درخواست چند تا افزونه و سوال

kasraa

کاربر عضو
با سلام خدمت همه ی دوستان

میخواستم بدونم تو پلاگین های وردپرس افزونه ای هستش که برای پشتیبانی آنلاین باشه ؟

یعنی بعد از نصبش یه کدی بده که بزاری تو سایدبار قالب برای پشتیبانی ( همون گفتگوی آنلاین که هاستینگ ها دارن )

یه افزونه خبرنامه ساده هم معرفی کنید

بهترین افزونه عضویت در وردپرس چی هستش ؟

فارسی یا غیر فارسی فرقی نداره

بعد اینکه میشه پرداخت آنلاین به وردپرس نصب کرد ؟

ممنون میشم اینارو برام بگین از کجا بیارم

cniran

کاربر عضو
اولی که با لایو زیلا انجام میشه

برای خبر نامه

mahdiali35

کاربر عضو
میخواستم بدونم تو پلاگین های وردپرس افزونه ای هستش که برای پشتیبانی آنلاین باشه ؟یعنی بعد از نصبش یه کدی بده که بزاری تو سایدبار قالب برای پشتیبانی ( همون گفتگوی آنلاین که هاستینگ ها دارن )
اگه حتما میخوای پلاگین وردپرس استفاده کنی که فک کنم زیاد باشه یه جستجو کن...

اگه غیر از پلاگین بخوای سیستم های حرفه ای و با امکانات بالایی موجوده....مثل livezilla که امکاناتش خیلی خوبه هم فارسیه هم قابلیت اضافه کردن دپارتمان و آخر سر یه کد بهت میده که نمایشگر آنلاین و آفلاینه و میتونی اونو به قالبت اضافه کنی...

بعد اینکه میشه پرداخت آنلاین به وردپرس نصب کرد ؟
میتونید از زرین پال استفاده کنید..

کد:
http://wordpress.org/extend/plugins/zarinpal-simple-shopping-cart/

kasraa

کاربر عضو
سلام

دوست عزیز cniran ممنون ولی من پلاگین برای وردپرس خواستم نه اینکه یه سیستم پشتیبانی برای سایت

من یه چیزی مثل همین livezila میخوام اما به صورت افزونه برای وردپرس

برای افزونه خبرنامتم ممنون

دوست عزیز mahdiali35 من خیلی گشتم اما چیزی پیدا نکردم فقط یه چت جاوا بود که به دردم نمیخورد خیلی ساده بود

ممنون از زرین پال ولی یه سوال

میشه مثلاً ماژول بانک سامان رو به وردپرس وصل کرد ؟

بعد یه سوال

بهترین افزونه برای راه اندازی یه سایت پرسش و پاسخ چیه ؟

ممنون و تشکر

cniran

کاربر عضو
باید امتحان کنید.اما من یه زمانی دنبالش بودم . اکثرشون اینطورن که نصب میکنید و باید توی سایتشون عضو بشید تا یوزر بگیرید

kasraa

کاربر عضو
باید امتحان کنید.اما من یه زمانی دنبالش بودم . اکثرشون اینطورن که نصب میکنید و باید توی سایتشون عضو بشید تا یوزر بگیرید
باز هم ممنون دوست عزیز

اگر میشه یه افزونه هم برای پرسش و پاسخ معرفی کنی که کاربرا بعد از ثبت نام بتونن سوال بپرسن و جواب بدن مثل wp-answer ممنون میشم

مثلاً این سایت از چه افزونه ای استفاده میکنه ؟

ممنون

cniran

کاربر عضو
فکر نکنم وردپرس باشه.شاید e107 که بعیده به این سبکی و یا دیتالایف باشه.آشنایی ندارم زیاد اما وردپرس نیست.توی وردپرس هم جاتون خالی همه پلاگین ها رو تست کردم یه زمانی در این زمینه همه مشکل داشتن.

اما اگرحال فارسی سازی دارید اینا بد نیست

kasraa

کاربر عضو
خیلی ممنون دوست عزیز

آره از مدیرش پرسیدم گفت وردپرس نیست یه اسکریپت اختصاصیه ( ولی مطمعنم اختصاصی نیست )

یه افزونه پولی هست که نول شدش رو پیدا نکردم شاید اونو خریدم 39$ هستش خیلی هم خوبه

بازم ممنون از همه ی کمکات :x

بالا