درگاه بانک پاسارگاد یا آینده

eli123456

تازه وارد
با سلام

می خواستم بدونم برای بانک پاسارگاد یا آینده هم افزونه ای وجود داره و اگر بله ، چطور باید این افزونه رو پیدا کنم ؟

MohammadQ

کاربر عضو
بانک پاسارگاد - خیلی خوبه و راحت درگاه میده و افزونه هاش متداول تر هست

خود پاسارگاد رو نمیدونم اما درگاه امن پاسارگااد (با 1 درصد کارمزد) افزونه وردپرس داره

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
بانک پاسارگاد - خیلی خوبه و راحت درگاه میده و افزونه هاش متداول تر هستخود پاسارگاد رو نمیدونم اما درگاه امن پاسارگااد (با 1 درصد کارمزد) افزونه وردپرس داره
ببخشید ، این درگاه امن پاسارگاد مستقل از بانک پاسارگار هست ؟ شرایط گرفتنش چه جوریه ؟ آخه من قبلا میخواستم درگاه پاسارگاد بگیرم توی سایتش نوشته بود ای نماد میخواد و صفته ضمانتی هم میخواد ؟

با سلام

می خواستم بدونم برای بانک پاسارگاد یا آینده هم افزونه ای وجود داره و اگر بله ، چطور باید این افزونه رو پیدا کنم ؟
مستندات php این دو بانک رو دارید ؟ بذارید شاید بشه نوشت .

eli123456

تازه وارد
نه متاسفانه من مستنداتش رو ندارم.

ممنون ، از پاسخ گویی همه

MohammadQ

کاربر عضو
ببخشید ، این درگاه امن پاسارگاد مستقل از بانک پاسارگار هست ؟ شرایط گرفتنش چه جوریه ؟ آخه من قبلا میخواستم درگاه پاسارگاد بگیرم توی سایتش نوشته بود ای نماد میخواد و صفته ضمانتی هم میخواد ؟مستندات php این دو بانک رو دارید ؟ بذارید شاید بشه نوشت .
نه شرکت مال خود بانک پاسارگاد هست و تنها فرقش 1 درصد کارمزدش هست ، مدارک خاصی هم نمیخواد : کارت ملی ، دفترچه بانک پاسارگاد ، قرارداد

بالا