درگاه بانک پاسارگاد

  • شروع کننده موضوع twitfa
  • تاریخ شروع

twitfa

کاربر عضو
2/9/11
404
0
16
29
کرج
دروود

دوستان عزیز کسی درگاه سالم ووکامرس از بانک پاسارگاد رو داره بزاره اینجا ؟ 

چیزی که هستش فکر کنم درست کار نمیکنه

 

amin_b1993

کاربر عضو
23/12/15
176
3
18
26
پشت کامپیوتر
kiawebsite.ir
سلام
من این پلاگین رو از woocommerce.ir خریدم
و  شماره ترمينال و شماره پذيرنده رو هم وارد کردم و...

و این خواسته ی پلاگین رو هم انجام دادم
"

برای استفاده از درگاه پاسارگاد باید کلید خصوصی دریافتی از بانک را جایگزین محتویات فایل certificate.xml موجود در پوشه افزونه درگاه پاسارگاد نمایید .



آی پی که به بانک دادم رو هم تست کردم 
ولی متاسفانه وقتی میخواد وارد بانک بشه میگه "




فروشگاه ارسال کننده اطلاعات قابل شناسايي نيست.
 




"

عکسشو توی پیوست براتون میزارم
کسی میدونه از چیه مشکل؟؟؟
 

FireShot Capture 074 - Untitled Page - https___pep.shaparak.ir_gateway.aspx.jpg

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,091
120
63
30
PersianScript
مشکل شما رفع شد.

مربوط به کلید خصوصی بانک پاسارگاد بود

 

fmns59319

تازه وارد
21/4/13
1
0
1
سلام من هم همچین مشکلی دارم فقط اینکه بنده کلید خصوصی رو با صفحه تست بانک تست کردم و بدون مشکل بوده

 

mohammad.k

تازه وارد
17/5/19
2
0
1
rozheda.com
سلام. وقت بخیر دوستان
من افزونه درگاه بانک پاسارگاد رو تهیه کردم و استفاده میکنم. منتها یک مشکلی دارم. افزونه با php ورژن 7.2 مشکل داره. از طرفی مجبورم ورژن php سایت رو ارتقا بدم. چطور می تونم این مشکل رو حل کنم؟ این افزونه آپیدت نمیشه که با php ورژن بالاتر سازگاری داشته باشه؟
 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,091
120
63
30
PersianScript
کافیه تیکت بدی و برات رفع کنیم دوست من!
support.woocommerce.ir