سلام کسی هست اسکریپت نال کنه؟ قیمت مناسب بگه لطفا خواهش میکنم یکم سریع تر جواب بدید
A amir_boy1997 تازه وارد 13/9/13 #2 سلام کسی هست اسکریپت نال کنه؟ قیمت مناسب بگه لطفا خواهش میکنم یکم سریع تر جواب بدید
anet311 کاربر عضو 14/9/13 #3 اسم اسکریپت رو بفرمایید، چون بیش از 90 درصد اسکریپت های تجاری قبلا نال شدند، شاید کسی رایگان پیدا کرد ....! خوب، شما که میخوای پول بدی نال کنند،پول رو بده اسکریپت رو بخر دیگه. امنیتش و کیفیتش هم تضمین . من یک اسکریپت خریدم 100 دلار بابتش دادم، 350 تومن...! خیلی هم خوب خاص و تک...
اسم اسکریپت رو بفرمایید، چون بیش از 90 درصد اسکریپت های تجاری قبلا نال شدند، شاید کسی رایگان پیدا کرد ....! خوب، شما که میخوای پول بدی نال کنند،پول رو بده اسکریپت رو بخر دیگه. امنیتش و کیفیتش هم تضمین . من یک اسکریپت خریدم 100 دلار بابتش دادم، 350 تومن...! خیلی هم خوب خاص و تک...
A amir_boy1997 تازه وارد 14/9/13 #4 اسکریپت کلون فورسته ولی نسخه اکتیودنش + پنل ادمینش که یوزر پسشو دارم در ضمن اگه قیمتش 200 بود میخریدم 127 یورو هستش میشه 650 هزار تومن تازه باید 250 تومنم برای فارسی سازیش بدم که میشه 900 هزار تومن شما باشی این پولو به اسکریپت میدی؟
اسکریپت کلون فورسته ولی نسخه اکتیودنش + پنل ادمینش که یوزر پسشو دارم در ضمن اگه قیمتش 200 بود میخریدم 127 یورو هستش میشه 650 هزار تومن تازه باید 250 تومنم برای فارسی سازیش بدم که میشه 900 هزار تومن شما باشی این پولو به اسکریپت میدی؟