درخواست کتاب برای یاد گیری برنامه نویسی

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

janah901

تازه وارد
سلام من یک درخواست داشتم که اگر می شه یک کتاب به من معرفی بکنید که بتونم توی خونه بدون مربی برنامه نویسی یاد بگیرم و برای اینکه من چون یک آدم مبتدی هستم یک کتاب خوبی باشه و زبون برنامه نویسیش

هم ++c باشه خیلی ممنون می شم اگر معرفی بکنید .

اگر بگین کجا گیرم میاد هم خیلی ممنون می شم.

با تشکر

djary

کاربر عضو
من کتاب جعفر انژد قمی رو دارم خوب بد نیست

janah901

تازه وارد
من کتاب جعفر انژد قمی رو دارم خوب بد نیست
ودتون ازش رازی هستین؟

شما بدون مربی یاد گرفتین؟

بعد اسم کتاب چیه ؟ من توی تهران از کدوم کتابخونه می تونم تهیه بکنم؟

با تشکرات فراوان

mh2kh

تازه وارد
دوست عزیز اگه انگلیسی مشکلی نداری کتاب های انگلیسی خیلی خوبی هستند که می تونی به راحتی از گوگل گیر بیاری اما اگه مشکل داری بازم هم کتاب های زیادی هستند به نظرم جعفرنژاد نخون.جعفرنژاد همونیه که تو پیام نور به خورد دانشجوها میدن که کتاب جالبی نیست.ایرداتی که میشه گرفت اینه که خیلی از مباحث رو مطرح نمی کنه ولی در حل مثال ها به کار می بره و دانشجو باید خودش بفهمه این چیه و به چه دردی می خوره.به نظر من کتاب مفصل تر و بهتری هم هست.یکی خودم داشتم اسمش یادم نیست پیدا کردم بهت می گم

اینا نظر شخصیه خودتون هم یه نگاهی به کتابهای موجود بندازید ببیند با کدوم یکی بهتر مطلب رو می گیرید

موفق باشید

janah901

تازه وارد
مرسی از راهنماییتون دوست عزیز خواهشن اگر کتاب رو پیدا کردین اسمش رو بهم بگین من از دیگر دوستان هم می خوام راهنمایی بکنن

با تشکر

N2D

کاربر عضو
سلام و خسته نباشید .

شما هدفتون دقیقاً چی هست ؟

برنامه نویسی وب و یا تحت سیستم عامل ؟

برای هردو ، کتاب های جعفر نژاد ، فقط و فقط برای شروع خوب هست و بعد از اینکه راه افتادید بهتره دیگه به کتابهاش نگاه هم نکنید !

برای شروع برنامه نویسی ابتدا برید و کتاب آموزش الگوریتم نویسی بخونید !

به نظرم به جای c++ کتاب در رابطه با .net , سی شارپ بگیرید بهتر هست !

سری هم به سایت آدینه بوک بزنید برای خرید کتاب !

هر کتابی بخرید ضرر نمی کنید ، حداقل این هست که از هر کتاب 1 نکته جدید یاد میگیرید !

من برای پی اچ پی بگم بالغ بر 15 کتاب خریدم !

janah901

تازه وارد
من می خوام برنامه نویسی تحت وب یاد بگیرم

خیلی ممنون از راهنمایتون داداش.

ببخشید می خواستم بپرسم چرا بهتره اول .net یاد بگیرم؟

آخرین ویرایش توسط مدیر:

janah901

تازه وارد
من این کتاب رو پیدا کردم اینم لینکش در سایت آدینه بوک

می خواستم بدونم نظر شما چیه؟ و اگر خوب نیست خواهشن کتابی رو خودتون معرفی بکنید .

با تشکر فراوان

N2D

کاربر عضو
سلام !

اینکه عرض کردم دات نت به خاطر این هست که در بازار ِ کار ِ ایران ، کار برای دات نت بهتر هست و البته ، با کمی مطالعه در زمینه های دیگر ِ دات نت شما میتونید هم تحت وب کار کنید و هم تحت سیستم عامل ! پس بازار ِ کار ِ بهتری خواهدی داشت !

کتاب هم به نظر من براش شروع ، کتاب آموزش برنامه نویسی asp نوشته جعفر نژاد ! Asp.net توی آدینه هست سرچ کنید ....

البته این کتاب در صورتی پیشنهاد میشه که شما آشنایی اولیه با اچ تی ام ال و سی اس اس داشته باشید !

امری بود در خدمتم

موفق باشید

janah901

تازه وارد
خیلی ممنون از راهنماییتون اما من هنوز هیچی از برنامه نویسی نمی دونم یعنی مبتدی هستم فقط اینقدر میدونم که چندتا عکس رو توی قالب وبلاگ عوض بکنم.

اگر می شه خواهشا یک کتاب در حد یک مبتدی که از 0 می خواد شروع بکنه رو معرفی بکنید.

با تشکر فراوان

mahdiali35

کاربر عضو
درود.......

دوست من شما میتونید با html و همراه با اون css رو شروع کنید..... pdf های آموزشی خوبی در مورد این دو در اینترنت وجود داره و بعد از چند مدت که آشنایی با این دو پیدا کردید میتونید به یاد گرفتن php و asp.net بپردازید.....در ضمن انجمن های حرفه ای برنامه نویسی زیادی وجود دارن که میتونید به اون ها مراجعه کنید و سوالات خودتون رو مطرح کنید....

اما اول از همه باید بدونید میخواید php یاد بگیرید یا asp.net........

کتاب زیر کتاب مفیدیه برای html

کد:
http://www.ittutorial.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-html-%D8%A8%D8%A7-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D8%AF%DB%8C-%D8%AA%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D8%B1%D9%81/
پیروز و موفق باشید.....

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jing

کاربر عضو
دوست عزیزمن خودم هم چیزی از برنامه نویسی نمیدونم ولی رفتم اچ تی ام ال را یاد گرفتم وذهن نسبت به یادگیری دیگر برنامه های تحت وب آماده میشه

یعنی به ترتیب

html

css

php

درحال حاضر هزینه نکنیدازلینکهای زیر میتونی استفاده کنید

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا