درخواست نصب و فعال سازی اسکریپ امتیاز دهی به مطالب

arminmadadi

تازه وارد
سلام من این اسکریپ امتیاز دهی به مطالب رو دانلود کردم میشه واسم توضیح بدین چه طور نصبش کنم و در کدو پوشه بزارم و در قالب زیر هر مطلب بذارم ... مثل سایت تهران موزیک یا موزیک باران ...ممنون میشم اگه کمک کنید

iPersianScript

کاربر عضو
سلام من این اسکریپ امتیاز دهی به مطالب رو دانلود کردم میشه واسم توضیح بدین چه طور نصبش کنم و در کدو پوشه بزارم و در قالب زیر هر مطلب بذارم ... مثل سایت تهران موزیک یا موزیک باران ...ممنون میشم اگه کمک کنید
.

. درود :48:

. کدوم اسکریپت ؟؟ خب فک کنم فکرتو خوندم!! Thumbsup منظورته ؟؟ :n4:

. خود سایت سازنده بسیار کامل و جامع شرح داده /:) : ( )

. اول با حوصله و دقت فراوان مطالعه بفرمائید و آنوقت اگر نگرفتید چی به چی می باشد! بگو بیاموزمت!! :26:

. در ضمن قبل از هر چیز بگو :

. از چه سیستم مدیریت محتوایی برای سایتت استفاده می کنی ؟؟ بگو شاید با افزونه کارت راه افتاد! :66:

. خـوش باشیـد :54:

.

arminmadadi

تازه وارد
سلام عزیز آره همین اسکریپ رو که شما گفتین دانلود کردم..... میخوام روی نیوک 8.3 نصبش کنم مثل سایت های دیگه که زیر هر مطلب میزارن

iPersianScript

کاربر عضو
سلام عزیز آره همین اسکریپ رو که شما گفتین دانلود کردم..... میخوام روی نیوک 8.3 نصبش کنم مثل سایت های دیگه که زیر هر مطلب میزارن
.

. درود :48: !

. من نیوک نصب ندارم خیلی هم کار نکردم! ولی تا اونجایی که مغزم! یادشه نیوک خودش داره ها..!

. الان یه جستجو هم زدم و تو phpnuke.ir/forum دیدم در موردش زیاد بحث ها شده..

. ( )

. ( )

. ( )

. اونجا هم پیگیر باشی بد نیست، هرچی باشه اونجا بطور مستقیم با نیوک درگیرن..

. در مورد اون اسکریپت هم یه عزیزی آموزشش رو تو نت گذاشته! خدا خیرش بده /:) :

. ( )

. منتهی چون خیلی نیوک کار نکردم نمی دونم میشه اینو به نیوک متصلش کرد یا همش باید دستی وارد بشه! :-??

. خـوش باشیـد :54:

.

بالا