راهنمایی درمورد دیتابس

mirmohsen

تازه وارد
10/12/11
61
0
6
سلام. من یه سوال داشتم.ممنون میشم کمکم کنید.می خواستم من یک نام کاربری با پسورد در دیتابس ایمپورت کنم اما نمیشه.یعنی پسورد رو هش می کنمmd5 اما وقتی می خوام با همون پسورد وارد سایت بشم نمیشه.اطلاعات دیتیل دیتابس به صورت زیره:

CREATE TABLE IF NOT EXISTS `admin` (

`id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT,

`username` varbinary(128) NOT NULL,

`password` varchar(32) NOT NULL,

PRIMARY KEY (`id`),

UNIQUE KEY `username` (`username`)

) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2 ;

کمکم می کنید چی کنم؟ خودتون یه نام کاربری و پسورد بهم بدین که با این دیتیل بخونه.مرسی.

 

forumsaz

تازه وارد
23/7/13
3
0
1
سلام دوست عزیز،اگر منظورتون در پی اچ پی ادمین است،رمز رو باید بصورت کد وارد کنید

یه مثال میزنم مثلا رمز: 123456 بصورت


کد:
a36c8ad73e22102ac1fe063205a43e2e
کد میشود.

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,442
367
83
31
PersianScript
شاید در هنگام ورود شما رمز وارد شده رو کد md5 نمی کنید. تا بررسی کنه

صفحه ورودتون رو بزارید اینجا

 

mirmohsen

تازه وارد
10/12/11
61
0
6
ممنونم دوستان خوبم.مشکلم حل شد.یه سوال دیگه داشتم.به نظرشما اگه در اسکریپی وقتی کاربر می خواد لوگین کنه پیغام با موفقیت وارد شدید ظاهر میشه ولی به صفحه داشبورد نمی ره و اصلا وارد نمیشه و بر می گرده صفحه اول. مشکلش می تونه از چی باشه؟

 

Mohammad

مدیر انجمن
عضو کادر مدیریت
6/4/08
15,442
367
83
31
PersianScript
دوست عزیز! این مشکلات تئوری نیست که بخوایم به شما توضیح بدیم. کد هست و هر کسی یه نوع کد نویسی می کنه! کدتون رو اینجا بزارید بررسی کنیم