راهنمایی در خصوصی سازی وردپرس

amin704

کاربر عضو
سلام

دوستان من یه سوالی دارم...... من سایتم یه انجمن داره و میخوام که مثلا اخرین اخبار مربوط به یه قسمتی یا کلا یه موضوع اختصاصی رو از انجمن یا اصن غیر انجمن در ساید بار یا یه پست ثابت در صفحه اول بزارم.........

مثلا اخرین نقد های اختصاصی

خوب برای اینکار دقیقا باید چیکار کنم؟ باید وردپرسو خصوصی سازی کنم تا بشه؟ مثلا یه قسمت به عنوان نقد های اختصاصی بهش اضافه کنم؟ در این مورد اطلاعاتم کمه چیزایی که گفتم هم چیزایی بوده که در سایتای دیگه دیدم

راهنمایی کنید

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
منظورت رو دقیق نفهمیدم

اگه منظورت اینه که یک سری لینک از جاهای مختلف بزاری... بهتره افزونه پیوند ها رو نصب کنید... و لینک ها رو اد کنید

اگر میخواید از جای خاصی لینک بزارید (خروجی rss) بزارید...

amin704

کاربر عضو
نه منورم اینه که اگه به سایتای دانلود حالا دانلود رچی برید به صفحه دارن معمولن که اخرین ارسالات انجمن رو نوشته یا اصن یه قسمت دارن که اخرین ارسالات تحریریه رو نوشته

مثلا فرض کنیم یه سایت گیم هست

حالا توی ساید بارش یا هر جای دیگش یه بخشی هست که خبر هارو میزارن، یه بخش دیگه هست تریلر، یه بخش دیگه هست مثلا بازی های ایرانی و.........

اینا چطوری ایجاد میشن؟

alifiresoft

کاربر عضو
به نظرم اینطوری به نتیجه نمیرسی.

شما بهتره سایت خودت رو بالا بیاری. بعد دقیق بگی که میخوای چه چیزایی بهش اضافه کنی. یه نسخه نمیشه پیچید برای صحبت های شما.

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
اگر اشتباه نکنم اینطوری میگی.

برای مطالبی که مربوط به فیلم هست ، تاپیک ها یا هر لینکی که مربوط به فیلم هست میاد

برای مطالبی که مربوط به نرم افزار هست ، تاپیک ها یا.... مربوط نرم افزار میاد. درسته؟

خب این موضوع در وردپرس ، با ایجاد برگه برای هر دسته شدنیه. یعنی هر دسته بندی وردپرس برای خودش یک صفحه php جداگانه در قالب داره...

amin704

کاربر عضو
اگر اشتباه نکنم اینطوری میگی.برای مطالبی که مربوط به فیلم هست ، تاپیک ها یا هر لینکی که مربوط به فیلم هست میاد

برای مطالبی که مربوط به نرم افزار هست ، تاپیک ها یا.... مربوط نرم افزار میاد. درسته؟

خب این موضوع در وردپرس ، با ایجاد برگه برای هر دسته شدنیه. یعنی هر دسته بندی وردپرس برای خودش یک صفحه php جداگانه در قالب داره...
درسته منظورم فکر کنم همین بود.... راستش خودمم گیج شدم که اینو چطوری توضیح بدم......

خلاصه اینکه این که شما گفتی چطوریه؟

جدا از این موضوع، حالا من شاید یه سری از موضوعاتو فقط در انجمن بزارم و در وردپرس نباشه............ اینارو چطوری به عنوان اخرین اخبار اضافه کنم؟

یعنی میدونم دستی میشه جز از روش دستی، راهنیست که اتومات اضافه بشه؟ یعنی نیازی به ویرایش کد نباشه ، مثلا از طریق وردپرس.....

یه قسمت به سازیم مثلا به اسم اخرین اخبار ارسالی انجمن، بعد هر چی مطلب ارسال میکنیم، اسم پست هاش بره به قسمت مورد نظر در ساید بار که با کلیک روی اسم ها، به تایپک مورد نظر منتقل شن.

میدونم خیلی بد توشیح دادم ولی خب نمیدونم مشکل رو چجوری مطرح کنم.....

Mohammad

مدیر انجمن
پرسنل مدیریت
نه راه معقولانه ای به ذهنم نمیرسه

بالا