دانلود مجدد فایل خریداری شده

shakala

تازه وارد
سلام 

افزونه هست که کاربر بعد از خرید یک فایل ،  برای دانلود دوباره ی اون  پولی نده ؟

اخه بعضی از محصولات من اپدیت میشن ( نرم افزار ها )  برای همین میخوام  کاربر برای نسخه های بعدی   پولی نده

خیلی برام مهمه    لطفا اگه کسی چیزی میدونه ، بهم بگه

ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

erfkmd

کاربر عضو
سلام

فکر کنم افزونه ی edd انجام بده اینکار رو

Qalekhani

قلعه‌خانی
سلام 

افزونه هست که کاربر بعد از خرید یک فایل ،  برای دانلود دوباره ی اون  پولی نده ؟

اخه بعضی از محصولات من اپدیت میشن ( نرم افزار ها )  برای همین میخوام  کاربر برای نسخه های بعدی   پولی نده

خیلی برام مهمه    لطفا اگه کسی چیزی میدونه ، بهم بگه

ممنون
اگر از ووکامرس استفاده می کنید که نیازی نیست. شما کافیه نوع محصول رو "مجازی" + "قابل دانلود" بذارید و همچنین دو تا فیلد "محدودیت دانلود" و "انقضای دانلود" در صفحه افزودن محصول جدید رو خالی بگذارید

f0ab-Capture.jpg

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
شما اگر فایل رو دقیقا جایگزین (replace) فایل قبلی کنید مشکلی رخ نخواهد داد و کاربران اتوماتیک نسخه جدید رو دانلود می کنن

adsman

تازه وارد

با سلام

مشکل بنده هم دقیقا همین است. کاربران برای اینکه بعد از 2 ماه یا بیشتر، فایلی را که قبلا خریداری کرده بودند دوباره دانلود کنند، از کجا و از چه طریق می توانند به آن فایل ها دسترسی داشته باشند؟

به چه صورت در لینک فایل های خریداری شده را در پروفایل کاربری شان قرار بدهم.

افزونه EDD این امکان را دارد. ولی من می خواهم از ووکامرس برای این موضوع استفاده کنم. خیلی برای مهم وضروری است لطفا راهنمایی بفرمائید.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی

با سلام

مشکل بنده هم دقیقا همین است. کاربران برای اینکه بعد از 2 ماه یا بیشتر، فایلی را که قبلا خریداری کرده بودند دوباره دانلود کنند، از کجا و از چه طریق می توانند به آن فایل ها دسترسی داشته باشند؟

به چه صورت در لینک فایل های خریداری شده را در پروفایل کاربری شان قرار بدهم.

افزونه EDD این امکان را دارد. ولی من می خواهم از ووکامرس برای این موضوع استفاده کنم. خیلی برای مهم وضروری است لطفا راهنمایی بفرمائید.
سلام . ببینید اگه خریدار جز کاربران سایت شما باشه . هر وقت که لاگین کنه و به برگه حساب کاربریش بره همه لینک های دانلودی که خرید کرده رو میبینه . چه 2 ماه چه 2 سال ....

adsman

تازه وارد

ممنون و با تشکر از شما

من از افزونه یوزر پرو استفاده می کنم برای رابط کاربری ولی لینک ها در پروفایل کاربران قرار نمی گیرد.

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
دوست عزیز پروفایل کاربری قضیه اش از حساب کاربری جداست .

حساب کاربری یه برگه ای هست توی ووکامرس که با نصب ووکامرس ایجاد میشه و تو پیکربندی ووکامرس هم قابل تعیین هست :

4381-1.png

a42d-2.png

بالا