ذخیره آدرس فایل آپلود شده در دیتابیس [فوری]

reza0241

تازه وارد
15/12/12
37
0
6
سلام من به وسیله کد زیر فایل تصویر مورد نظرم رو در مکان دلخواه آپلود می کنم ولی نمی دونم چه طوری آدرس رو در دیتا بیس نگه دارم:

<?php

$valid_formats = array("jpg", "png", "gif", "zip", "bmp");
$max_file_size = 1024*100; //100 kb
$path = "uploads/img"; // Upload directory
$count = 0;

if(isset($_POST) and $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST"){
// Loop $_FILES to execute all files
foreach ($_FILES['files']['name'] as $f => $name) {
if ($_FILES['files']['error'][$f] == 4) {
continue; // Skip file if any error found
}
if ($_FILES['files']['error'][$f] == 0) {
if ($_FILES['files']['size'][$f] > $max_file_size) {
$message[] = "$name از حجمی بالاتر از مقدار مجاز برخوردار است.";
continue; // Skip large files
}
elseif( ! in_array(pathinfo($name, PATHINFO_EXTENSION), $valid_formats) ){
$message[] = "$name از فرمت فایلی مجاز برای آپلود برخوردار نیست.";
continue; // Skip invalid file formats
}
else{ // No error found! Move uploaded files
if(move_uploaded_file($_FILES["files"]["tmp_name"][$f], $path.$name)) {
$count++; // Number of successfully uploaded files
}
}
}
}
}
?>

کد:
<?php
						# error messages
						if (isset($message)) {
							foreach ($message as $msg) {
								printf("<p class='status'>%s</p></ br>\n", $msg);
							}
						}
						# success message
						if($count !=0){
							printf("<p class='status'>%d فایل با موفقیت اضافه شد.</p>\n", $count);
							//$query=("insert into text ( 'pic') values ('$pic')");
						}
						?>
باید در جدول text در فیلد pic آدرس ذخیره بشه

ممنون

 

reza0241

تازه وارد
15/12/12
37
0
6
درست کردم فقط الان مشکل بدست آوردن مسیر پروژه هست مثلا:

localhost/php/site

 

N2D

کاربر عضو
5/1/09
440
0
16
29
مشهد
سلام ، 

وقت بخیر ، 

ببخشید دخالت میکنم اما به نظر بنده حقیر ، اگر روش تصحیح و کد کامل رو بگذارید به درد کسی که در این مورد سرچ میکنه میخوره و تاپیک هم کامل میشه .

با احترام

موفق باشید .