درخواست سيستم كوتاه كننده آدرس

zegersot

کاربر عضو
23/4/08
618
1
16
سلام

اگه ميشه اسكريپت سيستم كوتاه كننده و مخفي كننده لينكهاي طولاني شما روي وب سايت بزاري منظورم اون اسكرپتي كه قبلا گزاشتي نيست مثل سايت زير باشه



اگه ميشه مثل خودش باشه و فارسي باشه باتشكر از سايت خوبتون.

اگه چيزي كمكسري گفتم كاربران اونو تكميل كنيد ممنون ميشم

باي

 

maria

تازه وارد
23/5/08
1
0
1
من هم يه سيستم كوتاه كننده لينك فارسي مي خوام . اگه لطف كنيد برام رو سايت بذاريد. ممنون

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,314
413
83
32
PersianScript
چند نمونه گذاشتم دوست من...فارسي كردنش كه كاري نداره (روي هم رفته سه جمله هستش)

 
E

erfan

Guest
سلام خدمت ادمين محترم

راستش من همه اسكريپت هاي سايت شما را دانلود كردم

ولي اگه ميشه اين اسكريپت كوتاه كننده لينك را مثل هموني كه داريد توي سايت زير بزاريد چون اون قبلي يكمي ... اذيتم كرد



با تشكر

عرفان

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,314
413
83
32
PersianScript
چند سيستم كوتاه كننده معرفي شده...ميتونيد استفاده كنيد.بدون كد امنيتي و ساده



 

kasrarouhi

تازه وارد
8/7/08
87
0
6
اكثرشون مشكل دارن!!!

ولي دستتون درد نكنه

واقعا سيستمهايي كه ميذاريد عالي هستن

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,314
413
83
32
PersianScript
تا چند روز اينده سيستم خودمون رو رايگان در اختيار دوستان قرار ميديم

دموي سيستم فارسي:

 

ghasem

تازه وارد
29/6/08
1
0
1
سلام

اسكريپتي هست كه آدرسها رو تبديل به آدرسhtml كنه؟

كي داره؟

 

arash

کاربر عضو
15/6/08
579
0
16
میشه یک کمی در مورد کوتاه کننده توضیح کاملتری بدی :arrow: منظور از پارامترها چیه؟ :x :x

 

arash

کاربر عضو
15/6/08
579
0
16
راستی smile هاتون مشکل دارن! :lol:

 

alex_michael

کاربر عضو
3/7/08
299
0
16
جناب با دو تا اسمايل داريم. خودمون اين طوري كرديم. مدل جيديده :!: