در خواست پروژه>>فوری<<

e-hesami

تازه وارد
9/8/08
59
0
6
سلام و درود.

دوستان یک زحمتی داشتم. واسه خواهرم یک پروژه خواستن از دانشگاه. استادشون خواسته. البته از همه خواسته. مال این خیلی مزخرفه. خواسته در یک صفحه اینترنتی نقشه ایران باشه. وقتی روی نقشه ایران بر روی شهرها کلیک کردی آمار بیماری ایدز رو بنویسه. آمار ایدز رو استاد داده. :?: پی اچ پی یا ای اس پی بودنش مهم نیست. مونده نوشتن پروژه. 8O مونده بیچاره. کارمنده. مثل من سالی یکبار میره دانشگاه اونم آخر ترم!!! البته الان آخر ترم نیست. ولی تکلیفی هست که استاد خواسته. کمک کنید خواشهشن.

به 3 روش میشه نوشت:

1- وقتی روی شهر نگه میداری مثل اطلاعات کاربری سایتت کادری باز بشه و اطلاعات رو نشون بده.

2- روی شهر کلیک کنی و یک صفحه جدید باز بشه.

3- روی شهر کلیک کنی و یک کادری باز بشه و دکمه بستن کادر داشته باشه.

مرگ من ببینید حل شدنیه. خواهش میکنم. مسئول امور شبکه بانک پاسارگاد هست. به همین خاطر بیشتر نمیتونه بره دانشگاه.

ممنون میشم اگه کمکمون کنید.

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,317
261
83
31
PersianScript
اگه به ما وام بدید درست میکنیم :D

یک نقشه ایران گیر بیار که توش استان ها باشه.بعدش یک جوری میشه سر همش کرد(با جاوا اسکریپت)

شما نقشه رو برسون تا ببینیم چی میشه

یا یک tool tip میزاریم(وقتی رو استان میره)

یا یک پنجره ajax میزاریم(همون طوری که گفتی.وقتی کلیک کنن)

 

e-hesami

تازه وارد
9/8/08
59
0
6
بابا ممنون.

جبران میکنم.

اگه کاری کنی صفحات به زبان asp باشه گل کاشتی.

من قوربونت برم. در ضمن بگی حا چطوری اطلاعات استانها رو وارد کنم.

به حضرت عباس آقایی. الهی ببینم امروز صاحب همین روز یک عیدی که دلت میخواد بهت بده. این پروژه نهاییش هست. براش خیلی مهمه.

اینم عکسها. بفرما:

 

e-hesami

تازه وارد
9/8/08
59
0
6
محمد جان بخدا خیلی ضروریه.

من حتی php به asp هم نرم افزار پیدا کردم که اگه شما به زبان php نوشتی تلاشم رو بکنم و به asp تبدیلش کنم.

فقط توروخدا زود.

فردا باید ببره. استاد خیلی وقته گفته. این که کلاس نمیره اطلاع نداشت. رفیقای نامردشم نگفته بودن. من تا 4 شرکت هستم و به نت دسترسی دارم. خواهشن ببین چیکار میکنی. بنده نیز در یک isp کار میکنم و کارم شبکه هست.

ممنون.

 

eshtad

کاربر عضو
24/6/08
327
0
16
من بد جور این هفته کار دارم وگرنه کمکت میکردم

ولی اینو 2 دقیقه ای با جاوا اسکریپت برات درست کردم ببنم منظورت همین جوریه شهر مشهد رو روش بگیر با موس

دمو :

بازم میگم شرمنده سرم شلوغه وگرنه کمکت میکردم

 

e-hesami

تازه وارد
9/8/08
59
0
6
بابا مهندس کارت درسه.

مرگ من تموم کن کار رو.

خوده خودشه.

حداقل همین رو بده ویرایش کنم.

خواهش میکنم. خواهش. بخدا کار خودته. به خدا تو میتونی asp رو هم حلش کنی.

 

eshtad

کاربر عضو
24/6/08
327
0
16
این طول میکشه وگرنه تموم میکردم برات ببین اگه میخوای خوب در بیاد خوب بگیر نقشه رو اسم تمام شهر ها با فتوشاپ رو حذف کن یعنی رنگ زمینش کن ( البته چون داری html کار میکنی میگم ها ) بعد مثلا شهر مشهد رنگ زمینش قهوه ای هست خود یک عکس کوچو درست به رنگ قهوه ای و توش نوشته باشه مشهد اینجوری هم زیبا میشه و هم زیرش لینک نمییفته

اگرمی میخوای تولتیپ آجاکس باشه یعنی یک لودینک بیاد بعد آمار بده بگو تا فایلش رو برات پیغام خصوصی بدم

ولی فایل اینو برات پیوست کردم تا خلاقیت به خرج بدی ببینم ( یادم رفت چی میخواست بگم )

شرمنده بازم یعنی این هفته خیلی خیلی کار دارم :roll:

 

e-hesami

تازه وارد
9/8/08
59
0
6
مهندس من نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم.

مهندس جان مرگ من اونی که به دلت میچسبه رو بر روی یکی از شهرها اعمال کن و یا اینجا یا پیغام خصوصی ارائه بده. لودینگ رو هم اگه صلاح میدونی اضافه کن. من که سر در نمیارم. فقط خواهشن حلش کن. بخدا جبران میکنم.

تو که این همه واردی php کار میکردی دیگه!!!

یک شهر رو آماده کنی بقیه رو خودم حلش میکنم.

 

e-hesami

تازه وارد
9/8/08
59
0
6
دوست من ، من قوربونت برم:

اگه اینو بخوام واسه هر 30 شهر نیز اضافه کنم چیکار کنم؟

تا کی میتونی اینو آماده کنی؟ بخدا اگه آمادش کنی لطف بزرگی کردی ها. آمادی کنی و برای توتیپ هر شهر نام شهر رو قرار بدی و من ویرایش کنم.

خواهش میکنم حلش کن.

استاد وقتی جوون میشه،خودشم از نوع دختر خیلی اغده ای میشه.

بخدا من استاد رو میشناسم خیلی خودش رو میگیره. اگه نبره ....

خوهشن .... :wink:

 

farstools

کاربر عضو
21/4/08
164
0
16
بروبچ منم يه پروژه مي خوام ! اينجا بحث پروژه داغ بود گفتم منم بگم 8)

من يه صفحه ساده asp.net مي خوام كه توش يه butoon باشه (اين صفحه ديفالت يا ايندكس باشه)

و 4 تا صفحه ديگه html يا asp.net ديگه هم باشه به صورت جدا !

حالا مي خوام كه تو صفحه اول كه ايندكس هست يه كد asp.net بنويسيد كه اين 4 صفحه زير مجموعه رو وقتي رو butoon كليك مي كني بياره به صورت رندمي !

ديتابيس هم نمي خواد !

اگر كسي بلد هست لطفا كمك كنه ! خيلي واجبه

:roll:

 

eshtad

کاربر عضو
24/6/08
327
0
16
ببین الام باید برم بیرون کار خیلی خیلی واجبه دارم

محمد احتمالا بیاد حتما کمکت میکنه

شرمنده ها فعلا :p

 

farstools

کاربر عضو
21/4/08
164
0
16
ممد تو رو مي دونم بلد نيستي ! افراد ديگه رو گفتم كه اگه بلدن بگن ! گيرممممممممم ! :x

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,317
261
83
31
PersianScript
میتونی یک صفحه معمولی درست کنی (جاوا) بعدش با یک ترفند htaccess اون رو asp کنی...

 

e-hesami

تازه وارد
9/8/08
59
0
6
خواهشن از موضع جدا نشین.

آقا محمد چی شد؟ شما چیکار کردی؟ تونستی کاری کرده باشی؟ بخدا بدجوری بیچاره گیره ها.

eshtad جان شما چیکار کردی؟

تو که تا اینجاش هم زیاد کمکم کردی. ولی به ولله هنوز خودتم خوب میدونی کامل ردیف نشده. تو هر کاری میگی من بکنم(پاک کردن اسم شهرها و ...)

فقط دقیق بگو. تو هم خواهشن زودی حلش کن. این کارا دست تو چیزی نیست به ولله.

بی صبرانه منتظر جوابتم.

***&gt;&gt;&gt;سوال بی مورد: من چطوری عکسی که آپ کردم رو در امضا قرار بدم؟&lt;&lt;&lt;***

 

e-hesami

تازه وارد
9/8/08
59
0
6
eshtad جان مرگ من تنهامون نذار. جوابی بده که حلش میکنی یا نه.