درخواست کمک در مورد ورژن وردپرس

mina2015

تازه وارد
با سلام خدمت همه اساتید

بنده برای اولین بار یک دامنه با هاست رایگان تهیه کردم 

سوال بنده این هست که برای استفاده از قالب بازار شاپ وردپرس چه کارهایی باید بکنم و چه پیش نیازهایی باید نصب کنم

چ ورژنی از وردپرس را پیشنهاد میدید و (آیا هر افزونه ای برای ورژن خاصی باید نصب بشه ؟)

مثلا بنده میخوام از قالب بازار شاپ استفاده کنم ولی نمیدونم چکار کنم وکدوم ورژن وردپرس را نصب کنم ایا ووکامرس هم باید نصب بشه یا نصب قالب کافیه؟

بنده کاملا مبتدی هستم و اصلا نمیدونم چی به چی هستش ممنونم اگر راهنمایی کنید

با تشکر

soosmar

کاربر عضو
سلام

اول از هرچیز سعی کنید هیچ وقت از هاست و دامین رایگان استفاده نکنید. ( از شرکت هایی ک هاست ارزون میدن استفاده کنید ولی رایگان نه. )

شما آخرین وردپرس رو نصب کنید، بهد ووکامرس، بعد نصب قالب مورد نظرتون.

( نگران نباشید همه افزونه ها از آخرین ورژن وردپرس پشتیبانی می کنن و اگر هم نکن خیلفی زود آپدیتشون می آد. )

همین!

موفق باشید

miladjef

کاربر عضو
با سلام خدمت همه اساتید

بنده برای اولین بار یک دامنه با هاست رایگان تهیه کردم 

سوال بنده این هست که برای استفاده از قالب بازار شاپ وردپرس چه کارهایی باید بکنم و چه پیش نیازهایی باید نصب کنم

چ ورژنی از وردپرس را پیشنهاد میدید و (آیا هر افزونه ای برای ورژن خاصی باید نصب بشه ؟)

مثلا بنده میخوام از قالب بازار شاپ استفاده کنم ولی نمیدونم چکار کنم وکدوم ورژن وردپرس را نصب کنم ایا ووکامرس هم باید نصب بشه یا نصب قالب کافیه؟

بنده کاملا مبتدی هستم و اصلا نمیدونم چی به چی هستش ممنونم اگر راهنمایی کنید

با تشکر
شما می تونید به تم فارست برید و ببینید آخرین نسخه ی این قالب با کدوم نسخه از وردپرس و  ووکامرس هماهنگ هست.فقط کافی اسم قالب رو بنویسید و بعد روی نام قالب کلیک  کنید و در ستون کناری به دنبال دو کلمه ی

Software Version و Compatible With بگردید که اولی نشون دهنده ی ورژن سازگار با وردپرس در آخرین نسخه قالب و دومی هم نشون دهنده ی ورژن سازگار با ووکامرس هست

آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا