راهنمايي براي فارسي كردن ؟؟

mohamad360

کاربر عضو
2/10/08
122
0
16
سلام به همگي

من داشتم يه اسكريپتي رو فارسي ميكردم . وقتي كاملا فارسي كردم ديدم كه داخل مرورگر موزيلا كل حرف ها به صورت صÙ�حه اصلي :( :( :( :( در اومده هر كاري ميكنم درست نميشه . فايل ها هم utf 8 كردم . بازم درست نشد . ولي داخل مرورگر اينترنت اكسپلورر درسته . وقتي كدينگ صفحه رو utf 8 كني .. اگه كسي ميدونه مشكلش چيه راهنمايي كنه . :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ممنون ميشم . :idea: :idea: :idea:

 

masoodi153

تازه وارد
9/9/08
19
0
1
شما باید وقتی اسکرپت رو سیو می کنی اونو Unicode سیو کنی نه ANSI اون وقت درست میشه. :oops:

 

mohamad360

کاربر عضو
2/10/08
122
0
16
خيلي ممنون . از اينكه راهنمايي كردي . منو وقتي سيو مي كردم utf 8 ميزدم فكر كنم براي همين خراب ميشد . :idea: :idea: :idea: :idea: