دلیل اسکرول شدن افقی سایت!!!

saji051

کاربر عضو
سلام دوستان 

میخواستم دلیل اسکرول شدن بعضی از سایت ها رو بدونم چیه چرا وقتی که هیچ چیزی وجود نداره الکی سایت باید به صورت افقی اسکرول بشه خیلی جلوه بدی به سایت میده.

برخی از سایت ها هستن که فقط تو یه مرورگر اینطورین و تو بقیه کاملا درست و تروتمیز هستن ولی تو یه مرورگر دیگه که باز میشه افتضاح میشن!!!

دلیل این اسکرول شدن این سایت ها تو بعضی از مرورگر ها چیه؟؟؟

به طور مثال سایت زیر با کروم خوب کار میکنه اما من که با فایرفاکس بازش میکنم میتونم سایتو افقی اسکرول کنم مشاهده کنید:

البته باید بگم که این مشکل در صفحات مقالات وجود داره و در صفحه اصلی سایت اینطور نیست خودتون میتونید تست کنید :)

ممنون میشم راهنمایی کنید و بگید که چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد.

ممنون منتظرم.

wallfa

کاربر عضو
با عرض ادب 

واقعیت این موضوع بر میگرده به هماهنگ نمودن شیوه نامه ها در مرورگر های مختلف !

اصولا هر تکنیکی در سی اس اس  برای چند تا مرورگر میزون و بلاخره بر روی یک مرورگر باگ خواهد داشت اگر بخواهید این مشکل رفع کنید باید وقتتون روی باگ های مرورگر بگذارید ، به همین خاطر که بعضی سایت ها اینطور می شوند .

البته این شکل مشکلات بالا دلایل متعدد داره مثل تکس ایندند ها استفاده شده  و عرض های صفحه و ...

کلمه cross browsing

cross browsing testing tool

سرچ کنید به نتیجه های خوبی می رسید .  

آخرین ویرایش توسط مدیر:

saji051

کاربر عضو
با عرض ادب 

واقعیت این موضوع بر میگرده به هماهنگ نمودن شیوه نامه ها در مرورگر های مختلف !

اصولا هر تکنیکی در سی اس اس  برای چند تا مرورگر میزون و بلاخره بر روی یک مرورگر باگ خواهد داشت اگر بخواهید این مشکل رفع کنید باید وقتتون روی باگ های مرورگر بگذارید ، به همین خاطر که بعضی سایت ها اینطور می شوند .

البته این شکل مشکلات بالا دلایل متعدد داره مثل تکس ایندند ها استفاده شده  و عرض های صفحه و ...

کلمه cross browsing

cross browsing testing tool

سرچ کنید به نتیجه های خوبی می رسید .  
خیلی ممنونم دوست عزیز بابت پاسخ کاملی که دادید.

اما میشه واضح تر راهنمایی کنید؟

و به صورت عملی یا یک مثال بفرمایید که چطور میشه این مشکل رو اصلاح کرد؟

من فکر میکنم ایم مشکل برمیگرده به قالب هایی که رو سایتا نصب میشن و این قالب ها با مرورگرهای مختلف هماهنگ نیستن.؟؟

برای رفع این مشکل بهتر نیست قالب رو سازگار با انواع مرورگرها کنیم تا بخواهیم مرورگرها رو دیباگ کرد؟؟

ممنونم دوست من.

:)

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اگر سایت مورد نظر متعلق به شماست :

مشکل احتمالا بر می گرده به تنظیمات css قالب

احتمالا یک افزونه یا تنظیمات بخش مطالب قالب دچار یک قرار گیری عدد به اشتباه بیشتر از حد مجاز شده است بهتر است فایل های css در حالتهای مختلف رو بررسی کنید و یا قبل تر از آن با غیر فعال کردن افزونه ها تست بگیرد شاید تداخلی از جانب افزونه ای حادث شده باشد.خروجی بالا باعث این اسکرول میشود.

Quick Info nodeName: DIV offsetWidth: 1007 offsetHeight: 4744 البته حالت دوم شاید مربوط به افزونه های کش شما باشه چون شما دارید همزمان از W3 Total Cache و Nginx و CloudFlare استفاده می کنید هر چند حالت اول محتمل تر هست ولی اگر این افزونه ها یا برنامه نصب شده موجود در هاستینگ شما بروز رسانی درست و هماهنگی با php موجود و سایر بخشها نداشته باشه و همچنین حالتهای ریسپانسیوشون اشکال داشته باشه {W3 Total Cache} می تونه در خروجی فایل های ایجاد این مشکل رو بنماید

موفق باشید

saji051

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اگر سایت مورد نظر متعلق به شماست :

مشکل احتمالا بر می گرده به تنظیمات css قالب

احتمالا یک افزونه یا تنظیمات بخش مطالب قالب دچار یک قرار گیری عدد به اشتباه بیشتر از حد مجاز شده است بهتر است فایل های css در حالتهای مختلف رو بررسی کنید و یا قبل تر از آن با غیر فعال کردن افزونه ها تست بگیرد شاید تداخلی از جانب افزونه ای حادث شده باشد.خروجی بالا باعث این اسکرول میشود.

Quick Info nodeName: DIV offsetWidth: 1007 offsetHeight: 4744البته حالت دوم شاید مربوط به افزونه های کش شما باشه چون شما دارید همزمان از W3 Total Cache و Nginx و CloudFlare استفاده می کنید هر چند حالت اول محتمل تر هست ولی اگر این افزونه ها یا برنامه نصب شده موجود در هاستینگ شما بروز رسانی درست و هماهنگی با php موجود و سایر بخشها نداشته باشه و همچنین حالتهای ریسپانسیوشون اشکال داشته باشه {W3 Total Cache} می تونه در خروجی فایل های ایجاد این مشکل رو بنماید

موفق باشید
ممنون جاویدان جان عزیز پاسخ بسیار کامل و فوق العاده بود.

مثل همیشه هیچی کم نذاشتی... 

مچکرم :)

wallfa

کاربر عضو
خیلی ممنونم دوست عزیز بابت پاسخ کاملی که دادید.

اما میشه واضح تر راهنمایی کنید؟

و به صورت عملی یا یک مثال بفرمایید که چطور میشه این مشکل رو اصلاح کرد؟

من فکر میکنم ایم مشکل برمیگرده به قالب هایی که رو سایتا نصب میشن و این قالب ها با مرورگرهای مختلف هماهنگ نیستن.؟؟

برای رفع این مشکل بهتر نیست قالب رو سازگار با انواع مرورگرها کنیم تا بخواهیم مرورگرها رو دیباگ کرد؟؟

ممنونم دوست من.

:)
داداش من منظورم این نبود که شما باگ مرورگر رفع کنید ، گفتم برای هر دستور سی اس اس یه سری استاندارد در هر مرورگر تعریف شده ، خوب مسلما این استاندارد ها به هم نزدیک هستند ولی خیلی جاها ممثل هم نیستند ، به همین خاطر که شما باید از سی اس اس های مختلف برای مرورگر های مختلف استفاده کنید یه به قولی از باگ های مرورگر های مختلف برای حل مشکلاتتون سو استفاده کنید . 

به این موضوع توجه کنید : 

بالا