درخواست هماهنگ کردن قالب با ووکامرس و شخصی سازی

designkey

تازه وارد
سلام.

من یه مدته دارم رو وردپرس کار می کنم حالت فروشگاهی. اما الان نیاز دارم یه سری امکانات اضافه کنم مثل سبد خرید و ...

میخوام ووکامرس رو امتحان کنم ببینم میتونم جواب بگیرم یا نه.

امکاناتش خوبه .اما خیلی سخت با قالب ست میشه.

تمام تاپیک های مربوط به ووکامرس رو یه دونه یه دونه خوندم. چند روزه دارم روش کار می کنم ،اون به هم ریختگی ای که تو قالبم ایجاد شده بود رو تونستم یه کم درستش کنم اما نتونستم قالب رو کامل با ووکامرس هماهنگ کنم. متاسفانه علاقه دارم اما نه آموزش های کافی برای ووکامرس هست نه این که من وقت دارم. مجبورم هستم از اساتید درخواست کنم قالب سایتم رو به طور کامل با ووکامرس هماهنگ کنند. (با پرداخت هزینه)

اما واقعا برای کسی که تجربه کار با ووکامرس رو به طور حرفه ای داره باید خیلی کار راحتی باشه. از اونجایی که تازه میخوام تست کنم ببینم آیا ووکامرس پاسخگوی نیاز من هست یعنی میخوام ببینم آیا تنها مشکل جدی که باهاش روبه رو هستم همین هماهنگ شدنه قالبه؟ یا این که.. پس برای تسته، نمیتونم زیاد هزینه کنم.

لطفا فقط دوستانی که به طور حرفه ای با ووکامرس آشنا هستن قیمت رو برام پیام خصوصی کنند. دوستان عزیز خواهش می کنم قیمت منصفانه بدید. شکلی که باید سایت داشته باشه اینجوریه : لطفا بعد از وارد شدن به سایت به چند مختلفش برید. همه چیز قالب آمادست. بعد از این که حالت عادی سایت که سالم هست رو مشاهده کردید بعد از آدرس سایت shop رو بزنید تا به صفحه فروشگاه که با ووکامرس هست وارد بشید. اونجا یه مشکل اینه که فقط یک محصول رو نمایش میده. اما من برای تست چند تا محصول اضافه کردم.

مشکل دوم این هست که وقتی به صفحه اختصاصی محصول میرید باید قالب اون صفحه متفاوت باشه اما مثل همون لیست محصولات نمایش میده. چند تا مشکل دیگه هم این هست که اضافه به سبد خرید تو همون shop نمیدونم چه لینکی بهش بدم ، قیمت رو نمایش نمیده و ...

میخوام بعد از ست شدنش.. یه کم حالت حرفه ای داشته باشه. جایی به هم ریختگی یا بدون استایل نباشه.

ببخشید یه کم طولانی شد. برای جای تاپیک هم بهتر از اینجا پیدا نکردم : (پرسش و پاسخ)

منتظر پیشنهاد قیمت هاتون هستم تا فردا کار رو به کاردان بسپارم ان شاء ...

بالا