درخواست آپلودسنتر

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

twitfa

کاربر عضو
دروود به همه شما عزیزان

من دنبال یه آپلودسنتر میگردم که فایل هام رو پاک نکنه لینک پرسرعت هم در اختیار کاربران قرار بده ...

زیادم به کپی رایت گیر نده

اگه اکانتش خریدنی هم بود مشکلی نیست

ممنون میشم معرفی کنید .

the mob

تازه وارد
من بین آپلود سنترهای ایرانی فقط اینو قبول دارم سرعتش هم از بقیه خیلی بالاتره

اکثرا فایل ها رو پاک میکنند ولی این آپلودسنتر بستگی به اکانت رایگان و ویژه داره رایگان 30 روز بعد از آخرین دانلود ویژه 90 روز

twitfa

کاربر عضو
من بین آپلود سنترهای ایرانی فقط اینو قبول دارم سرعتش هم از بقیه خیلی بالاتره

اکثرا فایل ها رو پاک میکنند ولی این آپلودسنتر بستگی به اکانت رایگان و ویژه داره رایگان 30 روز بعد از آخرین دانلود ویژه 90 روز
دروود برشما

این سایت سرعت خوبی داره اما مشکلاتش زیاده

1- من خودم به شخصه اپلودسنتر ایرانی رو قبول ندارم (چون یک شبه سایت کلا محوه میشه)

2- اون قسمت دایرکت لینکش واقعا قیمت گذاریش غیر منظقی هستش نسیت به اون چیزی که ارائه میدند .

برخی دوستان میگن اکانت پریمیوم مدیافایر خوبه اگه بگیری ولی می خوام بدونم چیز دیگه هم هستش که بشه از اون استفاده کرد ؟

the mob

تازه وارد
1. منم قبول ندارم ولی اینو امتحان کردم الان 3 ماهه ن محو شده ن فایل ها پاک شده حتی شده ها یک فصل کامل یک سریال رو با سرعت بالا توی یک شب دانلود کردم :">

2. آره اینو قبول دارم قیمت گذاری غیر منطقیه ولی نیاز به دایرکت نداری چون لینکاش در حد لینک مستقیمه

3. تموم آپلود سنتر ها رو امتحان کردم هم مدیا فایر هم بقیه سرعتشون خیلی پایینه حتی اکانت های ویژه هم سرعتشون نصف این آپلود سنتره

بعدشم اگه فایل هات رو روی سرور ایران بذاری برای کاربرا بهتره و سرعت بالاتر نسبت به سرور خارجه

4. بین آپلود سنتر های خارجی هم uptobox خوبه

twitfa

کاربر عضو
پایداری پایداری پایداری

بعدشم دوست من مسئله دیگه اینه که اکانت معمولی این سایت که دایرکتی نیستش بعد از 60 روز فایل اگه دانلود نشه پاک میکنه

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا