S swat تازه وارد 14/6/08 16 0 1 2/8/08 #2 سلام دوستان. من یه برنامه یا اسکریپتی میخواستم که روی سایت نصب کنم بعدش لینکها رو محافظت کنه. مثل ایران وارز مثلا اگه لینکی در انجمن سایتم بزارن به طور اتوماتیک به لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. تبدیل بشه.
سلام دوستان. من یه برنامه یا اسکریپتی میخواستم که روی سایت نصب کنم بعدش لینکها رو محافظت کنه. مثل ایران وارز مثلا اگه لینکی در انجمن سایتم بزارن به طور اتوماتیک به لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. تبدیل بشه.
Mohammad مدیر انجمن عضو کادر مدیریت 6/4/08 15,402 478 83 33 PersianScript 3/8/08 #3 اين سيستم مربوط به SMF هستش(سيستم مديريت انجمن) همچين سيستمي ندارم كه به طور خودكار به لينكها همچين امكاني بده! براي چه سيستمي ميخوايد؟
اين سيستم مربوط به SMF هستش(سيستم مديريت انجمن) همچين سيستمي ندارم كه به طور خودكار به لينكها همچين امكاني بده! براي چه سيستمي ميخوايد؟
Mohammad مدیر انجمن عضو کادر مدیریت 6/4/08 15,402 478 83 33 PersianScript 3/8/08 #5 حفاظت از لينك نديدم! ولي يه امكاني هست كه غير مستقيم وارد سايت طرف ميشيد (يا همون انتقال دهنده) يعد از چند ثانيه
حفاظت از لينك نديدم! ولي يه امكاني هست كه غير مستقيم وارد سايت طرف ميشيد (يا همون انتقال دهنده) يعد از چند ثانيه
S swat تازه وارد 14/6/08 16 0 1 4/8/08 #6 خوب اگه همین هم داشته باشین خوبه. ولی اگه امکان داره طریقه نصبش هم بگین دیگه عالی میشه. ممنون
arash کاربر عضو 15/6/08 579 0 16 4/8/08 #7 فکر کنم این سایت بدردت بخوره : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. گرچه واقعا نمی دونم به چه دردی می خوره ! :!: :wink: :!:
فکر کنم این سایت بدردت بخوره : لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. گرچه واقعا نمی دونم به چه دردی می خوره ! :!: :wink: :!: