من رو به شک انداختید. دوباره دانلود و تست کردم. تمامی صفحات html فارسی هست. :53:
Mohammad مدیر انجمن پرسنل مدیریت 9/4/12 #21 من رو به شک انداختید. دوباره دانلود و تست کردم. تمامی صفحات html فارسی هست. :53:
M memories تازه وارد 1/7/12 #22 سلام من به امید خدا شروع به ترجمه کردم و انشا الله تا یک هفته دیگه تمومش میکنم. کلیک کنید تا گسترش یابد... ببینیم و تعریف کنیم !
سلام من به امید خدا شروع به ترجمه کردم و انشا الله تا یک هفته دیگه تمومش میکنم. کلیک کنید تا گسترش یابد... ببینیم و تعریف کنیم !
M matingoo تازه وارد 20/8/13 #23 من از اون قالب فارسی شده دوستمون استفاده کردم کاملا سایت فارسی شد فقط یکم تنظیمات lobby به هم میریزه اونم با یک تعوض قالب خود به خود درست میشه اینم رو سایت که فارسی شده کامل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. راستی تشکر می کنم
من از اون قالب فارسی شده دوستمون استفاده کردم کاملا سایت فارسی شد فقط یکم تنظیمات lobby به هم میریزه اونم با یک تعوض قالب خود به خود درست میشه اینم رو سایت که فارسی شده کامل لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. راستی تشکر می کنم
M matingoo تازه وارد 20/8/13 #24 ببخشید یک چیز رو یادم رفت بگم یه تقویم خیلی مزاحم به پایین سایت اضافه شده که خیلی اذیت می کنه