درخواست افزونه hide my wp نسخه اورجینال

• نویسنده موضوع mtkz
  • تاریخ شروع

mtkz

تازه وارد
سلام

تو نت نسخه های زیادی از این پلاگین هست. من از یکی از اینها از یک سایت مدعی ! در اسکریپت دانلود کردم و در دو سایتم نصب کردم. هر دو سایتم هک شد و بررسی که کردم متوجه شدم مشکل از این پلاگین بود.

لطفا اگه افزونه سالم و بدون مشکلات امنیتی دارید و مطمئنید معرفی کنید

ضمنا کدام سایت از سایت های موجود چه پولی و چه رایگان اسکریپت هاشون سالمه و مشکل نداره ؟

mehrpouya

کاربر عضو
سلام.

یعنی یه افزونه که هیچ ارتباطی با ساختار امنیتی و باگ ها نداره باعث هک شما شده؟! این افزونه فقط برند وردپرس رو حذف می کنه نه بیشتر. تا حالا هم کسی همچین گزارشی نداده. لطفا دلایلتونو اعلام بفرمائید تا همه دوستانی که از این افزونه استفاده می کنن هم در جریان قرار بگیرن.

موفق باشید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

caduspro

کاربر عضو
سلام

تو نت نسخه های زیادی از این پلاگین هست. من از یکی از اینها از یک سایت مدعی ! در اسکریپت دانلود کردم و در دو سایتم نصب کردم. هر دو سایتم هک شد و بررسی که کردم متوجه شدم مشکل از این پلاگین بود.

لطفا اگه افزونه سالم و بدون مشکلات امنیتی دارید و مطمئنید معرفی کنید

ضمنا کدام سایت از سایت های موجود چه پولی و چه رایگان اسکریپت هاشون سالمه و مشکل نداره ؟

شما در انجمن پرشین اسکریپت هستید و می پرسید که یک سایت دانلود اسکریپت سالم معرفی شود. کافیست بخش انجمن را از آدرس همین انجمن کم کنید:

به نظرم فان ترین پرسش سال باید شناخته شود :)

MahdiY

راهبر انجمن
سلام.

یعنی یه افزونه که هیچ ارتباطی با ساختار امنیتی و باگ ها نداره باعث هک شما شده؟! این افزونه فقط برند وردپرس رو حذف می کنه نه بیشتر. تا حالا هم کسی همچین گزارشی نداده. لطفا دلایلتونو اعلام بفرمائید تا همه دوستانی که از این افزونه استفاده می کنن هم در جریان قرار بگیرن.

موفق باشید.
هر افزونه ای حتی یه خبرنامه ساده هم میتونه باعث هک سایت شما بشه، بماند که hide my wp دقیقا با ساختار امنیتی وردپرس در ارتباط هستش. جدای از این مورد هک سایت دوست عزیزمون احتمال زیاد به خاطر وجود شل در افزونه بوده

بشخصه توصیه میکنم افزونه را از سایت اصلی (codecanyon) بخرید

mehrpouya

کاربر عضو
هر افزونه ای حتی یه خبرنامه ساده هم میتونه باعث هک سایت شما بشه، بماند که hide my wp دقیقا با ساختار امنیتی وردپرس در ارتباط هستش. جدای از این مورد هک سایت دوست عزیزمون احتمال زیاد به خاطر وجود شل در افزونه بوده

بله. می تونه. به شرطی که با دیتابیس شما و توابعش سر و کار داشته باشه. این افزونه اصلا ارتباطی با توابع کانفیگ برقرار نمی کنه. تنها احتمال یک چیزه و اونم وجود کدهای مخرب یا ایجاد نقص توی بسته افزونه. که البته باز اینم ارتباطی با خود افزونه اصلی نداره.

mtkz

تازه وارد
شما در انجمن پرشین اسکریپت هستید و می پرسید که یک سایت دانلود اسکریپت سالم معرفی شود. کافیست بخش انجمن را از آدرس همین انجمن کم کنید:

به نظرم فان ترین پرسش سال باید شناخته شود :)
پسر خوب منظورم از سایتهایی هست که پلاگین میفروشن. درسته که این سایت پلاگین و اسکریپت معرفی میکنه ولی به هر حال ممکنه پلاگینی که معرفی کرده قدیمی باشه و با ورژن های جدید ورپرس و یا برخی توابع منسوخ شده داشته باشه. از طرفی نیاز به آپدیت باعث میشه که آدم به سمت پلاگین اصلی بره. از این جهت خواستم سایتی معرفی بشه که اسکریپت های اورجینال رو بفروشنه و مطمئن باشه. سایتی که من ازش دانلود کردم (به دلایلی که حتما توجیه براش هست ادیت شده) برای خود ادعایی دارد اما پلاگین دانلود شده در سایت مشکل داشت.

به نظرم فان ترین پاسخی که میشد رو شما دادید ! آرزوی درک بیشتر براتون دارم.

سلام.

موفق باشید.
منظورم این نبود که حتما این افزونه باگ داره و مشکل امنیتی ایجاد میکنه. با توجه به اینکه من این پلاگین رو از جای غیررسمی دانلود کردم و حتما اونم از سایتهایی که پلاگین و اسپریپت های نال شده رایگان ارائه میدن دانلود کرده و به اشتراک گذاشته. ظاهرا داخل خود افزونه شلی چیزی آپلود شده بود که باعث هک سایت شد. در واقع هر یک فایل مخرب رو باید از یک طریق روی هاست آپلود کرد. چه راهی بهتر از پلاگین های نال ...

با نظر شما که هک به دلیل وجود شل در خود افزونه بوده موافقم. اما خرید از سایت مذکور هم پرهزینه است هم خب تو ایران محدودیت هایی هست.

بله. می تونه. به شرطی که با دیتابیس شما و توابعش سر و کار داشته باشه. این افزونه اصلا ارتباطی با توابع کانفیگ برقرار نمی کنه. تنها احتمال یک چیزه و اونم وجود کدهای مخرب یا ایجاد نقص توی بسته افزونه. که البته باز اینم ارتباطی با خود افزونه اصلی نداره.
بله. خود افزونه مورد امنیتی نداره بلکه نسخه ای که من دانلود کردم مشکل داشته .

====

در پایان ممنون از دوستانی که همفکری کردن و پاسخ های مفیدی دادند ...

بالا