راهنمایی درباره راه اندازی فروشگاه از 0 تا .... ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

jafar1374

کاربر عضو
سلام

برای راه اندازی فروشگاه کلا چه کار هایی باید انجام داد؟

1- برا خرید پستی کدوم یک از شرکتها بهترند؟ - ایران مارک سنتر ؟ پارس پیک ؟ ...

2- برا خرید آنلاین مثلا پارسیان باید چکار کرد؟ (دیروز دوستم تو پارسیان بود که یکی از کارمندای اونجا می گفته چون مالیات رو برداشتند دیگه نیاز به ثبت شرکت برای درگاه پارسیان نیست و فقط یه جواز می خواد - که اطلاعات کامل رو بعد از تحقیق اینجا می گم)

و هر چیز دیگه ایی که خودتون مد نظر دارید برای راهنمایی ..

ممنون

djary

کاربر عضو
خوب برای راه*اندازی نیاز به هاست و دامین و یکی* فروشگاه ساز خوب نیاز دارین که فروشگاه ساز شما یا مجانی* هست یا باید براش پول بدین انتخاب باشماست

خرید پستی رو من اطلاع ندارم که کدوم بهتره

برای پرداخت آنلاین هم از زرین پال استفاده کن نه جواز می*خواد نه چیزی تازه رایگان هم هست فقط مانند بانکا کار مزد موقعی که می*خوای به حسابت پول رو واریز کنی* ۲.۵ درصد ورمیداره که بنظر شخصی* من با این امکانی که داره حقش هست

kasraa

کاربر عضو
سلامبرای راه اندازی فروشگاه کلا چه کار هایی باید انجام داد؟

1- برا خرید پستی کدوم یک از شرکتها بهترند؟ - ایران مارک سنتر ؟ پارس پیک ؟ ...

2- برا خرید آنلاین مثلا پارسیان باید چکار کرد؟ (دیروز دوستم تو پارسیان بود که یکی از کارمندای اونجا می گفته چون مالیات رو برداشتند دیگه نیاز به ثبت شرکت برای درگاه پارسیان نیست و فقط یه جواز می خواد - که اطلاعات کامل رو بعد از تحقیق اینجا می گم)

و هر چیز دیگه ایی که خودتون مد نظر دارید برای راهنمایی ..

ممنون
سلام

همونطور که دوستمون گفت اول باید یه هاست و دامین بگیری که پیشنهاد من سایت پارس دو هستش

بعد از هاست و دومین باید ببینی سیستمی که میخوای استفاده کنی میخوای رایگان باشه یا نه

اگر میخوای سیستمشو بخری که برای اینکه تبلیغ نشه چیزی نمیگم اما توی گوگل سرچ کنی سیستم فروشگاهی زیاد هست

اگر هم میخوای رایگان باشه من سیستم opencart ( اپن کارت ) رو پیشنهاد میکنم که هم فارسی هستش و هم سیستم پر قدرتیه

سیستم پرستا شاپ هم خوبه

1- برای خرید پستی هم هر دوتایی که گفتی خوبن اما ایران مارکت سنتر یه کم گستره تره و کسایی که باهاش کار کردن راضی ان

2 - پرداخت آنلاین هم اگر این راهی که گفتی رو عملی شد که هیچی برو همین کارو کن اما پرداخت آنلاین بانک ملت هم خوبه و کارمزد نداره ( تا اونجایی که من خبر دارم )

زرین پال هم که دوستمون گفت رایگانه اما کارمزد داره

3 - برو یه کم در مورد راه اندازی فروشگاه آنلاین تحقیق کن

مثلا در سایت ایران مارکت سنتر راه های افزایش فروش و جذب خریدار و اداره کردن فروشگاه رو گذاشته حتما اون مقاله هارو برو بخون تا آشنا بشی

مشکلی داشتی همینجا بگو راهنمائیت میکنیم ;)

jafar1374

کاربر عضو
ممنون از راهنمایی دوستان عزیز

برا فروشگاه می خوام از افزونه فروشگاه ساز WPshop وردپرس ، که کار آقای مهدی صفری هست استفاده کنم که امکانات خیلی خوبی هم داره درگاه بانک ملت رو هم بصورت پیش فرض روش داره و هر درگاه دیگه ایی که بخوایم روش نصب می کنه (متاسفانه نالش هم کردن ، اما من می خوام برا حمایت از نویسندگان ایرانی از خودش بگیرم)

در مورد ایران مارک سنتر که شما گفتید منم تایید می کنم احتمال خیلی زیاد با همون قرارداد ببندم

در مورد زرین پال هم که مورد خوبیه که نیاز به ثبت شرکت نداریم (به نظر شما حساب کتابش خوبه ؟)

در مورد بانک ملت درسته هیچی نمی خواد اما من یکی دو بار خرید کردم باهاش ، اما به خوبی پارسیان و سامان نیستش و انگار گم و گورِ :D

ممنون بازم اگه چیزی به ذهنتون می رسه لطف کنید

kasraa

کاربر عضو
خواهش میکنم

این افزونه هم افزونه ی خوبیه و از شما هم تشکر میکنم که میخواین افزونرو بخرین و از نال شدش استفاده نمیکنید :x

<b>امیدوارم همه ی کاربران یه روزی به این نتیجه برسن که از برنامه نویسان ایرانی حمایت کنن و دیگه دنبال نال سیستم های ایرانی نباشن <b>

آره ایران مارکت سنتر خوبه و تجربه خوبی هم داره

فعلا که زرین پال توی اینجور سایت ها حرف اول رو میزنه و تایید شدست ولی تنها مشکلی که داره کارمزدشه که فک کنم می ارزه

ولی بانک ملت رو اگر در نت بگردین و تحقیق کنید همه تاییدش میکنن و امنیت و سرعت خیلی خوبی هم داره ( من که راضی ام )

امیدوارم موفق باشی تو کارت ;)

آخرین ویرایش توسط مدیر:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا