سلامدوست عزیز محمد سردت نکرد فقط حقیقت رو گفت ( از اونجائی که حقیقت تلخه و .... )
اتفاقاً محمد شمارو راهنمائی هم کردش چون وقتی شما بخواین با این منوال پیش برین نه تنها سایتتون به جائی نمیرسه بلکه ضرر هم میکنید
متاسفانه تو این ایران ما هیچکسی بدون هزینه کاری نمیکنه و همه به فکر جیبشون هستن ( هستن هنوز کسائی که دارن بدن چشم داشتی کمک میکنن مثل همین فروم که زده شده )
من خودم همون اول گفتم که توی همه ی موارد میتونم کمکت کنم از فارسی سازی بگیر تا حذف لایسنس و کپی رایتو ....
ولی بعد دیدم این راه هم به جائی نمیرسه ....
مثلاً به قول محمد فارسی سازی آسونترین کاره من خودم استادم تو فارسی کردن و آخرین قالب وردپرس که دارم فارسی میکنم اینه :
لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
همچین آسون هم نیستش چون فایل زبان نداره مستقیماً باید بری و خود فایل هارو ویرایش کنی ( که خودش کلی دردسر داره )
اینی که شما گفتی به نظر من جائی نمیرسه ( نمیخوام بد برداشت کنی ، اینو میگم که فردا وقتی کارت به جائی نرسید و شکست خوردی نیای بگی کسی راهنمائی نکرد ) ( نظر شخصیم )
همه این انتظارو دارن که وقتی یه کاری انجام میدن و روش زحمت میکشن در کنارش به یه چیزی هم برسن
در کل اول سایت رو بهتره بزنی قسمت هاش رو مشخص کنی و ...... بعد بگردی دنبال یوزر و .....
از پستم ناراحت نشو فقط خوبه در کنار خوبی هائی که میبینی مشکلات رو هم ببینی
موفق باشی