درخواست: اسکریپت چت روم همراه با نمایش موبایل

• نویسنده موضوع ameen
  • تاریخ شروع

ameen

کاربر عضو
با عرض سلام و احترام.

دوستان من این اسکریپت x7chat رو دیدم و نصب کردم از لحاظ نمایش تو موبایل خیلی خوبه

ولی امکاناتش کمه و کمی از نظر زبان مشکل داره مثلآ تو موبایل بعضی وقتا فرم زبانش بهم میریزه!

میخوام یک اسکریپت فارسی باشه که نمایشش تو موبایل اینجوری باشه یا اقلآ یک پلاگینی چیزی داشته باشه که

نمایش موبایل بهش اضافه بشه و امکانات مثلآ انتخاب عکس پروفایل داشته باشه و بشه ناظم و ... انتخاب کرد

ameen

کاربر عضو
دوستان ممنون میشم یک راهنمایی بکنید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
منتظر بمونید لطفا.کسی بدونه میاد کمک میکنه

ameen

کاربر عضو
دوستان کسی میتونه به این اسکریپت x7chat امکانات انتخاب عکس پروفایل "آواتار" با انتخاب ناظم و ... از بین کاربرا اضافه کنه ؟

sagebnegad

کاربر عضو
تو ایرانی ها یه همچین چیزی پیدا نمیشه یا بدید ترجمه کنند یا خودتون یه اسکریپت پیدا کنید و بدید پلاگین براش بنویسند

موفق باشید

ameen

کاربر عضو
خب کسی میتونه به اسکریپت X7Chat پلاگین انتخاب عکس پروفایل "آواتار" با پلاگین انتخاب ناظم و ... از بین کاربرا اضافه کنه ؟

persia

تازه وارد
دوستان کسی میتونه به این اسکریپت x7chat امکانات انتخاب عکس پروفایل "آواتار" با انتخاب ناظم و ... از بین کاربرا اضافه کنه ؟
ای کاش درخواست خودتون رو تنها یک بر ارسال میکردید مشکل زبان رو بنده تا حدود زیادی رفع کردم در انجمن در قسمت این اسکریپت فایلها قرار داده شده و طبق دستور عمل کنید برای عکس پروفایل باید بشینم کار کنم روش اگر شد میگم بهتون برای ناظم فعلا این امکان وجود ندارد اما با ورود به دیتابیس اسکریپت و انتخاب تیبل یوزر حق دسترسی کاربری که میخواهید مدیر شود را به عدد 1 تغییر دهید در صورت مشکل با ایمیل بنده در تماس باشد

ameen

کاربر عضو
من به این دوستمون گفتم برام انجام بده ولی مشغله کاری داشتن.

کسی دیگه وقت انجام این کارو داره ؟

که به اسکریپت X7Chat پلاگین انتخاب عکس پروفایل "آواتار" با پلاگین انتخاب ناظم و ... از بین کاربرا اضافه کنه ؟

بالا