دیتالایف انجین ؟

hannanstd.ir

مدیر انجمن و توسعه دهنده ووکامرس پارسی
سلام . میخواستم بدونم کسی از بچه های انجمن هست که با دیتالایف انجین کار کرده باشه ؟

تو سایت پشتیبانی فارسیش datalifeengine.ir رفتم و یه نگاه به هک ها و ماژول هاش کردم بدجور عاشقش شدم .

دوستانی که کار کردن با این سی ام اس لطفا نظراتشون رو درباره ویژگی ها و مشکلات این سی ام اس بگن . مرسی

IAMIR

کاربر عضو
من خودم چهار تا سیستم را به شدت می پسندم .

• اولین سیستم مدیریت محتوا مشخصا وردپرسه . ساده ، امن ،سئو قوی ، پر از قالب و امکانات آماده که مشخصا مهمترین ویژگی اش همین امکانات آماده هست .
  • دومین e107 که تا دو سال پیش یک تیم پشتیبان خیلی قوی داشت و مرتب آپدیت می شد . به جرات می توان گفت بهترین سیستم مدیریت محتوا از همه نظره . ولی متسفانه چند وقتی هست پشتیبانی فارسی و نسخه فارسی مناسب ازش ارائه نشده . در سئو بی نظیره .امنیت خوبی هم داره .
  • سومین سیستم که اونم به شدت می پسندم دیتالایفه فوق العاده است از همه نظر این سیستم خوارک برنامه نویسیسانی هست که می خواهند با مهندسی معکوس سیستم مدیریت محتوای اختصاصی بدن بیرون خیلی ا زسیستم مدیریت محتوای اختصاصی php برپایه دیتالایف کد نوییسی شده . چون ساختار فوق العاده منظم و ساده ولی حرفه ای داره .
  • چهارمین سیستم مدیریت محتوا مورد پسند من دروپاله ، کد نویسی ساده ای ندارد . ولی به جرات می توان گفت امن ترین برنامه تحت وب موجود در جهان . در خیلی از مسائل امنیت وب مثلا تزریق بانک اطلاعاتی بی نظیره . واقعا بی نظیره .

hannanstd.ir

تشکر . منم بجز e107 که چون آشنایی باهاش نداشتم با بقیه موافقم . یعنی e107 مخالف نیستما . چون هیچ شناختی ندارم نظری روش ندارم .

فعلا یه مدت روی لوکال با همین دیتالایف ور میرم که به شدت عاشقش شدم ولی یه سوال ؟

منظورتون از اختصاصی سازی به روش مهندسی معکوس چی هست ؟

IAMIR

کاربر عضو
برای نمونه

برپایه دیتالایف نوشته شده .

hannanstd.ir

آهااا . از اون نظر . آره میدونم . یه سما سافت یا یه همچین چیز دیگه ای هم بود که همینجوری بود

بالا