درخواست راهنمایی و همکاری - راه اندازی بزرگترین مرجع قالب های وردپرس

این یکی از کار های ادیت منه ایمیلمم قسمت پایانی php هستش اگه خواستی با هام تماس بگیرید در خدمتم خیلی ها این قالبو ادیت کردند ولی برای من از نظر نقص وعیب خیلی بر تر از اونا هستش یه چیزی نزدیک به قالب اورجینال هستش
شما عضوی آقا !!!!!!

با سلام عضو گیری سایت مذکور تا 2 روز دیگر به پایان می رسد و این تپایک حذف خواهد شد . لطفا هر کی میخواد عضو بشه سریعتر همینجا بگه .

mohamad70

کاربر عضو
سلام

پس می خوای همه ی قالب ها رو تو سایت بزاری پس باید دامنه رو تغییر بدی؟؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
دوست گرامی. شما هنوز سایت راه اندازی نکردی دنبال یوزر میگردی...! :76:

شما دنبال گرافیست و اسپانسر و لایسنس حذف کن (!) هستی... خودتونم که میشید فارسی ساز. یعنی به عنوانی ساده ترین کار دست شماست!

کسی که میخواد چنین سایتی بزنه حتما باید خودش یک دست بالاتر از بقیه داشته باشه! وگرنه به جایی نمیرسید... کسایی که امروز با شما کار میکنن وقتی ببینن براشون چیزی نداره میکشن کنار... اون وقت شما میمونی و یک سایت. بعد میای تو همین فروم پیشنهاد فروش دامین به همراه x گیگ هاست رو میدی... :109:

ناراحت نشیا... کلا گفتم!

دوست گرامی. شما هنوز سایت راه اندازی نکردی دنبال یوزر میگردی...! :76: شما دنبال گرافیست و اسپانسر و لایسنس حذف کن (!) هستی... خودتونم که میشید فارسی ساز. یعنی به عنوانی ساده ترین کار دست شماست!

کسی که میخواد چنین سایتی بزنه حتما باید خودش یک دست بالاتر از بقیه داشته باشه! وگرنه به جایی نمیرسید... کسایی که امروز با شما کار میکنن وقتی ببینن براشون چیزی نداره میکشن کنار... اون وقت شما میمونی و یک سایت. بعد میای تو همین فروم پیشنهاد فروش دامین به همراه x گیگ هاست رو میدی... :109:

ناراحت نشیا... کلا گفتم!
همچین خوب دلسردم کردیا

دست درد نکنه اقا محمد

kasraa

کاربر عضو
همچین خوب دلسردم کردیا دست درد نکنه اقا محمد
سلام

دوست عزیز محمد سردت نکرد فقط حقیقت رو گفت ( از اونجائی که حقیقت تلخه و .... )

اتفاقاً محمد شمارو راهنمائی هم کردش چون وقتی شما بخواین با این منوال پیش برین نه تنها سایتتون به جائی نمیرسه بلکه ضرر هم میکنید

متاسفانه تو این ایران ما هیچکسی بدون هزینه کاری نمیکنه و همه به فکر جیبشون هستن ( هستن هنوز کسائی که دارن بدن چشم داشتی کمک میکنن مثل همین فروم که زده شده )

من خودم همون اول گفتم که توی همه ی موارد میتونم کمکت کنم از فارسی سازی بگیر تا حذف لایسنس و کپی رایتو ....

ولی بعد دیدم این راه هم به جائی نمیرسه ....

مثلاً به قول محمد فارسی سازی آسونترین کاره من خودم استادم تو فارسی کردن و آخرین قالب وردپرس که دارم فارسی میکنم اینه :

همچین آسون هم نیستش چون فایل زبان نداره مستقیماً باید بری و خود فایل هارو ویرایش کنی ( که خودش کلی دردسر داره )

اینی که شما گفتی به نظر من جائی نمیرسه ( نمیخوام بد برداشت کنی ، اینو میگم که فردا وقتی کارت به جائی نرسید و شکست خوردی نیای بگی کسی راهنمائی نکرد ) ( نظر شخصیم )

همه این انتظارو دارن که وقتی یه کاری انجام میدن و روش زحمت میکشن در کنارش به یه چیزی هم برسن

در کل اول سایت رو بهتره بزنی قسمت هاش رو مشخص کنی و ...... بعد بگردی دنبال یوزر و .....

از پستم ناراحت نشو فقط خوبه در کنار خوبی هائی که میبینی مشکلات رو هم ببینی

موفق باشی

سلامدوست عزیز محمد سردت نکرد فقط حقیقت رو گفت ( از اونجائی که حقیقت تلخه و .... )

اتفاقاً محمد شمارو راهنمائی هم کردش چون وقتی شما بخواین با این منوال پیش برین نه تنها سایتتون به جائی نمیرسه بلکه ضرر هم میکنید

متاسفانه تو این ایران ما هیچکسی بدون هزینه کاری نمیکنه و همه به فکر جیبشون هستن ( هستن هنوز کسائی که دارن بدن چشم داشتی کمک میکنن مثل همین فروم که زده شده )

من خودم همون اول گفتم که توی همه ی موارد میتونم کمکت کنم از فارسی سازی بگیر تا حذف لایسنس و کپی رایتو ....

ولی بعد دیدم این راه هم به جائی نمیرسه ....

مثلاً به قول محمد فارسی سازی آسونترین کاره من خودم استادم تو فارسی کردن و آخرین قالب وردپرس که دارم فارسی میکنم اینه :

همچین آسون هم نیستش چون فایل زبان نداره مستقیماً باید بری و خود فایل هارو ویرایش کنی ( که خودش کلی دردسر داره )

اینی که شما گفتی به نظر من جائی نمیرسه ( نمیخوام بد برداشت کنی ، اینو میگم که فردا وقتی کارت به جائی نرسید و شکست خوردی نیای بگی کسی راهنمائی نکرد ) ( نظر شخصیم )

همه این انتظارو دارن که وقتی یه کاری انجام میدن و روش زحمت میکشن در کنارش به یه چیزی هم برسن

در کل اول سایت رو بهتره بزنی قسمت هاش رو مشخص کنی و ...... بعد بگردی دنبال یوزر و .....

از پستم ناراحت نشو فقط خوبه در کنار خوبی هائی که میبینی مشکلات رو هم ببینی

موفق باشی
سلام و درود ...

دوست عزیز شما منو راهنمایی کن .

چه کار کنم ؟؟؟؟؟

میخوام یه سایت بزرگ و مرجع قالب های رایگان بزنم .

هاست چی مناسبه ؟؟؟

از وردپرس یا جوملا استفاده کنم ؟؟؟

قالبی برای سایت پیشنهاد می کنی ؟؟؟

kasraa

کاربر عضو
سلام و درود ...دوست عزیز شما منو راهنمایی کن .

چه کار کنم ؟؟؟؟؟

میخوام یه سایت بزرگ و مرجع قالب های رایگان بزنم .

هاست چی مناسبه ؟؟؟

از وردپرس یا جوملا استفاده کنم ؟؟؟

قالبی برای سایت پیشنهاد می کنی ؟؟؟
سلام

ببین دوست عزیز من باز هم همون جمله ی محمد رو بهت میگم

وقتی شما تصمیم میگیری این کارو کنی ( سایت بزرگ و مرجع قالب های رایگان ) باید حداقل در خودت چندتائی از اون توانائی هائیرو که در پست اول گفتیرو داشته باشی تا بتونی سایت رو مدیریت کنی و نیازهای کاربران رو پاسخ بدی

اگر بخوای به امید اینکه خب الآن چند نفر هستن و دارن برای سایت زحمت میکشن پس سایت کارش گرفت و ..... بمونی مطمئن باش شکست میخوری

مثلاً من خودم چیزی بلد نبودم که با این انجمن آشنا شدم ولی به مرور زمان سوالاتم رو پرسیدم و کاربرا جواب دادن و الآن خدارو شکر به اینجا رسیدم و برای اینکه زحمات دوستان رو جبران کنم دارم به اندازه توانم در انجمن به سوالات پاسخ میدم

شما هم باید برای شروع خودت تا حدی کار رو جلو ببری تا اینکه کاربرا با میل خودشون بیان جلو و همکاری کنن ( وقتی هیچ حقوق یا دستمزدی نمیدی )

در غیر این صورت کسی بی بها کاری نمیکنه این روزا ( متاسفانه )

برای هاستت اگر میخوای فایل هارو روی هاست خودت آپ کنی ( بهترین کار ) بهتره خودت یه هاست دانلود بگیری و فایل هارو اونجا آپ کنی و برای سایت اصلی که مطالب رو توش میزاری یه هاست 500 مگ هم بسته و برای خیلی پست جوابتو میده

به نظر من وردپرس ، چون اگر یه نگاهی به دوره ورت بندازی تب و تاب وردپرس بیشتره ( درخواست های کاربران تو انجمن های مختلف وردپرس در هر فروم خیلی زیاده ) و همچنین کم کم همه ی کاربرا دارن میان طرف وردپرس ( به نظر شخصی من وردپرس خیلی قویتره از جوملا )

( لطفاً جوملا کارا نیان ایراد بگیرن از این پست و بحث رو منحرف کنن ، خیلی مخلصتونم اصلاً جوملا خیلی بهتره :D )

به نظر من این یه چیز شخصیه که خودت چی دوست داری قالبت باشه

ولی اگه میخوای تک باشه بشین یه اختصاصی طراحی کن مال خودت

چون سایتت یه سایت حدوداً تکه توی ایران پس بهتره همه چیش اختصاصی باشه

یه چیزیرو هم بهت بگم من خودم کاملاً با این ایده موافقم و خودم خیلی خواستم این کارو کنم چون اگه بگیره و کاربرا نیازاشونو رفع کن با این سایت همه چی تمومه و به هرچی میخوای میرسی

چون الآن خیلی نامردیه من بعضی از سایت های طراحی رو میبینم که طراحی قالب اختصاصی رو زدن بین 500 تا 700 هزار !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

باوا خدائیش خیلی بی انصافبه این قیمت ها اونم واسه مدیریت محتوای وردپرس

پس با این وضع اگه سایتت بتونه رایگان قالبارو بده میترکونه

امیدوارم موفق باشی تو کارت ما هم بیایم استفاده کنیم از سایتت ;)

iranenaz

کاربر عضو
من هیچکدوم از اون کارایی رو که می خواستی یاد ندارم ، اما واستون آرزوی موفقیت می کنم .... :53: :53:

راستی ، رو یه خورده روش فکر کن :)

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
در کل برو دنبال چیزی که ازش میفهمی. دوست داری و علاقه مند هستی. ولی رو مسائل مالی فکر نکن... :67:

mehdisr

تازه وارد
دوست عزیز منم میتونم بهتون هاست بدم . هر چی میخواهین . رایگان

دیدم ایده دارید برای دوستاران وردپرسی خوبه این پیشنهاد رو دادم . والا من اصلا در این سایت عضو هم نبودم داشتم سرچ میکردم وارد این سایت شدم و فروم ......

یه پ خ بده براتون هاست خوب از شرکت iweb بهتون بدم .

امیدوارم بتونید استارت خوبی بزنید .

mohamad70

کاربر عضو
سلام

یه مدتی خبری از Alireza نبود!ما رو این قدر گزینش کردی D:

آخر سایت راه اندازی می کنی ؟!

:67:

kasraa

کاربر عضو
سلام

آقا علیرضا که دلسرد شد و رفت سراغ کاراش و فک کنم کلا بیخیال شد :-s

خودم چند وقتیه دارم برای مرجع قالب های وردپرس کار میکنم و تقریبا کارش تمومه ( وقتی دیدم مال جوملا فروشگاه هست اما بره wp نه این فکر به سرم زد )

قسمت های مختلفی داره مثلا قالب های فروشی یا اینکه طراحا بیان قالب های خودشونو بزارن برای فروش و ........

تا چند وقت دیگه راه میفته :x

matin.b

تازه وارد
پيرو صحبتهاي محمد و كسرا بگم كاملا درسته كار تيمي تا بازده يا سودآوري مناسبي نداشته باشه و يا درصورتي بدون شور و شوق دنبال بشه عاقبت خوشايندي نخواهد داشت.

من خودم الان دارم 1 سايت حامي وردپرس راه اندازي ميكنم كه مرجع قالب و افزونه و آموزش و هك و پشتيباني وردپرسه و البته از 0 تا 100 طراحي برنامه نويسي و تهيه محتواش هم بر عهده خودمه نه يك تيم گسسته اونم بدون بازده گسترده (قابل توجه شما دوست عزيز آقاي عليرضا)

به هر حال كه موفقيت روز افزون نيازمند تلاش و استقلال طلبيه اونم در مدت زمان طولاني پس بدون اينكه قصد دلسرد كردن يا منصرف كردنت رو داشته باشم ازت ميخوام كمي تامل بخرج بدي و جوانب كار رو خوب بسنجي

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا