دوستان من تونستم این افزونه رو نصب کنم الان توضیح میدم تا شما هم راحت نصبش کنید
اولا این افزونه رو از لینک پست اول دانلود کنید و لینک دوم که جینگ داده فرق میکنه چون لینک اول مخصوص mybb ادیت شده تا کار باهاش راحتتر باشه
و اما کار این افزونه چیه؟
کارش اینه که شما بعد از نصب و وارد کردن تنظیمات میاد اطلاعات یوزر ها رو از بانک مای بی بی می خونه و وارد ورد پرس میکنه!
به این صورت که از این به بعد کاربران باید تو mybb عضو بشن و این افزونه اونهارو به وردپرس هم منتقل میکنه
برای اینکار سیستم عضویت وردپرس رو ببندید و حتی در صورتی که نبندید این افزونه اجازه ثبت نام از طریق وردپرس رو نمیده!
حالا شروع کار نصب
مثل بقیه پلاگین ها این پلاگین رو نصب و فعال کنید!
قبل از هر چیزی مطمئن بشید که یوزر ادمین وردپرس توی مای بی بی هم وجود داره! این خیلی مهمه!!!
یعنی یک یوزر با نام و پسورد ادمین ورد پرس باید توی مای بی بی وجود داشته باشه!!!
خوب دیگه کاری نداره فقط در قسمت External Database Authentication Settings اطلاعات مربوط به بانک اطلاعاتی رو وارد کنید
مثل نوع بانک ، نام،یوزر و پسورد بانک اطلاعاتی مای بی بی دقت کنید برای مای بی بی رو باید وارد کنید
در قسمت User table باید جدول مربوط به کاربران مای بی بی رو وارد کنید که بصورت پیشفرض mybb_users هستش!
در قسمت دوم تنظیمات یعنی External Database Source Fields هم باید دقیقا همون چیزایی که من تو عکس وارد کردم وارد کنید دقت کنید دقیقا همونا نه کم نه زیاد جاهای خالی هم باید خالی بمونه!!!!!!!!! اینجا نباید یوزر و پسورد خودتون رو وارد کنید!!!!!!!!!!!
در قسمت Other هم هر چیزی که دوست دارید بنویسید و میتونید از html استفاده کنید و نتیجش رو توی عکس دوم می بینید که توی یه کادر زرد رنگ در صفحه لاگین مشخصه البته نمیدونم چرا لینکه کار نمیکنه فکر کنم چون توی لینک باکسه اینجوریه
بعد از سیو کردن قبل از اینکه از ادمین خارج بشید حتما با یه مرورگر دیگه وارد ادمین بشید تا مطمئن بشید اطلاعات رو درست وارد کردید یعنی اگه بدون مشکل صفحه لاگین بیاد و شما وارد ادمین سایت شدید یعنی اینکه افزونه درست نصب شده!
به این خاطر گفتم خارج نشید که در صورت بروز مشکل بتونید اطلاعات رو ویرایش کنید در صورتی که اطلاعات درست نباشه دیگه نمی تونید وارد ادمین بشید!
بازم اگه به هر دلیلی نتونستید وارد ادمین بشید کافیه این افزونه رو دستی پاک کنید تا همه چیز مثل اولش بشه
اینم بگم این افزونه بعد از نصب نمیاد کل کاربران رو به وردپرس انتقال بده بلکه هر کاربر برای اولین بار که بخواد تو وردپرس لاگین کنه اطلاعات به وردپرس منتقل میشه و به لیست کاربران وردپرس منتقل میشه!
در کل به نظرم خیلی افزونه خوبیه و تنظیماتش خیلی راحته
دیگه فکر نکنم کسی بتونه این وسط سوالی طرح کنه و یا مشکلی داشته باشه :دی
عکس ها رو هم حتما ببینید تا دقیقا متوجه بشید
عکس اول دقیقا همون تنطیماتیه که من روی لوکال هاستم انجام دادم و کار کرده!
عکس دوم هم تغییراتی که توی صفحه لاگین ایجاد میشه رو نشون میده!
از مدیران هم می خوام این پلاگین رو روی سایت قرار بدن تا دوستان دیگه هم بتونن استفاده کنند!
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.