راهنمایی در خصوص چند افزونه

soosmar

کاربر عضو
سلام
روزتون ب خیر

من قصد راه اندازی یک فروشگاه دارم...
ممنونتون می شم تجربه خودتون رو در مورد هرکدوم از این موارد، در اختیارم قرار بدید.

1- افزونه های ضروری واسه ی فروشگاه ووکامرسی چیه؟
2- من به ی افزونه نیاز دارم شمارش معکوس برام بیاره، یعنی یه محصول رو بتونم فقط به مدت محدود با یه قیمت مشخص بفروشم ( مثل پیشنهاد ویژه های روزانه دیجی کالا )
3- نیاز دارم که هر کاربر یه پروفایل مرتب و خوشگل!! داشته باشه، برای این مورد چ افزونه ای رو پیشنهاد میدید؟
4- اگر من بخوام لایسنس یا کد بفروشم ( مثلا طرف خرید کنه تا یه کد کارت شارژ گیرش بیاد. ) چ افزونه ای رو باید استفاده کنم؟
5- من قصد تغییر در فیلد های مراحل خرید ووکامرس رو دارم، چ افزونه ای برای این کار از همه بهتره؟
6- ممنونتون می شم در صورت امکان چن تا سایت که از لحاظ گرافیکی توی این حوزه ( فروشگاهی ) زیبایی منحصر به فردی دارند رو معرفی کنید.

با تشکر
خیلی خیلی محبت می کنید اگر فقط دو دقیقه وقت بزارید و ب این چند سوال من جواب بدید.

moein921

کاربر عضو
افزونه ی ضروری persian woocamerce

در مورد سوال دوم هم میتونی از تخفیف و فروش مدت دار در تنظیمات خود محصول بهره ببری

در مورد پروفایل از همه بهتر کد نویسی هست البته افزونه ی یوزرپرو خوب هست ولی سنگینه پیشنهاد من TML البته بستگی به استایل قالب داره وقتی کاربر وارد میشه اگه قالبت زیبا باشه اون هم لذت می بره

در مورد سوال چهارم نمیدونم!!!!

سوال پنجم WooCommerce Checkout Manager پیشنهاد میشه

سوال ششم باید پوسته زیبایی انتخاب کنی به سایت ووکامرس فارسی برو و پوسته ی مورد نیازت رو انتخاب کن برای مثال پوسته MAKERY در همین انجمن

موفق باشی

soosmar

کاربر عضو
با تشکر، ممنون می شم سایر دوستان هم لطف کنند و راهنمایی بفرمایند! :25:

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

اینکه شما اینقدر پیگیر هستی و هر چند وقت یه بار اطلاعاتی در این موارد می خوای خیلی خوب خیلی عالی ولی .... امان از بی جستجویی امان .

1 افزونه ها بر اساس نیاز شما و مشتریان تعیین میشه {بسیار گفته شده} اولویت افزونه پارسی ساز و درگاه بین بانکی

2 افزونه شمارش معکوس حرفه ای بخوای باید بخریش اونم از سایت اصلی ولی غیر حرفه و دم دستی اینا رو تو وردپرس سرچ کن Sales Countdown {ضمنا دیجی کالا پیشنهاد های روزانه رو فعلا برداشته اگر می خوای یه قالب عین دیجی کالا با فرمتش ویندوزی پیدا کنی به این آدرس سر بزن دیروز دیدمش کامل نیست ولی بد هم نیست }

3 همونطور که این دوستمون گفت نوشتن کدی بهتره البته یه سرچی کنی یه سری موارد هست که سبک هستند ولی فقط روی وردپرس اجرایی میشن نه ووکامرس البته ویژوال کمپوزر به همراه افزونه هاش هم برای کادر بندی بد نیست چون روی برگه لحاظ میشه

4 یه افزونه ای چند وقت پیش خوندم تو انجمن که برای فروش شارژ هستش{اسمی نبردن}ولی انگاری فروشی هستش البته نمونه خارجی هم هستش که باید فروش لایسنس رو تو مخزن بجوری

5 این میتونه هم در قالب لحاظ شده باشه هم افزونه ای که معرفی شد یا افزونه های که بعد از جستجو این افزونه نشون داده میشه باید ببینید کدوم با سلیقه شما جوره

6 در مورد فروشگاه ووکامرسی یه شخصه یادم نیومد معرفی کنم ولی استفاده از اسلایدر ها و ویژوال ها کمک شایانی می کنه هر چند کد بازاری میشه صفحه ولی ارزش داره استفاده از پوسته مناسب سبک یا حرفهای درست کد زنی شده سریع خیلی خوبه

موفق باشید

soosmar

کاربر عضو
با تشکر از دو دست خوبم!
ممنون می شم سایر عزیزان هم محبت کنند و تجربیات خودشون رو با ما اشتراک بزارند...

98cell.ir

کاربر عضو
سلام

پاسخهارو جاویدان دادن خب مشخصه ک افزونهای بستگی به نیاز کاربر داره حتی داشتیم شخص نیاز به فارسیساز و بومیساز ووکامرس هم نداشته و نمیخواسته ک باشه

ولی معمولا همینها هستن و افزونهای امنیتی و ارتباطی و جستجوگر و...

برای فروش شمارشدار هم :

برای پنل کاربری هم باز پیشنهاد من user pro هست ک البته میتونی بدیتش کنی و سنگین بودنشم قابل حل هست هرچند من ندیدم تا الآن

حدس میزنم فکر کنم فکر کنم گراویتی ی افزونه داره برای کد دادن ولی مطمئن نیستم باید بپرسی

اینو سرچ کن : WooCommerce Checkout  ببین به قول جاویدان عزیز کدوم به کارت میاد

سوال آخرتم متوجه نشدم

2دقیقه هم بیشتر بود-3دقیقه طلب ما

امیدوارم ما بالاخره بعد از این همه سوال شما چشممون به جمال سایت متحیرکننده شما روشن بشه...

default_65.gif

جاویدان

کاربر عضو
با سلام

دوست عزیز

یه قالب هستش که تقریبا نیاز به افزونه کاربران رو مرتفع میکنه نمیدونم الان هماهنگیش با کدوم ووکامرس هست ولی قالب جالب و پر امکاناتی هستش قبلا ازش استفاده کردم کاربران ما ازش راضی بودن ولی کم بروزرسانی فوری میده

Oswad رو جستجو کن و بهش نگاه بنداز چون فروشگاه محور هستش و بخش کاربرانش واقعا خوبه

موفق باشی

بالا