دو مرحله توضیحی ercapcha در گوگل

• نویسنده موضوع Atashe.Entezar
  • تاریخ شروع
A

Atashe.Entezar

Guest
سلام دوستان تصویر زیر رو اگه نگاه کنید میبینید که علاوه بر اینکه گوگل دو تا کلید برا سایت میده دو مرحله یک و دو رو هم توضیح میده که صحبت از کپی کردن یه کد در هد و اچ تی ام ل و یکی هم div  هستش . مرحله دوم که اصلا نگرفتم چی میگه. اساتید لطفا راهنمایی کنند. لطفا

You must be registered for see images attach

Qalekhani

قلعه‌خانی
برای افزونه یا سیستم خاصی میخواید از ریکپچا استفاده کنید؟ در بسیاری از موارد، اصلا نیازی به اون دو قسمت مدنظر شما نیست

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

کد اولی خودش 2 مرحله ای هستش یعنی شما باید اول کد اسکریپت رو در هد یا فانکشن قالب قرار بدی و بعدی رو در فرمی که قراره کپچا بشه

کد دومی تایید سایت ثبت نام شده است که برای اولی واجب میشه و احتمالا باید در یک کد html در روت هاست قرار بگیره

بنظرم بهتره از افزونه ریکپچا موجود در خود مخزن استفاده کنی که سازنده فرم 7 ساخته راحت سریع بدون دردسر

موفق باشید

98cell.ir

کاربر عضو
سلام

کیجا گوگل برای سایتهایی ک بازدید بالا در نتیجه اسپم زیاد میگیرن به کار میاد

وگرنه این افزونه هم کارتو راه میندازه

A

Atashe.Entezar

Guest
برای افزونه یا سیستم خاصی میخواید از ریکپچا استفاده کنید؟ در بسیاری از موارد، اصلا نیازی به اون دو قسمت مدنظر شما نیست
سلام دوست عزیز شما صحیح میفرمائید خیلی وقتها نیاز نیست ، اما مورد عجیب غریل من اینه که پوسته اوادا برا فرمهای ورود و ثبت نام و رمز گمشده پشتیبانی نمیکنه و از افزونه های لاگین هم که استفاده میکنم کپچاهای غیر گوگل رو فراخوانی نمیکنه، اومدم از کپچا برا خود ووکامرس استفاده کنم برا لاگین کپچا میاد و دکمه ورود رو میپوشونه ، گفتم شاید این دستورات برا مشکلم راه حلی باشه.

بازم ممنون

A

Atashe.Entezar

Guest
با سلام

دوست عزیز

کد اولی خودش 2 مرحله ای هستش یعنی شما باید اول کد اسکریپت رو در هد یا فانکشن قالب قرار بدی و بعدی رو در فرمی که قراره کپچا بشه

کد دومی تایید سایت ثبت نام شده است که برای اولی واجب میشه و احتمالا باید در یک کد html در روت هاست قرار بگیره

بنظرم بهتره از افزونه ریکپچا موجود در خود مخزن استفاده کنی که سازنده فرم 7 ساخته راحت سریع بدون دردسر

موفق باشید
سلام دوست خوبم

برا فرم تماس پوسته اوادا خودش جای کد داره،

ولی همینطور که میدونید فرم لاگین نداره ، و از افزونه های دیگه استفاده میکنیم ، متاسفانه ریکپچا چه جواب صحیح باشه چه درست وارد سایت میشه

لطف کردی ممنون

A

Atashe.Entezar

Guest
سلام

کیجا گوگل برای سایتهایی ک بازدید بالا در نتیجه اسپم زیاد میگیرن به کار میاد

وگرنه این افزونه هم کارتو راه میندازه

سلام دوست عزیز

متاسفانه حداقل برا من این افزونه مناسب نیست ، چون چه کاربر جواب بده یا نه وارد سایت میشه

لطف کردی تشکر

بالا