپرس بشه!

راستی کاربران شما فقط در mybb ثبت نام می کنند و فقط هم در mybb لاگین کرده و پست ارسال می کنند؟یا برای ارسال پست در wordpress وارد می شند؟
ما کلا سیستم نظرات وردپرس رو بستیم تا انجمن فعال تری داشته باشیم و هم اینکه سایت خلوت تر باشه

و دلیلمون برای استفاده از این پلاگین این بود که بعضی از مطالب رو فقط برای اعضا قرار بدیم و نمی خواستین افرادی که تو انجمن عضو شدن دوباره احتیاج به عضویت داشته باشن که البته با بحثی که شد اینکارو نکردیم

می خوام کاربران تو wordpress لاگین کنند و بعد از لاگین بجای اینکه به صفحه پروفایلشون در wordpress هدایت بشند، به یک صفحه خاص دیگه منتقل بشند که فقط اعضا دسترسی به اون رو خواهند داشت
من در این مورد اطلاعات ندارم اگه تو یه تاپیک دیگه مطرح کنید دوستان دیگه می تونن راحتتر کمکتون کنند

خیلی ممنون از شما

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا