درخواست کمک برای ویرایش قالب خبری مکس

sagebnegad

کاربر عضو
سلام دوستان

من میخوام چندتا تغییر کوچک در در قالب مکس ایجاد کنم اگه میشه لطف کنید و راهنماییم کنید کدوم فایل هارو باید ادیت کنم؟

1گذاشتن یک تبلیغ شناور در قسمت پایین سمت راست قالب

2:اضاقه کردن لینک به منو بالای قالب

3:ویرایش تب های باکس کنار قالب

4:گذاشتن کد پاپ آپ در قالبکذاشتن جای تبلیغات در زیر هدر و انتهای مطالب

لطفا راهنماییم کنید باید برای هرکدوم کدوم بخش قالب رو ادیت کنم؟

ممنونم

Ehs@n

کاربر عضو
1- کدش رو باید پیدا کنی و در قسمت head قالب بذاری!

2- اگه می تونی فهرست رو ادیت کنی که کار ساده ای ه نمایش>فهرست ها از اونجا لینک رو اضافه کنی وگر نه باید به ویرایشگر برید و کد های header رو باز کنید و کد های رو که با il شروع میشه رو پیدا کن و .....! کمی سخت شد نه؟ اگه خواستی دسترسی بده خودم برات درست می کنم)

3- نفهمیدم منظور چیست!؟

4- برای پاپ آپ باید مثل اولی عمل کنی! کد تو head

ولی برای اضافه کردن تبلیغ زیر پست ها باید کدهای single.php رو باز کنی و اونجا در قسمتی که می خوای کدش رو بذاری!

برای گذاشتن زیر هدر هم باید header.php رو ادیت کنی!

(البته من از امکانات این قالب خبر ندارم شاید از تنظیماتش بشه این کارا رو کرد)

mr.na3r

کاربر عضو
سلام دوستانمن میخوام چندتا تغییر کوچک در در قالب مکس ایجاد کنم اگه میشه لطف کنید و راهنماییم کنید کدوم فایل هارو باید ادیت کنم؟

1گذاشتن یک تبلیغ شناور در قسمت پایین سمت راست قالب

2:اضاقه کردن لینک به منو بالای قالب

3:ویرایش تب های باکس کنار قالب

4:گذاشتن کد پاپ آپ در قالبکذاشتن جای تبلیغات در زیر هدر و انتهای مطالب

لطفا راهنماییم کنید باید برای هرکدوم کدوم بخش قالب رو ادیت کنم؟

ممنونم
1.همونطور که احسان فرمودند کد رو در header.php بگزارید.

2.در قسمت فهرستهای وردپرس لینک رو اضافه کنید.ولی به صورت دستی هم باید فایل header.html رو ویرایش کنید

3.برای ویرایش تبها فایل ajax.tabs.html را ویراش کنید.

4.برای گزاشتن تبلیغات زیر هدر فایل header.html رو ویرایش کنید.برای گزاشتن در انتهای مطالب فایل single.post.template.html رو ویرایش کنید.

همچنین اگر از قسمتهایی مثل gallery و carousel خوشتون نمیاد یا به کارتون نمیاد یا قالبتون رو سنگین کرده ، میتونید تمامی کدهای carousel.html و gallery.html رو حذف یا ویرایش کنید.چون این دو بخش خیلی قالب رو سنگین میکنه.

sagebnegad

کاربر عضو
با تشکر از هردو عزیز برای راهنماییشون

الان ویرایش رو تقریبا کامل انجام دادم منتها دوتا مشکل دارم:

1:عکس بند انگشتی رو در صفحه اصلی به صورت خیلی تار نشون میده بفرمایید چه کار کنم؟

2:لینک هایی که در منو اصلی قرار دادم به جز در صفحه اصلی در صفحه های دیگر آدرس خوده صفحه را هم در آدرس لینک قرار میدهد باید چه کار کنم؟

ممنونم

بالا