درخواست معرفی افزونه خبرنامه

kootlas

کاربر عضو
سلام

من دنبال یه افزونه خبرنامه خوب با قابلیت هایی مثل افزونه mailpoet میگردم. مهمترین قابلیتی که باید داشته باشه اینه که امکان ارسال اتوماتیک جدیدترین محصولات ووکامرس رو داشته باشه، خود mail poet یه مشکلی که داره اینه که کاربرانی که از جی میل استفاده میکنن خبرنامشون به جای تب primary در اینباکس به تب Promotion میره و این عملاً باعث میشه که احتمال دیده شدن خبرنامه توسط مشترک خیلی بیاد پایین

لطفاً اگر کسی یه خبرنامه خوب با این مشخصاتی که عرض کردم سراغ داره اعلام کنه اگر هم کسی روش برطرف کردن مشکل همون Mail poet رو میدونه بگه.

IAMIR

کاربر عضو
بهترنی روش اینه که از rss محصولات ووکامرست توی Feedburner یک خبرنامه بسازی .

اینجوری هم تاثیر گذاری سئو بالاتره و هم مطمئنن در اینباکس و تب اول قرار می گیرد .

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
والا من از mailpoet استفاده میکنم همچین چیزی که شما میگی برنخوردم .

البته من تنظیمات رو روی PHP Mail گذاشتم .

و تنظیمات پایه هم ؛ ارسال کننده ی آگاه سازی ها رو یه آدرس جیمیل دادم .

kootlas

کاربر عضو
خیلی ممنون از همه دوستان مشکل mail poet من رفع شد

من قبلاً به سازندگان این افزونه میل زده بودم و مشکل رو پرسیده بودم که بهم گفتن از کاربرانت درخواست کن که اولین خبرنامت رو به صورت دستی از تب promotion به primary بیارن منم چون دیدم اینطوری جواب دادن گفتم لابد واسه همه این مشکل وجود داره! اما hannanst که گفت من این مشکل رو ندارم رفتم و تنظیمات ارسال ایمیل رو از روی وبسایت برداشتم و با استفاده از smtp تنظیم کردم که این مشکل رفع شد.

اینم شد یه نکته خوب! اگر کس دیگه ای دیدید این مشکل رو داشت بهش بگید از smtp استفاده کنه.

بالا