راهنمایی جهت ساخت فرم و جدول تعرفه تبلیغات

jamshimi

کاربر عضو
سلام دوستان وقت همگی بخیر

من یه صفحه دارم در سایت به نام ads حالا می خوام تعرفه های تبلیغات مشابه جدول زیر و فرم زیر اون مطابق عکس های پیوستی بسازم ممنون میشم دوستان بفرمایند که چطور میتنونم همچین چیزی بسازم

tv7qiv4chngawwulxyeg.png

zf71xh0rognpaid76sg3.png

باسپاس

soltaneghalbha

کاربر عضو
سلام

برای جداول هم میتونید در فتوشاپ عکس درست کنید و قرار بدید و هم اینکه خیل ساده با جداول این رو بسازید ، این کمکتون میکنه

برای سایت خود از اسکریپت مخصوصی استفاده میکنید ؟ اگر اسکریپت هایی نظیر وردپرس و جوملاست که هر کردوم افزونه هایی دارن برای این کار ، برای مثال برای ساخت چنین فرمی در وردپرس میتونید از استفاده کنید .

اگر هم نه که با کد نویسی باید فرمی طراحی کنید که اطلاعات رو از جدول بخونه (یا در دیتابیس ذخیره کنه و یا به ایمیل بفرسته) ، این کمکتون میکنه

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
ساخت جدول درون ویرایشگر وردپرس وجود داره ، فرم هم با contact form 7 ایجاد شده.

شما اینا رو ایجاد کنید و ادرس سایتتون رو بدید تا CSS متناسب با سایتتون پیاده سازی کنیم

jamshimi

کاربر عضو
ساخت جدول درون ویرایشگر وردپرس وجود داره ، فرم هم با contact form 7 ایجاد شده.

شما اینا رو ایجاد کنید و ادرس سایتتون رو بدید تا CSS متناسب با سایتتون پیاده سازی کنیم
محمد جان میشه بفرمایید که برای ساخت جدول در ویرایش باید از کدوم قسمت استفاده کنم؟ همین طور اگه میشه نمونه ای از فرمی که پیوست کردم با فرم تماس 7 بزارید اینجا

باتشکر

jamshimi

کاربر عضو
بالاخره با پشتکار خودم تونستم مشکل رو به طور کامل کنم و نکات جدیدی رو یاد بگیرم :)

بالا