درگاه ملت نسخه 3.3

ramezanpour

تازه وارد
7/2/14
42
0
6
ما از ایشون متشکر هستیم :D :d اقا محمد دستت درد نکنه خیلی زحمت می کشی سرور ماییدوست گرمی :68: چ .....نکن
در هر حال 1 هفتس درگاهو گرفتم ولی به خاطر عدم پاسخگویی کارم لنگ مونده، اینکه ایشون اینجا به رایگان اینکارو انجام میدن خیلی کار عالی هستش و قابل تقدیر و تشکر ولی از طرفی هم اینکه ما الان نمیتونیم درگاهو را بندازیم به امید پشتیبانی نشستیم تاسف باره هرچی باشه مسائل مالی باید تو اولویت کاری باشه!

حالا من ممنون میشدم اگه میتونستیم این ماژول رو خرید کنیم در عوض کارمون تو اولویت باشه و چون این رایگانه پشتیبانی هم نمیشه انتظار داشت ولی خوب میشد اگه دوستان یکم زودتر مسائلو حل میکردند

 

zegersot

کاربر عضو
23/4/08
626
1
16
ما از ایشون متشکر هستیم :D :d اقا محمد دستت درد نکنه خیلی زحمت می کشی سرور ماییدوست گرمی :68: چ .....نکن
دوست عزیز لطفا درست صحبت کنید

درضمن یه بار دیگه به من یا کاربرای دیگه توهین کنی برخورد میشه بهاتون

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

mostafa.ewig

تازه وارد
13/2/14
55
0
6
اقایون صلح کنید

یه نفر زحمت کشیده این افزونه رو رایگان نوشته دستشم درد نکنه. دیگه بی لطفیه که بگید چرا پشتیبانی نداره. یکم مهلت بدید درستش میکنه.

 

kourosh

کاربر عضو
27/8/13
148
0
16
یه سوال مقدماتی داشتم.

این افزونه رو با ووکارمس فارسی نصب کردم ولی درگاه ها رو تو منو ووکامرس پیدا نمی کنم.

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,331
278
83
31
PersianScript
لطفا قوانین رو رعایت کنید و در چندین جا تاپیک نزنید!

اگر از ووکامرس 2.1.2 استفاده می کنید وارد تنظیمات ووکامرس / تسویه حساب / درگاه ها بشید و فعالش کنید

دوستان عزیز. وارد صفحه سایت اصلی ووکامرس بشید و بروزرسانی به نسخه جدید ملت رو انجام بدید



یا از زیر دانلود کنید

درگاه بانک ملتwoocommerce.ir3.4برای ووکامرس 2.1 و بالاتر
درگاه بانک ملتwoocommerce.ir3.2برای ووکامرس 2.0.20 و قبل تر

 

ramezanpour

تازه وارد
7/2/14
42
0
6
با تشکر از شما

امکان داره چون سرور ما داخل ایران نیس و افزونه گزینه ای در این زمینه نداره(قدیما پورت 1443 فک کنم استفاده میشد) البته نمیدونم تو شاپرک چطوریه شاید به این علت کار نمیکنه؟!!

 

zegersot

کاربر عضو
23/4/08
626
1
16
شما روی هاستتون ست کنید افزونه رو

مشخصات هاستتون و ورود به وردپرس رو واسم پ.خ کن ببینم مشکلتو چیه

اگه تازه درگاه گرفتین حتما مشکل ای پی سرور دارید که باید به شرکت بهپرداخت بدید و روی ترمینالتون ای پی سرورتونو ست کنن

 

kourosh

کاربر عضو
27/8/13
148
0
16
خیلی ممنون.

چشم، دیگه تاپیک تکراری نمی زنم.

 

ramezanpour

تازه وارد
7/2/14
42
0
6
شما روی هاستتون ست کنید افزونه رومشخصات هاستتون و ورود به وردپرس رو واسم پ.خ کن ببینم مشکلتو چیه

اگه تازه درگاه گرفتین حتما مشکل ای پی سرور دارید که باید به شرکت بهپرداخت بدید و روی ترمینالتون ای پی سرورتونو ست کنن
با تشکر

این اطلاعاتو به محمد دادم یه نگا بندازه، البته ip سرور رو تو فرم سفارش داده بودم بهشون ولی ممکنه ست نکرده باشن!!(اینجا ایرانه دیگه) اینکه سرور خارجی استفاده میکنم نمیخواد یجوری واسه افزونه مشخص کنم؟؟؟

 

zegersot

کاربر عضو
23/4/08
626
1
16
تازه گیا مشکلی نداره !

تا حالا چندین افزونه ملت رانداختم هیچ کدوم مشکلی نداشتن

حالا بنده در خدمتتونم

موفق باشید

 

ramezanpour

تازه وارد
7/2/14
42
0
6
حالا به به پرداخت زنگ زدم میگه قدیما پورت داخلی و خارجی فرق داش حالا نیازی نیس تنظیم بشه، گفتم لاگ رو نگا کرد نمیدونم چیکار کرد درس شد ایراد از اونور بود(server side error) حالا پرداخت انجام میشه ولی یه صفحه سفید میاره میمونه اونجا با اینکه برگشت رو رو صفحه حساب کاربری من تنظیم کردم؟؟؟؟

 

zegersot

کاربر عضو
23/4/08
626
1
16
عکس،ادرس چیزی ! اینجوری که نمیبینیم نمیتونیم کمکی بکنیم !

 

ramezanpour

تازه وارد
7/2/14
42
0
6
عکس،ادرس چیزی ! اینجوری که نمیبینیم نمیتونیم کمکی بکنیم !
آهان sorry

اینم آدرس یه صفحه کلا سفید مییاد:



تو صفحه هم داخل سورس نوشته :

<td class="webkit-line-number" value="1"></td>

به پرداخت میگه اشکال از Call Back افزونس؟!

من چک کردم وقتی تراکنش کنسل میشه یا ناموفق میشه درس به صفحه حساب کاربری برمیگرده ولی وقتی تراکنش موفق میشه مشکل پیدا میکنه..

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,331
278
83
31
PersianScript
جناب رمضان پور قطعا سیستم تست شده. من روی دو هاست مختلف تست کردم و نتیجه گرفتم.

 

ramezanpour

تازه وارد
7/2/14
42
0
6
جناب رمضان پور قطعا سیستم تست شده. من روی دو هاست مختلف تست کردم و نتیجه گرفتم.
آقا اگه ایراد نداش که من نمیگفتم فقط منم نیستم خیلی ها این ایرادو دارن اولین پست این تاپیک هم مربوط به همین مسئله است،

تابع callback نمیتونه صفحه "حساب کاربری من" رو پیدا کنه و اصلا کد تراکنش هیچجا بجز تو جزئیات سفارش واسه admin درج نمیشه و مشتری نمیتونه ببینه! آیا امکان داره چون تم ما فرق داره و صفحه های مربوطه رو خودمون ایجاد کردیم این مشکل پیش بیاد؟

پس چرا وقتی تراکنش رو cancle میکنیم درست برمیگرده به صفحه حساب کاربری من؟!!

باور کن مشکل از اینجاهاس من زیاد Php سر در نمیارم جان من یه نگا بنداز معطلیم:

if ($this -> msg['status'] == 0){

$order -> add_order_note($this -> msg['message']);

$this -> msg['class']='error';

}else{

$this -> msg['class']='success';

}

$redirect_url = ($this -> redirect_page_id=="" || $this -> redirect_page_id==0)?get_site_url() . "/":get_permalink($this -> redirect_page_id);

//For wooCoomerce 2.0

$redirect_url = add_query_arg( array('msg'=> base64_encode($this -> msg['message']), 'type'=>$this -> msg['class']), $redirect_url );

wp_redirect( $redirect_url );

exit;

}

متشکرم

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

ramezanpour

تازه وارد
7/2/14
42
0
6
من فایل index.php افزونه رو ویرایش کردم و در خط 418 رو غیر فعال کردم حالا درس کار میکنه به این شکل:

//$redirect_url = add_query_arg( array('msg'=> base64_encode($this -> msg['message']), 'type'=>$this -> msg['class']), $redirect_url );

فقط نمیدونم کد رهگیری رو کجا باید به کاربر نشون بده!!؟؟

 

kits

تازه وارد
21/6/13
27
0
1
اقا محمد من دیدم بعضی سایت های (غیر از ووکامرس ) هنوز پرداختشون که روی بانک ملت هست ادرس صفحه پرداختش با بانک ملت هست و کار میکنه مثل payment24.ir

به نظر شما فرقی داره که ادرس پرداخت ملت با شاپرک باشه یا با خود ادرس ملت و این که ممکنه پرداخت از ادرس ملت باعث بشه واریز وجه از طریق خود بانک ملت وآنی باشه

اخه الان من از طریق شاپرک که شده بعضی وقتا تا 24 ساعت بعد از خرید، پول به حسابم میره !

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,331
278
83
31
PersianScript
الان ملت هم 24 ساعت بعد میریزه و تفاوتی نداره

 

barbodt

تازه وارد
5/10/12
6
0
1
آهان sorryاینم آدرس یه صفحه کلا سفید مییاد:



تو صفحه هم داخل سورس نوشته :

<td class="webkit-line-number" value="1"></td>

به پرداخت میگه اشکال از Call Back افزونس؟!

من چک کردم وقتی تراکنش کنسل میشه یا ناموفق میشه درس به صفحه حساب کاربری برمیگرده ولی وقتی تراکنش موفق میشه مشکل پیدا میکنه..
منم همین مشکل رو دارم ... لطفن کمک بفرمایید

 

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
27/9/12
3,477
4
38
لنگرود
دوستان فک نکنم مشکل از درگاه بانک ملت باشه . چون من با پی لاین هم تست کردم وقتی پرداخت کامل میشه صفحه سایت باز میشه ولی فونتهاش لود نمیشه و بجای فونت های هیچی نمیاد و انگار هیچ متنی نوشته نشده اصن