از دوستان کسی نمیتونه کمکی کنه؟یه سوال داشتم
وقتی ارجاع ثبت شد کاربر از کجا باید درخواست پولشو بده؟ تا ما بتونیم پرداختشو براش انجام بدیم. ما باید اطلاعاتی مثل شماره حساب یا کارت و تاریخ درخواست کاربر و تاریخ واریزشو ثبت شده یک جا داشته باشیم
از دوستان کسی نمیتونه کمکی کنه؟یه سوال داشتم
وقتی ارجاع ثبت شد کاربر از کجا باید درخواست پولشو بده؟ تا ما بتونیم پرداختشو براش انجام بدیم. ما باید اطلاعاتی مثل شماره حساب یا کارت و تاریخ درخواست کاربر و تاریخ واریزشو ثبت شده یک جا داشته باشیم
شما یک فرم به اسم درخواست واریز وجه بساز و این مشخصات رو بگیراز دوستان کسی نمیتونه کمکی کنه؟
ممنون از پاسختون و ورژن جدیدشما یک فرم به اسم درخواست واریز وجه بساز و این مشخصات رو بگیر
چون این سیستم اصلا مال ایران نیست و این امکان باید جداگانه براش نوشته بشه
این معمولا مشکل از قالب هست باید براش قالب css تعریف کنید که در خود افزونه این امکان هست.سلام
بنده متاسفانه با افزونه affiliate area که همان سیستم همکاری در فروش هست به مشکل بر خوردم ناحیه کاربری داخل سایت استایل مناسبی نداره و نوشته هاش داخل همدیگن لطفا اگه میشه کمکم کنین عکشو هم خدمتتون ارسال کردم البته اینم بگم توی چند تا قالب استفاده کردم باز هم مشکل ایجاد شد
اینم لینک سایت
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
You must be registered for see images attach
در قسمت "حساب کاربری من" ثبت میشه...یعنی بازاریاب یا خریدار از اونجا میتونه ببینه چی سفارش داده و پیگیر سفارشش باشه.بعنی خود بازاریاب نمیتونه خودش خرید کنه ؟
خب تازه به مشکلم رسیدید . من هم عکس بخش حساب کاربری من گذاشتم که ثبت نشده . پس مشکل از چیه ؟ :-/در قسمت "حساب کاربری من" ثبت میشه...یعنی بازاریاب یا خریدار از اونجا میتونه ببینه چی سفارش داده و پیگیر سفارشش باشه.
ولی در قسمت "همکاری در فروش" ثبت نمیشه برای بازاریاب.
به نظر میاد حتمن باید از طریق لینک بازاریابی اقدام بشه تا پورسانت محاسبه بشه.
مال من هم به این شکلهلینک قسمت "حساب کاربری من" به این صورت هست.
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
از شما هم my-account داره؟
بفرست...وقت شد یه نگاه بندازم.اگه بخوای رمز اکانتم وبا یوزرش میدم بهش نگاهی بندازی