دسته بندی بلاگ

motorola30

کاربر عضو
15/7/12
180
0
16
farsmark.com
درود
وقت بخیر

امروز متوجه شدم هرچی دسته بندی که قبلا برای بخش بلاگ فروشگاه ساختم ، پس از کلیک به صفحه 404 ارور میده

ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل کجاست 

1- پیوند یکتا رو چک کردم ، دستکاری نشده بود / تصاویر پیوست شد

2- دسته بندی نوشته ها چک کردم ، دستکاری نشده و همشون دسته بندی شده بودن / تصاویر پیوشد شد

آدرس بلاگ : https://farsmark.com/blog

2364.png

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,091
122
63
30
PersianScript
بله مشاهده شد. سایت شما رو بررسی کردم. تنظیمات خاصی اعمال نکردید؟ تنظیمات پیوند یکتا تون صحیحه. افزونه خاصی چیزی؟؟؟

 

motorola30

کاربر عضو
15/7/12
180
0
16
farsmark.com
@Mohammad 

درود

از تنظیمات پیوند یکتا شات فرستادم (چند تا عکس اول) ، ولی دستکاری نکردم

به پیشنهاد طراح قالب یکبار بدون دستکاری صفحه یکتا بروزرسانی زدم ، درست نشد !

اگر امکانش هست ، سطح دسترسی بفرستم چک کنید ، چون قبل از من یه نفر دیگه مدیریت فروشگاه دستش بوده ، امکانش هست دستکاری کرده باشه /

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,091
122
63
30
PersianScript
ارسال کنید بررسی کنم چطور هست. اگر وقت گیر نباشه انجام میدم.

 

motorola30

کاربر عضو
15/7/12
180
0
16
farsmark.com
@Mohammad 

درود 

ممنون محمد عزیز مشکلم حل شد ، ممنونم /

البته بازم عذرخواهی میکنم محمد عزیز ، چون بهم گفتی پیوند یکتا رو چک کنم ، با اینکه عکسش هم فرستادم و کلی درگیرش بودم بازم متوجه نشدم که این دو فیلد دستی تکمیل شده /

حتی پشتیبانی قالب هم چندین بار چک کردن ولی متوجه این دو فیلد نشدن !

از تنظیمات » پیوند یکتا »

تصویر پست اول را با تصویر زیر مقایسه کنید

تب پایگاه دسته بندی محصول و پایگاه برچسب محصول رو حذف کردم درست شد

123546666.png

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

motorola30

کاربر عضو
15/7/12
180
0
16
farsmark.com
@motorola30 

درود

وقت بخیر

از وقتی پیوند یکتا رو درستش کردم ، تویه گوگل وبسمتر ارور دریافت میکنم !
برای مثال : 

/category/sport-fun/c-brands/b-okeli/?filtering=1&filter_manufacturer&filter_color&filter_based-on-product-type=

یا 

/tag/galaxy/?filtering=1&filter_based-on-product-type&filter_manufacturer&filter_quality&wc-ajax=get_refreshed_fragments

بیشتر ارور هاش از filter و ajax هست !

این مورد داره برای همه شاخه بندی ها و همه تگ ها میفته ، تنظیمات خاصی هست که این دو رو سرچ نکنه ؟

منظورم این های هست که قرمز کردم /

 
آخرین ویرایش توسط مدیر:

parsianparsian

تازه وارد
23/4/18
1
0
1
@motorola30 

درود

وقت بخیر

از وقتی پیوند یکتا رو درستش کردم ، تویه گوگل وبسمتر ارور دریافت میکنم !
برای مثال : 

/category/sport-fun/c-brands/b-okeli/?filtering=1&filter_manufacturer&filter_color&filter_based-on-product-type=

یا 

/tag/galaxy/?filtering=1&filter_based-on-product-type&filter_manufacturer&filter_quality&wc-ajax=get_refreshed_fragments

بیشتر ارور هاش از filter و ajax هست !

این مورد داره برای همه شاخه بندی ها و همه تگ ها میفته ، تنظیمات خاصی هست که این دو رو سرچ نکنه ؟

منظورم این های هست که قرمز کردم /
اینجا کمکت میکنه

مقاله مرتبط هست در باره مشکل شما

https://www.webnots.com/fix-slow-page-loading-with-woocommerce-wc-ajaxget_refreshed_fragments/

 

motorola30

کاربر عضو
15/7/12
180
0
16
farsmark.com
@parsianparsian 

@Mohammad 

خیلی ممنون ، خیلی زبانم خوب نیست ، تا حدودی انجام دادم و کد رو در انتهای functions.php قالبم گذاشتم ، پس از ذخیره کد تویه هدر فروشگاه نمایش میداد

ممنون میشم راهنمایی کنید