سلام دوستان. يك قالب فارسي به اين فرم مي خواستم. استايل
TIRNA کاربر عضو 21/11/11 #2 سلام دوستان. يك قالب فارسي به اين فرم مي خواستم. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. You must be registered for see images attach
سلام دوستان. يك قالب فارسي به اين فرم مي خواستم. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. You must be registered for see images attach
iPersianScript کاربر عضو 21/11/11 #3 سلام دوستان. يك قالب فارسي به اين فرم مي خواستم. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد... . . واسه سیستم خاصی میخوای ؟ ؟ یا مثلا html هم کفایت می کنه ؟؟ :-/ . خـوش باشـید :54: .
سلام دوستان. يك قالب فارسي به اين فرم مي خواستم. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. کلیک کنید تا گسترش یابد... . . واسه سیستم خاصی میخوای ؟ ؟ یا مثلا html هم کفایت می کنه ؟؟ :-/ . خـوش باشـید :54: .
TIRNA کاربر عضو 22/11/11 #4 شرمنده دوستان فايل ويرايش نشده رو گذاشته بودم. حالا دوباره آژلود كردم با مشخصات. براي سيستم وردژرس مي خواستم. خواهشا هر كسي داره دريغ نكنه واقعا لازم دارم. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
شرمنده دوستان فايل ويرايش نشده رو گذاشته بودم. حالا دوباره آژلود كردم با مشخصات. براي سيستم وردژرس مي خواستم. خواهشا هر كسي داره دريغ نكنه واقعا لازم دارم. لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است.
iPersianScript کاربر عضو 22/11/11 #5 . . اینو نیگـا.. / کد: [COLOR=#2F4F4F]http://www.inatmo.com/goodstream/[/COLOR] . خوشت نیومد، موردی نیست.. اینقده هــــــســت که نگــو !! :43: .
. . اینو نیگـا.. / کد: [COLOR=#2F4F4F]http://www.inatmo.com/goodstream/[/COLOR] . خوشت نیومد، موردی نیست.. اینقده هــــــســت که نگــو !! :43: .
TIRNA کاربر عضو 22/11/11 #6 دستت درد نكنه ولي اين بدرد كارم نمي خوره. اگه يك فارسي تو همون مايه هايي كه تو عكس نشون دادم برام بذار يك دنيا ممنون.
دستت درد نكنه ولي اين بدرد كارم نمي خوره. اگه يك فارسي تو همون مايه هايي كه تو عكس نشون دادم برام بذار يك دنيا ممنون.
TIRNA کاربر عضو 22/11/11 #7 راستي يادم رفت بگم تو قالبي كه مي خوام تو مايه هاي سايته لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. .
راستي يادم رفت بگم تو قالبي كه مي خوام تو مايه هاي سايته لینک ها تنها برای اعضای سایت قابل نمایش است. .
iPersianScript کاربر عضو 22/11/11 #8 . . عزیز.. فرق این دو تا در چیست ؟!؟ مایه در مایه های! گویاآیتی نیست ؟!!؟؟ :-/ . ایـن گـویــاآیتـی.. . ایـن همـون کـه معـرفـیش کـردم بهـت... ------------------------------------- . جز فارسی و راست چین بودن و ترکیب رنگ... و اون !catergory که نوشتی تو نمونه فرم.. مایـه ها! همـون مایـه هاسـت... / . همین رو بده واست ترجمه و کمی ادیت کنن، میشه عین اون و حتی بهتر از اون... الــبـــتــــه نـظــر، نـظــــر شـمـــاســـت/ :32: . خـوش باشـید :54: .
. . عزیز.. فرق این دو تا در چیست ؟!؟ مایه در مایه های! گویاآیتی نیست ؟!!؟؟ :-/ . ایـن گـویــاآیتـی.. . ایـن همـون کـه معـرفـیش کـردم بهـت... ------------------------------------- . جز فارسی و راست چین بودن و ترکیب رنگ... و اون !catergory که نوشتی تو نمونه فرم.. مایـه ها! همـون مایـه هاسـت... / . همین رو بده واست ترجمه و کمی ادیت کنن، میشه عین اون و حتی بهتر از اون... الــبـــتــــه نـظــر، نـظــــر شـمـــاســـت/ :32: . خـوش باشـید :54: .