درخواست یک کد وردپرس؟

saeedagha

کاربر عضو
سلام بر همه!

در وردپرس پلاگین های زیادی هستند که میشه با استفاده از اونها به نوشته یا صفحه اول description اضافه کرد

آیا میشه این کارو بدون افزونه و با افزودن کد به پوسته به وجود اورد به طوریکه بشه برای هر نوشته جدید یه باکس meta مخصوص خودنوشته به وجود آورد ؟

IAMIR

کاربر عضو
بله .

<?php function create_meta_desc() { global $post;if (!is_single()) { return; } $meta = strip_tags($post->post_content); $meta = strip_shortcodes($post->post_content); $meta = str_replace(array("\n", "\r", "\t"), ' ', $meta); $meta = substr($meta, 0, 125); echo "<meta name='description' content='$meta' />";}add_action('wp_head', 'create_meta_desc'); ?>​
کد:
منبع :

saeedagha

کاربر عضو
آقا ببخشید که من هر سوالی که دارم اینجا مزاحم شما میشم الحق که کارتون 20 :41:

:53:

saeedagha

کاربر عضو
بله .

<?php function create_meta_desc() { global $post;if (!is_single()) { return; } $meta = strip_tags($post->post_content); $meta = strip_shortcodes($post->post_content); $meta = str_replace(array("\n", "\r", "\t"), ' ', $meta); $meta = substr($meta, 0, 125); echo "<meta name='description' content='$meta' />";}add_action('wp_head', 'create_meta_desc'); ?>​
کد:
منبع :
این کدی که شما گذاشتین این کارو به صورت خودکار انجام میده منظورم من ایجاد باکس برای نوشته به منظور افزودن meta به صورت دستی بود؟

مانند افزونه all in one seo pack

آخرین ویرایش توسط مدیر:

IAMIR

کاربر عضو
یک سوال ، چرا کد ، وقتی افزونه هست ، برای چی کد ، من برای اتوماتیک دیدم برای اونشم باید کد های قالب دستکاری بشه که قالب به جای افزونه فرم توضیحات را ایجاد کنه فرقی نمی کنه . پلاگین راحت تره .

saeedagha

کاربر عضو
یک سوال ، چرا کد ، وقتی افزونه هست ، برای چی کد ، من برای اتوماتیک دیدم برای اونشم باید کد های قالب دستکاری بشه که قالب به جای افزونه فرم توضیحات را ایجاد کنه فرقی نمی کنه . پلاگین راحت تره .
چون شنیدم پلاگین حجم سایت زیادتر میکنه برای همین گفتم اگه کدش باشه بهتره

مگه اینکه اشتباه شنیده باشم :D

IAMIR

کاربر عضو
یک ریزه ریزه حجم سایت بالا رفتن اصلا با سئویی که افزونه برات ایجاد می کنه قالب مقایسه نیست .

بعدش چند کیلو بایت تو یک گیگ دیده نمیشه .

اگر هم منظور شما مصرف مموری به صورت پیشفرض شما در یک هاست 128 مگ مموری داره در هر بار پست چند کیلو بایتش مصرف میشه . اصلا اونجور که شما فکر می کنی تاثیر نداره .

حجم پلاگین از حجم یک تصویر کمتره :redfadce:

بالا