در مورد Kasseler

meysamg

تازه وارد
25/7/08
5
0
1
با سلام :

1- آيا سيستم Kasseler نال شده است ؟‌آيا ممكن است پس از مدتي غير فعال شود ؟

2- من سيستم را نصب كردم اما سايت كه باز ميشود مثل سايت پشتيبانش به صورت آجاكس نيست به نظر شما چرا ؟

با تشكر از اساتيد محترم

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,126
143
63
31
PersianScript
نال شده نيست و به صورت رايگان ارايه شده.ميتونيد از سايت سازنده بگيريد

من بر اساس توضيحاتي كه تو يك سايت انگليسي داده شده بود گفتم كه اجاكسه

شايد هم از داخل پنل مديريت بايد فعال شه(مثل ديتالايف)

 

meysamg

تازه وارد
25/7/08
5
0
1
با تشكر از لطف شما و پاسخ به من.

سايت بسيار عالي داريد انشاا... موفق باشيد.

 

alex_michael

کاربر عضو
3/7/08
299
0
16
سلام آقا محمد عزیز و دوست خوبمون

عزیز جان من بزودی سایت پشتیبانی فارسی و انگلیسی این سیستم فوق العاده یعنی kasseler رو می زنم البته با کمک خود سایت سازنده.

چون قرار هست یک لاینسس بهم بدن و خود سیست بصورت Open Source .

من هم سعی می کنم اون رو به نخوه احسنت براتون فارسی و انگلیسی کنم.

-----

خوب شما برای فعال سازی آجاکس مثل دیتالایف باید از مدیریت فعال کنید.

بیشتر تنظیمات فعال نشده توی قسمت تنظیمات هست. اگه کمی بگردید اونجاها با همه چی آشنا میشید

 

meysamg

تازه وارد
25/7/08
5
0
1
alex_michael سلام :

آقا اين كه انگليسي داره !

70 درصد قالب را فارسي كردم اما وسط كار به مشكل بر خوردم !

متاسفانه ساعت ها وقت گذاشتم ولي درست نشد !

مشكل را مطرخ ميكنم لطفا كمك كنيد :

من اول رفتم اينجا :\root\administrator\includes\language

و يك فايل جديد ساختم به نام language.farsi.php و كد هاي انگليسي رو گذاشتم توش و حدود 70 درصدش رو فارسي كردم و به utf-8 تبدیلش کردم و بعدش یک فولدر جدید ساختم و فایلهای اینجا :

\ root\includes\language رو هم فارسی کردم و به UTF-8 تبدیلش کردم.

بعدش آپلودش کردم در جای خودش و وارد مدیریت سایت شدم و زبان را به فارسی تغییر دادم - همه چیز فارسی شد ! اما دیگه صفحه ورود ادمین باز نمیشه یعنی یه صفحه سفید میاد ! بعدش دیدم مثلا برای قسمت نیوز وقتی اخبار را مینویسم و همینکه ارسال را میزنم صفحه سفید میشه !

این برای تمام قسمتها صدق میکنه.

من هر کاری کردم درست نشد ... تمام index.html هارو پاک کردم ، windows-1251 رو به utf-8 تبدیل کردم ، پرمیشن هارو تغییر دادم ولی هیچ فرقی نکرد !

- من اومدم و هیچ چیزی رو فارسی نکردم و فقط فایلهای مربوط به زبان انگلیسی رو که ANSI بود رو به UTF-8 تبدیل کردم و آپلود کردم دیدم دقیقا همون مشکل ایجاد شد !

ورود به مدیریت : http://www.arianartgroup.com/admin.php

* دوستان اگر میشه راهنمایی کنید.

تشــــــــــــکر

 

alex_michael

کاربر عضو
3/7/08
299
0
16
دوست عزیز معمولا موقع فارسی کردن یک جا به مشکل بر می خورید که منم بر خوردم. شما وقتی دارید متن های روسی رو یا انگلیسی رو پاک می کنید اشتباهی یک کوتیشن یا دبل کوتیشن { ' یا " } رو پاک می کنید. وقتی زبان خراب بشه درسته فقط متن هست اما فایلی هست که همه جا با اون باز میشه ! فکر کنم اگه یک بار از اول بدقت تمام ببینید شاید به یک یا چند تا خطر برخورد کنید که بعد اتمام یا آغاز کوتیشن نداره متاسفانه!

دقت کنید

 

meysamg

تازه وارد
25/7/08
5
0
1
با سلام :

من خدمتتون گفتم كه حتي بدون فارسي كردن - و فقط با تغيير ansi به utf-8 هم همین مشکل به وجود میاد !

بنابر این نمیتواند مشکل از ان چیزی باشد که شما میگید.

و اینکه ایا غیر از فایلهای فارسی شده فایلهای دیگر هم از ANSI به Utf-8 باید تغییر کند ؟

با تشکر فراوان

 

alex_michael

کاربر عضو
3/7/08
299
0
16
انگار که باید با خود ادمین صحبت کنم.

ببینم شما روسی رو فارسی می کنید یا انگیسی رو ؟

 

alex_michael

کاربر عضو
3/7/08
299
0
16
پیشنهاد می کنم چه این و چه اسکریپت دیگه همیشه از اسکریپت اصل حالا هر زبانی که هست استفاده کنید.

بنظر من ممکن است موقع انگلیسی کردن چند تا چیز رو تغییر دادن.

بعد ببینم از مدیریت تنظیمی نداره که بشه زبان رو عوض کرد؟

مثلا سیستم WHMCS شما اگه زبان فارسی بزارید باید از قسمت تنظیمات اون فرمت زبان رو به UTF-8 تغییر دهید !