درخواست اسكريپت انتقال به سايت ديگه...

  • شروع کننده موضوع famo
  • تاریخ شروع

famo

تازه وارد
23/9/10
40
0
6
با سلام

من اسكريپت



رو ميخوام خيلي لازم دارم اگه معرفي كنيد

ممنون ميشم

باتشكر

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,317
261
83
31
PersianScript
آموزشش رو دادیم. شما میتونید به دلخواه تغییرش بدید... (فریم بزارید)



 

famo

تازه وارد
23/9/10
40
0
6
ممنون از لطفتون ولي من وقتي آدرس



رو ميزنم ميره تو سايت شما من ميخوام يره تو سايت شما ولي آدرس همون باشه

مثل شكل زير



شكل



 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,317
261
83
31
PersianScript
میگم که. باید یک فریم بسازی براش...

یکی دو روز صبر کن برات میسازمش...

 

famo

تازه وارد
23/9/10
40
0
6
با سلام آقا محمد من 3 4 روز صبر كردم اگه زحمت نميشه اينو براي اوكي كنيد

با تشكر محمد

 

iranenaz

کاربر عضو
28/12/08
513
0
16
سلام دوست عزیز ،

فکر کنم محمد آقا کمی گرفتار هستند ،

من نمیتونم مثل ایشون توضیح بدم اما در حد خودم می گم.

اول این نمونه :

------

اول دو تا پیج ایجاد کنید یه دونه واسه بالای صفحه یا همون هدر و یه دونه واسه پایین صفحه یا همون فوتر پیجتون . توی اونا اون چیزی رو که می خوای واسه هدر و فوتر بذارید.

من اسماشون رو گذاشتم heder.htm و footer.htm

یه پیج ایجاد کنید و کدی رو که محمد توی آموزشش داده قرار بدید.


کد:
<?php
if (!empty ($_GET["url"])) {
$ilia2 = $_GET["url"]; 
header("Location: $ilia2") ;
} else{ echo ' Sry ';} ?>
من اسم فایل رو گذاشتم main.php

خوب تا اینجا مشخص بود.میرسیم به صفحه اصلی . من اسمش رو میذارم index.php

در این صفحه کد زیر رو قرار بدید :


کد:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/frameset.dtd">
<html>
<head><title>ilia Redirect</title>
</head>
<?php
$ilia = $_GET["url"]; 
 ?>
<frameset rows="50,*,40" frameborder="0" framespacing="0" border="0">
<frame src="header.htm" name="header" scrolling="no">
<frame src="main.php?url=<?php echo $ilia ; ?>" " name="main" scrolling="auto">
<frame src="footer.htm" name="footer" scrolling="no">
</frameset>
</html>
شرح هم اینکه GET رو ریختم توی ilia

بعد فرم هدر رو لود کردم

بعد پیجی رو که کد ریدایرکتمون توش هست رو گذاشتم و $ilia رو میزارم آخرش

آخر سر هم فوترمون .

ضمنا جای :



میتونی بزنی :



چون اسم فایل ایندکس هست.

ببخش اگه اونی که می خواستی نبود یا جاییش رو متوجه نشدید.

ضمنا تمام فایل ها رو زیپ و پیوست کردم راحت باشید.

موفق باشید.

 

پیوست ها

  • 1 کیلوبایت بازدیدها: 26

bah69man

تازه وارد
12/9/10
10
0
1
اخه من هرکاری میکنم مثل خود پرشین اسکریپت نمینونم خوشکل درش بیارم اصلا راه نداره خود اونو بزارید واسه دانلود؟

 

iPersianScript

کاربر عضو
10/1/11
462
0
16
35
اخه من هرکاری میکنم مثل خود پرشین اسکریپت نمینونم خوشکل درش بیارم اصلا راه نداره خود اونو بزارید واسه دانلود؟
.

. خودت نتونستی ادیت کنی بده کسی اینکارو انجام بده... /:) البته توصیه می کنم خودت انجام بدی حتی اگه زمان ببره.. :76:

. مدیر محترم باید در این مورد تصمیم بگیرن.. :|:|

. مـوفق باشیـد :54:

.

 

EhsaanDev

کاربر عضو
30/11/11
421
0
16
localhost:8080
دوست عزیز من به خوشگلی PersianScript درش اوردم.



 

bah69man

تازه وارد
12/9/10
10
0
1
دوست عزیز من به خوشگلی PersianScript درش اوردم.
ممنون لطف کردین من حدود 10 روز بود نتونستم اوکی کنم اخرش مجبور شدم تاپیک بزنم بازم ممنون

 

famo

تازه وارد
23/9/10
40
0
6
با تشکر از شما

ملی ماله من نمیره



ببینید صفحه صفید میشه

تو فایل footer.php

کد


کد:
    window.location = "http://localhost/go/go.php?url=";
باید چگونه بگذاریم

 

famo

تازه وارد
23/9/10
40
0
6
بعد تو هاست به این خطا میده یعنی تو erorr_log این میده


کد:
    header('Location:'.$_REQUEST['url']);
 

famo

تازه وارد
23/9/10
40
0
6
[30-Dec-2011 15:53:13] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/famo/public_html/go/go.php:1) in /home/famo/public_html/go/go.php on line 39

اینم خطای erorr log

 

famo

تازه وارد
23/9/10
40
0
6
یعنس کسی نمیدونه مشکل کجاست

ببابا من 1 هفته است الافم



ببینید اصلا نمیره ؟

 

EhsaanDev

کاربر عضو
30/11/11
421
0
16
localhost:8080
یعنس کسی نمیدونه مشکل کجاست ببابا من 1 هفته است الافم



ببینید اصلا نمیره ؟
شما هرچه سریعتر تمام فایلهایی که مربوط به این برنامه هست که ریختی روی هاستت برای من بفرست.

 

famo

تازه وارد
23/9/10
40
0
6
داداش من فرستادم شما بررسی کنید

 

clubish

تازه وارد
11/11/11
30
0
6
خوب می شه این سیستم رو باهاش کاری کرد که به صورت اتماتیک تمامی لینک های سایت تو نوشته ها و فعالیت های بادی پرس از ریدایرکت استفاده کنه؟

 

anet311

کاربر عضو
27/8/11
442
0
16
29
من هم مشکل دارم

صفحه ری دایرکت نمیشه . و توی همون صفحه میمونه :((

چی کار کنم؟