درخواست قالب وردپرس سايت مورد نظر

mohsen90002

تازه وارد
سلام خدمت دوستان و اساتيد گرامي

من دنبال قالب اين سايت ميگردم به نظرم خيلي زيباست (شبيه نيوز ورد هست)

از عزيزان كسي هست بتونه كمكم كنه؟ (خودم كه همه جارو گشتم)

با سپاس

2roos

تازه وارد
نمیشهیعنی فک نکنم بشهباید بدی یکی برات طراحی کنه عین همین (شبیه سازی)بازم من مطمین نیستم دوستان بیان نظر بدن بهتره..یا حق

mr.na3r

کاربر عضو
سلام

قالب خبری news world هست و در اینترنت رایگان میتونی پیداش کنی از جمله همین سایت محبوب پرشین اسکریپت.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mostafa98

کاربر عضو
سلام

اینم برای شما دوست گرامی

لینک دانلود :

موفق باشید.

mohsen90002

تازه وارد
ابتدا سپاس فراوان از دوستان بابت كمك فوري :53:

و در ادامه من اين قالب نيوز ورد رو الان دارم،فقط قالبي كه گذاشتم تفاوتهايي داره،ممكنه بتونم اعمال كنم(يا قالب متفاوته و همون طور كه دوستمون گفتند نميشه يافتس؟)

و اينكه قالب مكس رو تست كردم به نظر اون نيست ، البته زحمت كشيديد، ولي بيشتر به نيوز ورد نزديكه

mr.na3r

کاربر عضو
ابتدا سپاس فراوان از دوستان بابت كمك فوري :53: و در ادامه من اين قالب نيوز ورد رو الان دارم،فقط قالبي كه گذاشتم تفاوتهايي داره،ممكنه بتونم اعمال كنم(يا قالب متفاوته و همون طور كه دوستمون گفتند نميشه يافتس؟)

و اينكه قالب مكس رو تست كردم به نظر اون نيست ، البته زحمت كشيديد، ولي بيشتر به نيوز ورد نزديكه
این همون قالب نیوز ورلد هست.فقط تغییراتی روش داده شده.اگه میخواهید این تغییرات را اعمال کنید باید فایل default.css قالبی که معرفی کردید را روی قالبتون ست کنید. :53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mr.na3r

کاربر عضو
ببین این قالب همونه که شما میخوای ؟این دیگه روی هاست خودشونه.صد در صد همونه :53:

mohsen90002

تازه وارد
این همون قالب نیوز ورلد هست.فقط تغییراتی روش داده شده.اگه میخواهید این تغییرات را اعمال کنید باید فایل default.css قالبی که معرفی کردید را روی قالبتون ست کنید. :53:

ببین این قالب همونه که شما میخوای ؟این دیگه روی هاست خودشونه.صد در صد همونه :53:
سپاس فراوان :53: :53: :53:

دقيقا همينه

فقط يك مورد كوچيك هست وقتي فعالش ميكنم اين ارور رو ميده:

Fatal error:

The encoded file /home/..../...../wp-content/themes/News-world-2/functions.php is not permissioned for 176.10.36.61 in Unknown on line 0

نقطه چين ها اسم سايت بود كه گفتم تبليغ نشه برداشتمشون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiali35

کاربر عضو
سپاس فراوان :53: :53: :53: دقيقا همينه

فقط يك مورد كوچيك هست وقتي فعالش ميكنم اين ارور رو ميده:

Fatal error:

The encoded file /home/..../...../wp-content/themes/News-world-2/functions.php is not permissioned for 176.10.36.61 in Unknown on line 0

نقطه چين ها اسم سايت بود كه گفتم تبليغ نشه برداشتمشون
درود...

کد مورد نظر صحبت از پرمیشن و حق دسترسی به فایل مورد نظر برای ip مورد نظر رو داره...

لینک دانلود قالب مورد نظر رو قرار بدید..

شاد باشید..!!!

mohsen90002

تازه وارد
درود...کد مورد نظر صحبت از پرمیشن و حق دسترسی به فایل مورد نظر برای ip مورد نظر رو داره...

لینک دانلود قالب مورد نظر رو قرار بدید..

شاد باشید..!!!
ممنون از لطف شما قربان :53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiali35

کاربر عضو
درود...!!!

دوست عزیز قالبی که قرار دادید کد شده است....این قالب طوری طراحی شده که بر روی سروری مورد نظر فقط نصب بشه برای اینکه کدها به راحتی نتونه تغییر پیدا کنه فایل های قالب رو کد کردن...اما این کدها میتونه توسط اشخاصی که دیکدر ion cube هستند به حالت عادی برگرده...!!!

جالبه که اصل این قالب در نت موجود هست و ظاهرا سایتی که لوگوی خودش رو در قالب قرار داده فقط این قالب رو فارسی کرده و کدشده ی اون رو داره می فروشه...!!!

نکته ی بعد اینکه شما میتونی همین قالب که اسمش news world هست رو از پرشین اسکریپت دانلود کنی :

تغییرات مورد نظر رو هم میتونید به راحتی اعمال کنید...

شاد باشید...!!!

mohsen90002

تازه وارد
درود...!!!دوست عزیز قالبی که قرار دادید کد شده است....این قالب طوری طراحی شده که بر روی سروری مورد نظر فقط نصب بشه برای اینکه کدها به راحتی نتونه تغییر پیدا کنه فایل های قالب رو کد کردن...اما این کدها میتونه توسط اشخاصی که دیکدر ion cube هستند به حالت عادی برگرده...!!!

جالبه که اصل این قالب در نت موجود هست و ظاهرا سایتی که لوگوی خودش رو در قالب قرار داده فقط این قالب رو فارسی کرده و کدشده ی اون رو داره می فروشه...!!!

نکته ی بعد اینکه شما میتونی همین قالب که اسمش news world هست رو از پرشین اسکریپت دانلود کنی :

تغییرات مورد نظر رو هم میتونید به راحتی اعمال کنید...

شاد باشید...!!!
سپاس فراوان از شما :53: :53:

بله اين قالب دقيقا همين هست و فقط ورژن جديدترش.

mahdiali35

کاربر عضو
سپاس فراوان از شما :53: :53:بله اين قالب دقيقا همين هست و فقط ورژن جديدترش.
درود....

خب چه نسخه ای از قالب هست ؟؟؟.... میتونید اونو تو نت راحت پیدا کنید....اما اگه راست چین نباشه شما خودتون باید دست به کار بشید....!!!

mohsen90002

تازه وارد
درود....خب چه نسخه ای از قالب هست ؟؟؟.... میتونید اونو تو نت راحت پیدا کنید....اما اگه راست چین نباشه شما خودتون باید دست به کار بشید....!!!
همين قالب هست فقط نوشته ورژن 1.0.2

بازم سپاس :53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mohsen90002

تازه وارد
دوستان عزيزم

يه سري چيزها رو نميتونم تغيير بدم مثلا يه سري اجزا تو هم رفتن و شكل بدي پيدا كردن به نظر شما كجا مطرح كنم؟ :53:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

mahdiali35

کاربر عضو
دوستان عزيزممن يه جوري قالب رو با قالب جديد مچ كردم و نصب كردم

ولي يه سري چيزها رو نميتونم تغيير بدم مثلا يه سري اجزا تو هم رفتن و شكل بدي پيدا كردن به نظر شما كجا مطرح كنم؟ :53:
قالب قبلی رو دیکد کردید یا قالب جدید رو ویرایش کردید ؟!

برای مشکلات بالا دمو قرار بدید راحت تر میشه کمک کرد...!!!

شاد باشید...

menad1359

تازه وارد
این پوسته که شما می گید اگه بری تو سورش می بینی که پوسته

هستش که این قالب رو تو نت به قیمت 50 تومان می فروشند که تو این ادرس هستش

حالا کسی از دوستان می تونه همین پوسته را برا دانلود قرار بده متشکر می شم.

بالا