دموی دایرکت ادمین

• نویسنده موضوع jing
  • تاریخ شروع

jing

کاربر عضو
من نیاز به دموی فعال دایرکت ادمین(بصورت عکس نباشه) با اموزشش دارم ... ممنون

h4wk

تازه وارد
ببين دوست من از لحاظ امنيتي مي تونم بگم دايركت بهتره چوه تا الان چندين بار سي پنل باگ هاي بسيار خطرناك داده ...

ولي از لحاظ امكانات سي پنل خيلي بهتره , من كه به شخصه خيلي بيشتر دوسش دارم اما شما اگر كمي از دستورات لينوكس و تنظيمات آپاچي و پي اچ پي سر در يباريد خيلي راحت مي تونيد تمامي كارايي كه سي پنل انجام ميده رو با دايركت انجام بديد

از لحاظ سرعت هم همونطور كه ميدوني واضحه كه دايركت سرعت بالاتري نسبت به سي پي داره همچنين سي پي رم بيشتري هم براي اجرا ميگيره ...

اميدوارم اين اطلاعات بهت كمك كرده باشه ....

exiler

تازه وارد
من دقیقا نظرم برعکس شماست ، لطفا اگه اطلاعاتی ندارید ، کاربران رو گمراه نکنید.

cpanel از لحاظ قدرت ، سرعت و امنیت حرف اول رو میزنه ، باگ واسه اینجور سیستم ها خیلی کم پیدا می شه ، اما به دلیل گسترش زیادش ، هکر ها بیشتر روی Cpanel مانور می دن.

h4wk

تازه وارد
ببين عزيز يه زماني باگي پيدا شد رو cp منظور 2 ساله پيشه نمي دونم اون موقع اصلآ شما وب كار مي كردي يا نه !!!* كل سرور ما رو گروه دلتا با اسم يه گروه عرب زدن حالا لطفي كه كردن اين بود كه ديتا ها رو پاك نكردن كه سر همين موضوع گروه دلتا زير سوال رفت و تا آخر كلآ از بين رفت البته گروه دلتا يا فرزاد از همون اول زير سوال بود !!!* ببينيد دوست من , فكر نمي كنم شما زياد از اين موضوعات علمي داشته باشيد لطف كنيد بخاطر نداشتن علم ديگران رو محكوم نكنيد ... موفق و پيروز باشيد ...

jing

کاربر عضو
من دقیقا نظرم برعکس شماست ، لطفا اگه اطلاعاتی ندارید ، کاربران رو گمراه نکنید.Cpanel از لحاظ قدرت ، سرعت و امنیت حرف اول رو میزنه ، باگ واسه اینجور سیستم ها خیلی کم پیدا می شه ، اما به دلیل گسترش زیادش ، هکر ها بیشتر روی cpanel مانور می دن.
ببين عزيز يه زماني باگي پيدا شد رو cp منظور 2 ساله پيشه نمي دونم اون موقع اصلآ شما وب كار مي كردي يا نه !!!* كل سرور ما رو گروه دلتا با اسم يه گروه عرب زدن حالا لطفي كه كردن اين بود كه ديتا ها رو پاك نكردن كه سر همين موضوع گروه دلتا زير سوال رفت و تا آخر كلآ از بين رفت البته گروه دلتا يا فرزاد از همون اول زير سوال بود !!!* ببينيد دوست من , فكر نمي كنم شما زياد از اين موضوعات علمي داشته باشيد لطف كنيد بخاطر نداشتن علم ديگران رو محكوم نكنيد ... موفق و پيروز باشيد ...
اگر اینجوری باشه که من بیشتر گمراه میشم من تا حالا سی پنل کار میکردم خواستم از یه شرکتی فضا بگیرم ایشون گفت ما دایرکت ادمین داریم وخیلی از ش تعریف کردخوب فکر کردم چون ایشون فروشنده است نمیشه رو حرفش حساب کرد ولی اینجا محل بیطرفی هست و نظر دوستان راه گشاست لذا من یک هفته دیگه قراردادم با شرکت فعلی تمامه تو این چندروز بایدبامشورت دوستان سی پنل یا دایرکت انتخاب کنم..

بالا