دوبل کردن محصول

motorola30

کاربر عضو
درود

وقت بخیر

الان متوجه شدم پس از بروزرسانی وردپرس و قالب فروشگاه ، ووکامرس و ، ووکامرس فارسی دیگه پس از دوبل کردن محصول همه چی دوبل نمیشه !
قبل از آپدیت وردپرس به 4.8.2 وبروزرسانی افزونه ها اینجوری نبود 

ولی الان پس از دوبل کردن ، فیلد های سئو و گزینه های محصول اصلا کپی نمیشه و کامل خیلی هستن !

دوباره برای تکمیل محصول باید کلی زمان از دست بدم تا این فیلد ها رو تکمیل کنم !!
ممنون میشم راهنمایی کنید

سپاس

You must be registered for see images attach

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
لطفا یک به یک افزونه ها رو غیر فعال کنید و مورد دوبل شدن رو ازمایش کنید. ببینیم ایا این مورد مربوط به چه افزونه ای هست.

motorola30

کاربر عضو
لطفا یک به یک افزونه ها رو غیر فعال کنید و مورد دوبل شدن رو ازمایش کنید. ببینیم ایا این مورد مربوط به چه افزونه ای هست.
درود

مشکل از ووکامرس نگارش 3.2.1 هست ، پس از بروزرسانی این مورد پیش میاد

motorola30

کاربر عضو
درود

وقت بخیر

امروز سطح دسترسی رو دادم به پشتیبان قالب ، که مشکل قالب رو حل کنن ، ولی افزونه ووکامرس رو بروزرسانی کردن
الان نمیتونم کالا بزارم ، چطوری به نسخه قدیمی برگردم ؟
بکاپم 3 روز پیش دارم ، خیلی کالاها پاک میشه

یکبار ووکامرس تویه فروشگاه دوستم از هاست حذف کردم که نسخه قدیمی ترش نصب کنم ، کلی اطلاعات خرید هاش از بین رفت و همه محصولات لغو شده رو دوباره ایمیل فرستاده بود ، خیلی قاطی شده بود /

ممنون میشم راهنمایی کنید چطوری بدون مشکل ووکامرس رو به نسخه قدیمی برگردونم تا مشکلم حل بشه /

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

کافیه به محل قرار گیری وکامرس در وردپرس برید و نسخه مورد نظر رو دانلود کنید سپس در روت سرور قسمت افزونه ها فایل زیپ رو آپلود و اکسترکت کنید به نسخه قبلی بدون مشکل دانگرید میشه البته به علت اینکه دیتابیس در برخی نسخ جدید بروزرسانی میشه ابدی قبلش باز هم برای اطمینان یک فول بک آپ بگیرید .

می تونید این روش روی لوکال تست کنید تا با اطمینان بیشتری بتونید انجامش بدید

موفق باشید

motorola30

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

کافیه به محل قرار گیری وکامرس در وردپرس برید و نسخه مورد نظر رو دانلود کنید سپس در روت سرور قسمت افزونه ها فایل زیپ رو آپلود و اکسترکت کنید به نسخه قبلی بدون مشکل دانگرید میشه البته به علت اینکه دیتابیس در برخی نسخ جدید بروزرسانی میشه ابدی قبلش باز هم برای اطمینان یک فول بک آپ بگیرید .

می تونید این روش روی لوکال تست کنید تا با اطمینان بیشتری بتونید انجامش بدید

موفق باشید
درود

خیلی ممنون ، انجام دادم و نسخه woocommerce 3.1.2 نصب کردم الان سازگاره  (البته فعلا)

فقط یه سوال

میشه من از دیتابیس و پوشه آپلود و فایل config بکاپ بگیرم ، بعد کل هاست رو پاک کنم و مجدد وردپرس رو نصب کنم و بعد دیتابیس و پوشه آپلود و فایل config ریکاوری کنم ؟؟

1- مجدد فروشگاه بالا میاد ؟

2- این کار امکان پذیر هست  ؟ یا خرابی از دیتابیس هم میشه ؟؟

من الان فقط محصولاتی که زدم واسم مهمه و عکس هایی که آپلود کردم/

الان پشتیبان قالب خیلی گیر میده که مشکل از منه (درصورتی که من نه چیزی نصب کردم و نه تغییراتی اعمال کردم !)

میخوام اگر میشه این کارو انجام بدم شاید مشکلی تویه وردپرس دارم و با حذف و نصب مجدد درست بشه (البته اگه مشکلم تویه دیتابیس نباشه )

جاویدان

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز میشه

کار نشد نداره ولی یه سوال چرا ؟

شما می تونی بدون دست زدن به دیتا بیس همون پوشه آپلود و فایل کانفیگ رو ذخیره کنی بعد کل وردپرس فعلی رو دستی پاک کنی وردپرس مورد نظرت رو آپلود و اکسترک کنی این پوشه و فایل رو در مکانهاش قرار بدی و داخل وردپرس بشی . (یادت باشه این قضیه یعنی اصلا دیتابیس رو حذف نمی کنی در صورتی که بخوای دیتا بیس رو حذف کنی بهتره فول بک آپ ازش بگیری)

البته اگر می خوای اینکار رو بنمایید بهتره اگر مسیر ورودی وردپرس رو تغییر دادید حتما به حالت عادی برگردونید چون وقتی برخی افزونه ها نباشند به شکل می خورید از روی تمامی افرونه هاتون یا بک آپ بگیرید یا عکس داشته باشید تا بدونید کدوم به کدومه

یادتون باشه شما اگر تمامی افزونه ها رو غیر فعال کنید و فقط وردپرس و وکامرس نصب باشه و مشکل ادامه داشته باشه این یعنی در قالب شما مشکلاتی هست پس اینجوری پشتیبان رو ضربه فنی کنید حتی نیازی به حذفشون هم نیست غیر فعال کردن کفایت می کنه .

همیشه به حرف پشتیبان کفایت نکنید بپرسید انجمن اینجا انجمن وردپرس همشون می تونند به شما راهنمایی بدن

موفق باشید

آخرین ویرایش توسط مدیر:

motorola30

کاربر عضو
با سلام دوست عزیز میشه

کار نشد نداره ولی یه سوال چرا ؟

شما می تونی بدون دست زدن به دیتا بیس همون پوشه آپلود و فایل کانفیگ رو ذخیره کنی بعد کل وردپرس فعلی رو دستی پاک کنی وردپرس مورد نظرت رو آپلود و اکسترک کنی این پوشه و فایل رو در مکانهاش قرار بدی و داخل وردپرس بشی . (یادت باشه این قضیه یعنی اصلا دیتابیس رو حذف نمی کنی در صورتی که بخوای دیتا بیس رو حذف کنی بهتره فول بک آپ ازش بگیری)

البته اگر می خوای اینکار رو بنمایید بهتره اگر مسیر ورودی وردپرس رو تغییر دادید حتما به حالت عادی برگردونید چون وقتی برخی افزونه ها نباشند به شکل می خورید از روی تمامی افرونه هاتون یا بک آپ بگیرید یا عکس داشته باشید تا بدونید کدوم به کدومه

یادتون باشه شما اگر تمامی افزونه ها رو غیر فعال کنید و فقط وردپرس و وکامرس نصب باشه و مشکل ادامه داشته باشه این یعنی در قالب شما مشکلاتی هست پس اینجوری پشتیبان رو ضربه فنی کنید حتی نیازی به حذفشون هم نیست غیر فعال کردن کفایت می کنه .

همیشه به حرف پشتیبان کفایت نکنید بپرسید انجمن اینجا انجمن وردپرس همشون می تونند به شما راهنمایی بدن

موفق باشید
درود

وقت بخیر

خیلی خیلی خیلی ممنونم ، واقعا دلگرم میشم وقتی میبینم دلسوزانه پاسخگو هستین

از انجمن ها انتظار همچین پشتیبانی قوی نداشتم ، خودم مدیر انجمن community.mybbiran.com بودم و هنوزم هستم ، ولی از وقتی شبکه های اجتماعی اومد دیگه کسی به انجمن سر نزد ...

واقعا دلگرم شدم ، 

این مورد راهنمایی واقعا فوق العاده بود ، یه راه حل ساده و کامل   :53:

چند بار خود پشتیبانم این کارو کردن و تمام افزونه ها رو غیر فعال کردن ، ولی ظاهرا به نتیجه ای نرسیدن  ، سعی میکنم این پیام رو بهشون برسونم

البته نه اینکه پشتیبان راهنمایی نکردن و پاسخگو نبودن ، ولی بعضی وقت ها که به پاسخ نمیرسم مجبور میشم بیشتر برای رفع مشکل تلاش کنم

سپاس

بالا