درخواست اسكريپت آپلود سنتر

mahdiak

تازه وارد
25/7/08
7
0
1
سلام

من يك اسكريپت آپلود سنتر ميخوام كه

1 - لينك مستقيم بده

2 - رايگان باشه ---- هاست وارز نخواد .

3 - عضو گيري داشته باشه

و چنتا چيز هم برام مهمه كه اگه اينا هر كدوم توش باشه خيلي عاليه

1 - امكان upload url داشته باشه

2 - سيستم رايگان و غير رايگان ( مثلا رايگان تا سقف 30 مگ و پريمري ها تا 100 مگ )

3 - آژاكس كار شده باشه و زيبا

4 - فارسي

البته اون 3 مورد اول خيلي برام مهمه و 4 مورد بعد اگه باشه چه بهتر

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,355
462
83
32
PersianScript
ميگردم و اسكريپتي با اين مشخصات براتون ميزارم!

 

kasrarouhi

تازه وارد
8/7/08
87
0
6
مولتي هاست سه تاي اول رو داره

نمونه اش هم اينه:



 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,355
462
83
32
PersianScript
راست ميگه!يادم نبود.

Url upload و عضويت و لينك مستقيم داره!

 

mahdiak

تازه وارد
25/7/08
7
0
1
خوب دوستان اين جالبه خوشم امد

ممنون ميشم اگه كسي اسكريپتشو بزاره اگه فارسيش باشه كه چه بهتر وگرنه همون انگليسيش بدين خودم فارسي ميكنم

دوستان اگه اسكريپت بهتر با امكنات بيشتر هم دارن ممنون ميشم بزارن

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,355
462
83
32
PersianScript
لينك دريافت:

فارسي كردنش خيلي سادس!

موفق باشي

 

mohan

کاربر عضو
28/6/08
190
0
16
میشه آموزش فارسی کردنش هم بزارین ؟

 

mahdiak

تازه وارد
25/7/08
7
0
1
بله ميخوام آپلود سنتر راه ميندازم

=---------------

دوستان اين آپلودسنتر كه داديد ماله عكس هست من براي فايل ميخوام

و ميخوام توش هنگام آپلود نشون بده سرعت حجم و چقدر مونده تا اتمام آپلود

مرسي

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,355
462
83
32
PersianScript
براي فارسي سازي بايد مسير source\public_htm رو طي كنيد و فايلهاي tpl رو به فارسي برگردونيد

در مورد اين كه اون اپلود سنتر عكسه بايد بگم كه شما خودتون ميتونيد بر پسوندهاي مجاز در سيستم مديريت داشته باشيد كه مثلا پسوند zip مجاز به اپلود شدن هست يا خير