درخواست کمک ... عدم ارتباط با دیتابیس

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
سلام

ارتباط با دیتابیسم قطع شده است وپیام زیر میاد

Error establishing a database connection

وقتی هم از طریق سی پنل میرم تااز طریقphp my admin اقدام کنم پیام زیر میاد باید چکار کنم؟؟؟؟

You must be registered for see images attach

درضمن ازطریق my SQL Databases تمام دیتابیس ها موجوده!!!!

mamad123

تازه وارد
سلام

معمولا این مشکل از هاستینگه

هاستینگ شما یا داره انتقال سرور میده یا مشکلی واسش پیش اومده

موفق باشید

jing

کاربر عضو
سلاممعمولا این مشکل از هاستینگه

هاستینگ شما یا داره انتقال سرور میده یا مشکلی واسش پیش اومده

موفق باشید
آره درسته مشکل از هاستینگ بود... درست شد ....خیلی ممنون

آخرین ویرایش توسط مدیر:

jing

کاربر عضو
سلام

برای یکی از هاست هایم همین اروربالا یعنی Error establishing a database connection اومد باپشتیانی هاستینگ تماس گرفتم گفت مشکل از مانیست فایل کانفیک را چک کردم دیدم اطلاعات دیتابیس دستکاری شده اطلاعات را درست کردم حالا سایت باز شده ولی بعضی از اطلاعات(کاربران سایت.نظرات. فرم عضویت .بعضی از افزونه ها.و....) ندارم قبل از اینکه از سایت پشتیبان بگیرم یک وردپرس جدیدی درهمین هاست در یک پوشه دیگه ای نصب کردم حالا سوال اینه که:

1-چون بعد از گرفتن بک آپ یک وردپرس جدیدی درهمین هاست در یک پوشه دیگه ای نصب کردم با آپ کردن بک آپ اطلاعات این وردپرس جدید از بین نمیره؟

2-چطور باید بک آپ را برگردونم تا سایت با آخرین اطلاعات نمایش داده شودبعبارتی با کدوم گزینه های زیربصورت کامل برگشت داده میشه؟

g4gaeff4x3iiypftkn8.jpg

متشکرم

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
جواب واضحه! اگه شما فول بک اپ گرفتید باید فول بک اپ برگردونید... یا اگه بک اپ از دیتابیس گرفتید باید از همون گزینه برگردونید...

پیشنهاد میشه برای بک اپ گرفتن همیشه از طریق phpmyadmin خروجی export کنید...

jing

کاربر عضو
فول بک آپ داشتم ازهمون گزینه اول HOME DIRECTORYبرگردوندم ولی:

+ یوزرهایی که عضو سایت بودند برنگشته!!

+افزونه آمار از بین رفته بود نصبش کردم ولی آمار برنگشته!!حدود10000بازدید از بین رفته

+نظرات کاربران هم کامل از بین رفت وبرگشت داده نشد!!؟

حتی بک آپ ازدیتابیس هم از گزینه my sql database برگردوندم بازهم همه اطلاعاتم نیومده!!!؟؟

حالا راهی دیگه ای داره که برگشت داده بشه؟؟

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
فکر نمیکنم راه دیگه ای باشه... شاید سرور دچار مشکل شده که درست بازگردانی نمیکنه... رو یه جا دیگه تست کن

بالا